PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   RAPTOXX RECENZIJA (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54409)

Wolverine 14.12.2006. 13:54

to su delali dečki sa FER-a i VIDI-jevci

Citiraj:

Autor Freaky Gamer (Post 593139)
Ne samo to, već ja sam čuo od dosta ekipe da npr. Samsung i to prvenstveno monitori imaju neku shemu tipa...

U tvornici imaju nekakvu regulaciju kvalitete i npr 10 testova, ako monitor prođe svih 10 ide u SAD, ako prođe 8 ili 9 ide zapadnu europu, ako prođe 5,6,7 ide u Hrvatsku i okolicu itd... Dosta šokirajuće, a sad koliko je istine u tome ne znam

Makar vjerujem da ima nešto u tome i to kod dosta drugih brandova

možda se zato Raptoxx ne prodaje u US i UK nego većinom u Libanon-u, Kuwait-u, Qatar-u, Češkoj, BiH, SiCG, Sloveniji, Hrvatskoj

Bubba 14.12.2006. 13:58

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 593195)
to du delali dečki sa FER-a i VIDI-jevci

Vjeruje li netko odavde da je uopce moguce matematicki definirati sto dobijes kad spojis Tea Valica i tri nadobudna Ferovca?

Wolverine 14.12.2006. 14:00

o i ti 's tu, sad sam nahebo :D

Citiraj:

Autor Bubba (Post 593196)
Vjeruje li netko odavde da je uopce moguce matematicki definirati sto dobijes kad spojis Tea Valica i tri nadobudna Ferovca?

daj reci kaj dobiš?

BTW sorry za ono u Linksu nisam znal da si to ti :p

Freaky Gamer 14.12.2006. 14:28

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 593195)
to su delali dečki sa FER-a i VIDI-jevci
možda se zato Raptoxx ne prodaje u US i UK nego većinom u Libanon-u, Kuwait-u, Qatar-u, Češkoj, BiH, SiCG, Sloveniji, Hrvatskoj

Raptoxx se prodaje u: (podaci s njihovog sitea)

Njemačkoj
Švicarskoj
Francuskoj
Nizozemskoj
Španjolskoj
Portugalu
austriji
Češkoj
Italiji
Grčkoj
Danskoj
Libanonu
Kuwajtu
Srbiji
Hrvatskoj
Sloveniji
Kataru

A ti si slučajno izvukao baš najveći jad od zemalja da dokažeš što?!

dDario 14.12.2006. 14:54

Zanimljivo da Raptoxx već duže proizvodi napajanja, a nema recenzija na niti jednoj poznatoj HW stranici.

McG 14.12.2006. 15:00

Citiraj:

Autor Freaky Gamer (Post 593064)
Kao što sam i u prijašnjim postovima rekao u doticaju sam s tim napajanjem(450ABP v.2.0) i smatram da je napajanje jako dobro

I to ti sve skupa znači...ništ.
Da je napajanje tak dobro/kvaliteno kak ga ti, VIDI ekipa i vama slični hvalite imal bi ga i ti. Ne bi bil u doticaju s njim prek ne-znam-ti-kojeg frenda, već bi ga kupil, bez obzira dal si prije njega imal tri Seasonica, Fortrona, Chiefteca, i tome slično. Ako je nekaj tolko bolje/kvalitenije kak ti tvrdiš za RaptoxX, onda bi ga i sam posjedoval, a ne tu prepričaval VIDI testove i kak je napajanje "jako dobro" i kak ga je na tvoj prijedlog kupil taj-i-taj.

Lesa 14.12.2006. 15:01

Citiraj:

Raptoxx se prodaje u: (podaci s njihovog sitea)
ajde više priznaj da ih uvoziš i daj par primjeraka na testiranje :) više vrijedi jedan pravi test no hrpa postova i riječi...ili je baš to razlog da se radije ovdje svađaš? Mislim da je upravo to Raptoxxova komercijalna politika pošto pravih testova na webu ima žalosno malo, a toliko prodajni prostor?! Kao što si i sam rekao

Citiraj:

Tako da 95% ljudi zadovoljstvo napajanjem opisuje riječima: Stvarno je tiho! Ima stabilne napone(mjereći preko MB-a)! i Lijepo izgleda!
i još kada ja iz svog iskustva kažem da je stvarno tiho i da stvarno super izgleda to je to, također je i stabilno mjereći preko MB
-
i tko si sad ti Wolverine i ostali jalnuški diletanti i stoka sitnog zuba, da tražite mjerenja kojekakvim instrumentima? Fuj.

Vuco 14.12.2006. 15:19

Opet apeliram - smirite strasti, bez ironičnog vrijeđanja, iznosite činjenice koje će svima nekaj značiti. :)

Deathwish 14.12.2006. 15:40

Sve mi se čini da će Wolv kupit to Raptor 450 W napajanje ,istestirat ga i onda ga razbit u komade: DualWiel
anyway pošto sam s Fer-a mogu reć da ak je to testirala ekipa s zavoda za elektroteh,nebi baš bio presiguran u te rezultate...
a i općenito ljude na praktički bilo kojim stranicama je moguće potplatit stoga nije čudno da to napajanje na nekima hvale a na drugima pljuju...

De5tr0yer 14.12.2006. 17:53

al mislim lc stavit iznad chiefa! prevec...
chief je vrlo kvalitetno napajanje za svoju cijenu.
a ovi s fera... (no comment)

SRV 14.12.2006. 18:08

Chief rade Delta i Sirtec koji rade vrlo kvalitetna napajanja. Sta vise, cak sam vidio Deltu rangiranu iznad Topower-a...
Naravno Deltina napajanja i ona koja prave za Chief nisu 100% ista, no svejedno. Kad sam to vidio i provjerio UL broj svog EB Chiefa(pokazalo se da je zbilja Deltin proizvod), odlucio sam ga ostavit. A bio sam razmisljao o Elementu. Svejedno mi ne treba bolje od ovog.

tor 14.12.2006. 22:24

Čitam, čitam i još jednom čitam. I ne vjerujem. Pa mogli ste tri knjige napisati koliko toga ste navukli ovdje! Ovo s XXX napajanjem je više stvarno smiješno. Kud je samo napajanje na granici "vidio sam NLO", tud dođe ko NLO - taman posla da bi ga netko i kupio. Za te pare ima da mi sisa prašinu, a ne da se pitam jel može dati toliko koliko piše.
No, to je nevažno. Toliko sranja i tema je bilo u vezi tog napajanja da mi se sve riga na sam spomen.
Nekada davno je postojala lule.tk stranica s švercanim hardverajem. A koliko vidim - netko bi se opet vratio u posao;)

Neću zatvoriti ovu temu jer bi se vrlo brzo otvorila još jedna. Ali dajte više smirite strasti, obje strane. Pa to je samo napajanje : hitthewa

Skorn 15.12.2006. 00:52

jedna mala digresija, jel itko zna gdje se moze kupiti mjerac napona (kao npr na produznom kabelu) ili neki ini dodatak uticnici koji moze izmjeriti napon. mislim da sam vidio tu negdje na forumu sliku al ne znam vise gdje. takodjer me zanima i okvirna cijena takvog uredjaja.

hvala i sorry na OT ;)

Vuco 15.12.2006. 01:13

Bez uvrede, ali za ovakav OT si mogao otvoriti novi thread. Nije dovoljno što se ovi tu prepiru oko napajanja, Vi još upadate sa OT-om.

Otvorite novu temu, jer to sigurno zanima puno ljudi, a velika veličina njih ne čita ovaj topik !

FERRYS 15.12.2006. 23:21

Citiraj:

Autor Skorn (Post 593797)
jedna mala digresija, jel itko zna gdje se moze kupiti mjerac napona (kao npr na produznom kabelu) ili neki ini dodatak uticnici koji moze izmjeriti napon. mislim da sam vidio tu negdje na forumu sliku al ne znam vise gdje. takodjer me zanima i okvirna cijena takvog uredjaja.

hvala i sorry na OT ;)

mozes to multimetrom.

bilo nekakvih u metro-u kostali su 33kn!!!!

Vuco 16.12.2006. 00:12

Molio bih da se sljedeći topic sa istom temom ne otvara sve dok se ne nađe ili link na pošteni review ili dok se ne napravi domaći review sa pravilnim načinom testiranja. Sva buduća prepiranja oko nečega što nije poduprto činjenicama, bit će editirana, brisana etc.

Nažalost, došlo je do toga...:smoke:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07.