![]() |
Moje mišljenje je da bi bilo najbolje da se odlučite za jedno mjesto na kojem ćete postaviti reklame. Najbolje je na početku ili na samom kraju stranice. Reklama u sredini kao i nakon prvog posta jako bode u oči. Ovako bi znali da su reklame recimo na početku i kad ih prođemo nema ih više.
Nemam ništa protiv reklama samo im pronađite mjesto gdje će najmanje smetati i urušavati preglednost. |
primjetio sam reklame,nesvidjaju mi se nezelimihviditjeti!
nisam cito sta ste pisali nego me samo zanima dal ima mogucnsot da se reklame nevidetojest dabuduna ignore ili sta vec pozdrav |
Je, ima mogucnosti. Procitaj temu. :)
|
i sad ej bilo lakse to napisat nego mi ukratko odgovorit
umjesto da uzmes u obzir da me bole okice jer tu di surfam su ocajni monitori e moj atha.... |
Ima na mišu jedan kotačić, može se podesiti kako da skrola stranice, brže ili sporije; kad ugledate reklamu, umjesto dva pomaka, napravite tri i reklame su skrolane van vašeg vidnog polja.
Nemojte biti jalnuši i snivati kako admini, moderatori i još netko meni neznan ( vlasnik/ci Foruma ) deru mega lovu i voze od našeg kliktanja Tuarege i Cayenne...( usput, ako uspije, rado bih vidio Horzu u Maybachu...pa bi valjda dal' đir ) ako je za dobrobit PC Foruma, kliknite, ako vam se neće...produži dalje. Vjerujem da će uskoro garažna vrata, pozivnice za vjenčanje i povoljni bolnički kreveti biti zamijenjeni reklamama koje će većinu zanimati ( hardware, software, automobili, igre....) |
Ljudi, ako ništa drugo internet je beskonačno velik za sve. Miš pod ruku, tipkovnica pod guzu i tražite dalje svoj kutak. Naravno, kome se ne sviđa. Ostali su dobrodošli i dobro ostali. Nadam se da će ova manjina koja se non stop buni za neki racku skontati da od nekih stvari nećemo odustati, jer je to naše, mi to održavamo, mi to krpamo i popravljamo, mi to vodimo. I ako odlučimo da nam nešto treba onda nam nešto treba, bez obzira na vaše mišljenje ili stavove. Konstruktivni prijedlozi su uvijek dobrodošli, a komentari tipa>>meni_kmeeee_plač_cmizdr_smeta -...da ne kažem što točno mislim o tome.
|
Ma sto se mene tice mozete staviti i iza svakog posta jednu reklamu.
Pare, pare daju ti se, pare, pare svi vole te.... :D |
hm, kad se vec volimo usporedjivat sa forum.hr koliko vidim njih jos nije uhvatio truli kapitlalizam, forum.hr respect! (da nebi bilo zabune, sad sam otvorio forum.hr 3. put u zivotu, samo da vidim dali ima reklama)
|
Hahahahahhaha, koja notorna glupost.
Forum.hr je pod kapom monitora.hr, isto onog monitora koji ima bezbroja bannera, a pošto to nije dosta (tu suosjećam s njima s obzirom da znam kak je teško iskamčit ljude da se oglašavaju online), onda stavljaju i plaćene vijesti ala: Sponzorirana vijest Božićni broj magazina T3 u prodaji U novom, božićnom broju magazina T3 pročitajte ekskluzivan test prvog Blue-ray playera na tržištu. Namjeravate li kupiti novi televizor, pomoći će vam mega-test super televizora – modela za spavaću sobu, kuhinju ili dnevnu sobu. Za kupce informatičke opreme novi T3 rješava dilemu: kako kupiti pravo prijenosno računalo. Doznajte što pravi multimedijski laptop mora imati i kako je na testu prošlo devet izvrsnih modela. Iscrpnije... Permalink Toliko o tome da forum.hr nije proždro truli kapitalizam...lol *do neba* |
Ha, ako moram birati između trulog kapitalizma i postojanja uopće - biram truli kapitalizam. Nije lijepo ali to su pravila igre.
Edit; pa baš i ne vidim praznine na forum.hr na mjestima gdje i kod nas stoje reklame (iznad navigacijske trake). |
@beren, nisi ti mene shvatio.
nema veze pce isto rula! forum.hr smrdi :D eto, da se nitko ne naljuti... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |