![]() |
Teško da će u zadnje 4 ugovorene borbe dobiti više nekog "jačeg" kalibra.
|
Citiraj:
|
Mirko je, kako i svi znamo bio veliki favorit ove borbe, međutim, toliko je toga u toj borbi bilo cudno, da covjek nemoze da vjeruje da jedan vrhunski borac nije zadao protivniku nijedan udarac, koliko god protivnik bio jak. Ali sa druge strane, moguce je cak da je Mirko bio prisiljen dati borbu bez prave borbe. Moguce je da to sto smo gledali jednostavno nije bila prava borba. A kad se znade jos koliki su novci bili u igri u raznim kladionicama diljem svijeta, nebi se nista cudio da je rezultat te borbe bio nekima unaprijed poznat. Ko zna, mozda je zato Mirko prilikom ulaska u ring izgledao jednostavno nezainteresiran.
Međutim pobijedi li Gonzaga i Couturea na slican nacin, onda još jedino ostaje mogucnost da je taj brazilac stvarno nadcovjek kakvog smo vidjeli u borbi sa Mirkom. |
zamolio bih sve koji sada drze lekcije iz fizichkih,psihichkih,financijskih i inih priprema,odnosa itd da ne postaju iduci puta kada Mirko razvali dotichnog i ostale likove i dodju sa spikom majstore,care,legendo itd...
ovo je sport,netko je vec rekao,pobjede,porazi... a da nije pao u nesvjest i tako mu se opustilo tijelo,zglob ili noga puknuli bi sigurno...to je jedino shta bi ga moglo dovesti do prekida karijere... a da se on boji takovih likova,onda se sigurno nebi time ni pocheo baviti;) i da,ako je u mogucnosti da pokupi josh koju milju dolara,samo neka,pametan chovjek,zasluzio je nakon svih tih godina,a ne da ga japanci hebu oce li mu za dvije borbe platiti kao za jednu itd itd... |
Citiraj:
Nakon tako debelog ugovora Mirko je bacio 10 kn u Supersportu protiv sebe? Ej, a kako je lopov samo pokušao maskirati to...namjerno je glavom udario u Gonzaginu nogu. Još ga ovaj htio udariti u bubrege ali Mirko lopov se sagnuo i opa. Kao fol još i nogu savio naopako...stara Coperfildova fora. Ma prokužio si ga stari sto posto. :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa borci od 32 godine su za mirovinu, neki očito i sa 30 godina. Kakav je onda borac sa 44 godine? Pa taj ne vidi ni ući u ring. Inače ne pratim UFC nego znanje kupim po ovakvim topicima. Ja im vjerujem, ne vidim zašto bi ljudi pričali gluposti.;) |
ma vratit ce se Mirko.on je legenda!!!:care::care:
|
Evo citiram jednu vrlo pametnu izjavu:
"Je tako moralo biti? Koliko je novca 'baceno' na favorita Mirka po vegasu i ostalim svjetskim kladionicama? Sve mi se cini da je Mirko morao izgubiti taj match! U danasnjem svjetu i naj jaci pokleknu pred kapitalom i "laki novac" je prokleti novac!":D |
Mislim da to nije slučaj. Amere je Mirkov ugovor dosta koštao, ako se ne varam čak je i najplaćeniji borac u UFC-u. Također su ga dosta reklamirali i uvijek je u planu bila borba za naslov. Čak su se i ljutili jer Mirko nije sudjelovao u konferenciji nakon prve borbe, nije reklamirao sponzore (Xience i ostali) isl.
Očito je zakazala psihološka priprema za match. |
Ajde dobro, nakon intervjua u zracnoj luci odma mi je lakse, nema depresije, mrzovoljnosti i sl. Izgleda da ce Mirko opet "poludit" kao poslije Redlmana, a sto se tice namjestanja ta teorija mi je doslovce redikulozna..Da, vjerojatno je namisteno da poraz prouzroci udarac koji je od naseg Mirka moga napravit invalida....Svasta !!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:56. |