![]() |
da se i malo uključim
čitam malo prije kao sport oličenje zdravlja, neću komentirati nego samo navesti primjer: Janica Kostelić. dalje. netko je ovdje spomenuo nešto o tome kako igre nisu poučne (te da ih ne možeš uspoređivati s knjigama) s tim se nebi složio u niti jednom dijelu. imao sam povijest jako dugo u školi čitao sam dosta takve literature ali npr. o grčkoj i egipatskoj mitologiji nisam naučio ništa dok nisam zaigrao pharaona i age of mitology igranje smatram sportom ravnopravnim sa svakim drugim... i za kraj mislim da igranje nije gubljenje vremena, dal bi netko od vas reko da je gubljenje vremena kad bi osvojio neku nagradu na nekom većem turniru u računalnim igrama?? (time da se te negrade kreću od cca. 1000 kn pa sve do 10000 $) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa da vani pokupim neku boleštinu kak da ne :D
|
većina današnjih igara je toliko kompleksna i zamorna za igrati da bi se trebale zvati aplikacije.
a iskreno, zvala se igra ili igrica.... pa oko čega se zamarate pobogu.... za mene će uvijek biti igrice, jer se igram od malih nogu, tad su mi bile igrice, i sad kad sam stariji bi ih trebao zvati igre.... yeah right.... isti vrag prije 15godina i sada... |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Gabre dobar ti sig.... daj nemoj zezat da si bio tamo.... na koju foru? |
Citiraj:
Dodajem još Age of Empires 1,2,3, Fate of the Dragon, MS Flight Simulator... i naravno Postal 2:D |
joj kazes video igra i bok :lol2:
|
Citiraj:
a NBA tekma je nešto posebno. 20k ljudi u dvorani... strava. :) (klikom na sliku se dobije velika slika ;)) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |