![]() |
Bio je na mojposao oglas za zapošljavanje.
Lp, V. |
Aha, a jeste se javljali kome na prijave prema oglasu na www.mojposao.net ?
Jer, poslovna pristojnost nalaže da, iako nemate namjeru uzet određenog kandidata, pošaljete mu, ako ništa drugo, odbijenicu. I nemoj mi reć da ste se javljali, jer je, konkretno, jedan uredno ispunjen CV bio predan sa šifrom oglasa koji ste dali, međutim, nikakvog odgovora nije bilo. Pa da ste bar napisali u mailu "Ne za***avaj, šta ćeš nam ti" ili nešto slično. S te strane, neprofesionalno. |
Vjerojatno je u oglasu pisalo "Molbe i Životopise molimo da nam šaljete na mail posao@links.hr" kao što piše na linku gore.
Ne sviđa mi se taj trend gdje milijun ljudi šalje CV a posao se onda izvlači kao lutrija i naravno nema apsolutno nikakvog kontakta pa barem ni tog u stilu "Daj odj.... od nas sinko" :D To je posljedica visoke nezaposlenosti jer na jedno novo radno misto ima (barem) deset zainteresiranih i ako ti smeta taj odnos nema veze radit će netko drugi. Vjerojatno je ovo sve već offtopic ali Links je već otvoren u Splitu tako da je topic već ispunia svoju svrhu :) |
Pri pisanju životopisa trebalo je ispuniti par uvjeta da bi se životopis zaprimio tj da nam se nebi zagubio.
u Subjectu je trebalo pisati POSAO što je stajalo u oglasu. To je tako i ako nije bilo kao takvo poslano mail je mogao pobjeći zbog rulova outlooku. dalje Životopis ako nije bio poslan u wordu ili pdf-u što je isto bilo napomenuto nije se niti razmatrao. To je bila osnova, ukoliko osoba koja je slala životopis to nije tako poslala mail je mogao pobjeći da ga ne vidimo. Zaprimili smo preko 200 mailova a na sve koje smo zaprimili smo i odgovorili telefonski. Postoji mogućnost da nam je nešto promaklo ali nam je svakako praksa da se svkome javimo. moje isprike ukoliko se nekome nismo javili što ne znaći da smo neažurni nego jednostavno su to izdvojeni slučajevi i nije nam praksa. Nadalje. Kao što znate cjena hardwareu stalno pada. popriličnu količinu financijsku jesmo poslali u Split. Ako je artikal dostupan u Zagrebu a nema ga u Splitu isporuka je u 99% slučajeva u roku 24 sata tj jednoga radnog dana pošto roba svakodnevno putuje u Split. Stanje lagera će se povećavati ovisno naravno o samim prometima te vjerujemo da će popunjenost biti sve bolja i bolja. Tako je i u Rijeci jer je lager robe sve veći. Svakako gledamo da ponudimo što širi asortiman robe te kroz određeno vrijeme imamo asortiman gotovo jednak Zagrebu. |
OK to bas i nije istina. Vi radite subotom a roba ne putuje subotom. Jer moja narudzba kasni iako mi je receno da dolazi u subotu. Nije nesto kriticno ali isto volim znati kada cu dobiti to sto sam narucio.
|
Na subotu nemožemo utjecati pošto se radi skraćeno. U rijeci paketi nam dolaze i u Subotu.
|
|
Vedran_Links će se možda uvrijedit al moran primjetit da je taj forum dosta spor. Ne znam zašto, ali jednostavno je. I to je jedan od razloga zašto radije pišem ovdje o tome nego tamo. Nothing personal.
|
Citiraj:
NHF naravno I da nadam se da će se links otvoriti negdje u Slavoniji :), npr Osijek, Vinkovci |
LoL pa moze se raspravljati o linksu i na forumima osim linksovih??
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |