![]() |
1 privitaka
ako nemate dremel mogu poslužit i kliješta, osim ako vam je stalo do estetike, meni nije :D
|
Citiraj:
|
da, izgleda grdo ali je vrlo funkcionalno :D btw. u Rijeci izgleda da nitko nije čuo za dremel, kad pitam u dućanu svi me blijedo gledaju... :confused:
|
odi u bosch ducan, nalazi ti se tamo di je robna kuca ri pa cesta ispod nje. samo sa strane belgijskog onog kafica i simone(bivsa slavica). udjes u tu ulicu i imas onaj ducan sa alatima. ja sam tamo bio davno i pitao da li imaju. i imaju, jer je bosch originalni proizvodjac dremela. tj. dremel je njihova marka.
|
Citiraj:
@renzo dobro je ovo s kljestima ispalo, trebo bi napravit to i na bocnoj stranici, izgledalo bi koda je projektil uletio u komp :D |
Sto se Rijeke i dremela tice pf frende isto se i meni desilo!!! Pol Rijeke me bljedo gledalo. Dobio sam jedini posten odgovor u Iskri u Zagrebackoj ulici.
A sto se Boscha tice. Ono sto mi danas zovemo Dremel je originalni izum Dremel -a sa ako se ne varam sjedistem u Wisconsin (dremel od mog starog i podatci na njemu). Oni su danas u nekoj bhb ili kako vec grupaciji ciji je vlasnik Bosch. Bratic mi je zastupnik Boscha pa ... :-) :-) :-) Mada on radi sa cisto Bosch i nikada nije imao Dremel. Steta... |
P.s. Jednom sam negdje procitao da je Dremel napustio tu grupaciju no nevjerujem previse... Mada sam to procitao prije par mjeseci pa je sve moguce...
|
da, bas sam bio na dremelovoj stranici, i dolje malim slovima pise Robert Bosch :)
|
ja sam bio u tom ducanu. i lik je bio odmah zvao lager i rekao da ima jos dvije. ali to je bilo prije skoro 2 god. nikako skupiti para. i bile su dvije cijene..skuplja s boljim nozevima naravno(dijamantni).
i kada dodjes kod njih, nemoj pitati. imate li dremel. nego: "ja bi htio naruciti dremel, da li mogu kod vas ili da cu morati ici kod drugog?" meni odmah lik zvao sve zivo. jer znaju malo lagati jer imaju rezervacije ili jednostavno se ne zele tlaciti jer misle da neces kupiti :) |
Neda mi se citat cila diskusija pa cu uletit ka padobranac. Iman chieftec dragon big i tia bi stavit plexsi na livu stranicu. E sad me zanima jel se moze rezat sa brusilicom i ima li ko kakva iskustva sa tin(kakva?)
|
Citiraj:
Ja imam isto kuciste. Lim tvrd ko sam vrag. Dosta tesko za pilit i busit. Dali se moze sa brusilicom? Pa moze zasto ne ali frende samo ravno jer onaj disk je 125mm (barem ja neznam za manji). Pa ti napravi krug s njim... Mada ti to ne preporucam no. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slikam kapu, super je svaka cast!!! Bas si me pogodio u zicu, ja imam isto kuciste i tako nesto mi se mota po glavi, napravio si ga bas kako sam ga ja zamisljao! Sad cu morati zamisliti nesto drugo:rolleyes: ne bi bila fora da te kopiram, a tako je dobro da mi stvarno dodje, ali bi se to kosilo s mojim nacelima |
Citiraj:
Ja sam na doljnjem djelu napravio prozor recimo standardan a gore imam biohazard. Moram nabavit fotoaparat da slikam... |
Citiraj:
evo slike sa plexiglason vec namontoranim. |
1 privitaka
Evo i ja sam nekaj zbrenal...
Ajmo u smijeh!!!!! |
Citiraj:
|
Ma hvala na savjetu, al tu ću rupu proširivat za 120 mm vent (malo pažljivije :D :D :D ), tak da se ovo neće ni vidjet.
|
Iscrtaj si na stranici krug pa lagano zarežeš tek tolko da ima neki utor skroz u krug pa da ti poslije lijepše rezati i ravnije
|
@Sam: Stavi neku gumu okolo da se ne vidi. :beer: Ja sam prvo vježbo na komadu pleha tjedan dana, ali zato sat pilim ko pila:rolleyes: .
|
Ma taj aluminij je debel ko ku*ac.
Ne znam zakaj je tak debel. Nije lako pilat, a ja sam to samo radio s bušilicom, zato kaj nisam imao nastavak za ubodnu(za al). Uzo bušilicu i u krug.:smoke: Budala. |
Ma najbolje ti je dati frendu da ti to napravi, onda mu platiš par pelinkovca, i na kraju se oboje napijete. isprobano :beer:
|
Hehe...
Jebeš ti hlađenja za x kuna...Malo mašte i igranja i temp su doleeeee... Kak sam uspio zmontirat neki vent na grafu i odostraga da još puše po procu + 2x 80 mm blowhole...I to je to.:) ![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pojasni malo, baš ne kužim tko je taj grunf. :confused: |
Citiraj:
|
Na koju se dremelicu misli kad se kaže dremel?
Postoje Multi Pro 395-0/15 i Multi Pro 395-1/40, da ne spominjem neke professional i cordless. |
Citiraj:
dremel uopce ne mislim na original, vec na Proxonovu kopiju od 200kn. Za detalje pogledaj na http://www.dremel.com/. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
razlika izmedju Multi Pro 395-0/15 i Multi Pro 395-1/40 modela u broju nastavaka koji dolaze sa njim (15 vs 40 :D ) Ako proucis specke od cordless, primjetit ces da je njegova karakteristika da radi bez zice tj. na bateriju, a pro dolazi sa povratnim regulatorom koji osigurava konstantni broj okretaja bez obzira na opterecenje... |
Hvala :beer:
|
E gdje ima za kupit finih pilica za ubodnu pilu za metal i za pleksi. Ali ono baš HIGH END.
|
U svakoj, u svakoj malo boljoj željezari
Ak niš drugo imaš u chipoteki |
A gdje ima za kupiti nastavaka za dremel (tocnije einhel kopiju dremela) , naime unistio sam sve rezne ploce koje su dosle s njim u kompletu, a nigdje ne mogu naci nove za kupit, a i brusne ploce su mi na izmaku...???
|
Citiraj:
|
Hvala na pomoci!
|
Evo u neckermannu (kataloška prodaja) imate za kupit dremel za 129kn pod imenom "univerzalni alat":D
|
stalak
jel zan neko kako i od čega napraviti stalak za busilicu malu
ne kupovno |
Re: stalak
Citiraj:
|
A je li zna ko di nabavit jeftini dremel a da posluži čemu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02. |