![]() |
Pupo vjerojatno misli na Dezinol:
Citiraj:
|
Da, nisam ni ja mislio da cisti grafu s tim, no trebalo bi sada biti lakše doći do alkohola, posto sada ima sredstava za dezinfekciju.
Kada su objavili one recepte s alkoholom za praviti dezinfekcijska, alkohol je nestao iz chipoteke i dućana. |
Ja i dalje nemogu vjerovati da se ovo događa i da je toliko ljudi popušilo ovu priču oko korone :roller:
|
Jel neko zna jel ima dikod kupit malu kolicinu izopropilnog, tribalo bi mi cca 50 ml samo da očistim switcheve, a najmanje što sam našao prodaju litru.... puno mi je to nezz šta bi onda sa njim :p
|
Možda po ljekarnama ali bi te moglo koštati 3x više po ml nego da kupiš tu litru.
Nisi ti dalmoš kad ne znaš šta bi sa alkoholom (pa i tim šta nije za "ispiranje grla") :D |
Rođen i živim al su mi korjeni preko grane :goood: nemoš pobić nikako :D
Da je ista cijena čak bi i uzeo manju, a šta, uzet ću litru pa možda okupam komponente i ja, vidim da je to u điru :p |
Ima i ova varijanta...
https://bazzar.hr/p/EE9R33X-stac-pla...-200-ml-a02187 Ali ak budeš uzimao samo 200ml pa još dostava... definitivno se isplati litra :) |
Pa da i nema bas smisla, da nije sprej nego bocica mozda bi i uzeo bez obzira na cijenu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |