![]() |
mali off ali bilo bi dobro da napišete dojmove malo ;) da pomognete mlađim generacijama :)
|
Citiraj:
u istim smo govnima, i upisali parcijalu 2. godina... al jos uvijek smo sluzbeno 1. godina :amen: |
Citiraj:
Dobro nauči za 3.kolokvij iz Vjerojatnosti i statistike.(čujem da je opaki) :D |
Citiraj:
|
TVZ, smjer informatički dizajn, 3 godina
Vidim da su računarci dobro upoznali Grgeca :D |
Citiraj:
|
Inženjerstvo računalnih sustava i mreža (Međimursko Veleučilište u Čakovcu), prva godina. Zasad dobro, za 2 tjedna budu ispitni rokovi :D
|
TVZ- informatika, smjer ielektronicko poslovanje, 3 godina
|
Citiraj:
LOL katastrofe :D evo taman sam okačio neke slike s nove godine pa se uvjeri u grešku :lol2: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=157 Inače,bavim se mutnim,prljavim i podmuklim poslovima :D |
hahahah...
|
Citiraj:
evo upravo radim labose iz fizike i nadam se da cu skupit dost bodova da prodem to...a onda sljedeci semestar u ponavljanje matematike i arhitekture racunala :D inace mi se svida na faksu jedino kaj nevolim ucit(a to bas i nije dobro za studiranje ;) ) |
Citiraj:
|
kolega iz SB a studira ORS? koja god?
|
ma nije za pricat e ;)
|
jel zna netko dal ima izvanrednog na TVZ-u ??? jel istina da su ukinuli ???
|
Ukinuto. Čari "bolonje" :smoke:
|
|
ucenjem faks :))
|
efzg - 2 godina zaostatka:goood:
|
Multimedija- Veleučilište u Varaždinu, 2. godina
|
Računalni tehničar/serviser u firmi media-sistem .
|
imam nekoliko škola.
|
FOI 3. godina..
|
Dostavljač
|
graditeljstvo, 2. god., VELV (omg, organizacija nam je koma :D) LoL
|
Degustator otpadnih voda i mađioničar :D
|
FOI 2.godina...
|
Inžinjer strojarstva - Quality Assurance Department (to je fensi ime za odjel osiguranja kvalitete :D)
|
Inženjer Elektronike i komunikacija, radim u IGRAONICI :wtf2:
Pripremam se za nastavak studiranja.... (gubljenja vremena i para.... jer u Dubrovniku naći poso u struci je ko da nives živi u celibatu ali eto..... :D |
Vaše zanimanje
Ako vam se ne svidi ova tema slobodno brisite...Ali evo npr mene bi zanimalo s cime se forumasi bave,odnosno kakav im je posao? :)
Na tu ideju sam dosao razmisljajuci koliko ljudi na forumu zapravo radi u IT sektoru/studira informatiku,a onda dalje. A mozda cak nekada nekome bude trebala pomoc u vezi neke gospodarske grane/zanimanja pa mu ova tema pomogne u trazenju "strucnjaka". :) Eto,kao sto rekoh,ako vam se tema ne svidi slobodno lock-ajte. I da,nije bit teme "ciji je veci" sto se tice zanimanja,vec onako,cisto informativno. Ne mora se govoriti koja je firma itd,vec samo zanimanje. :) Pa eto da krenem od sebe... Srednjoskolac,3. razred Ekonomske skole. ;) |
Završena Elektrotehnička i prometna škola u Osijeku, smjer Elektrotehničar. Prva godina ETF-a, preddiplomski studij računarstva :)
|
FOI 1. godina :)
Radim nigdi. |
4. ( maturant ) god elektrotehnike. Petkom i utorkom na placenoj praksi, a smjesi se i radno mjesto iza zavrsene srednje tako da fakultet ostaje malo sastrane. Odn. ako propadne posao, idem u Ri. Mrežne sustave vanredno oderat :).
|
Apsolvent na TVZu (ostala jos 2 ispita) smjer Organizacija i informatizacija ureda
Radim u najomrazenijoj telekomunikacijskoj tvrtci u Hrvata :D |
Uffffff kratim teške umirovljeničke dane hehehe:D
|
elektrotehnicar ...koji se trenutno bavi stolarijom
|
Državni službenik, enough said :D
|
TVZ informatika, 1. godina
|
Citiraj:
Izgleda da nam neće biti loše. Koliko vidim ima puto visokoškolovanog kadra koji će imati velike plače i izdvajati velike doprinose za nas umirovljenike. :D |
Misliš, puno visokoškolovanog kadra na ZZZ kojem država plaća socijalno? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:01. |