![]() |
Hebes suca, glavno da je Dudu hrvat. :D
|
Dobro je prošlo:)
Još da Čarli i Dudu nisu samo gledali u onu loptu-bilo bi ljepše. Ja sam uglavnom zadovoljan. Najbolji mi je Šimunić-dopizdilo mu gledat kak ovi pimplaju, uzme čovjek fino loptu i ode sam u napad:D |
Nisu se nasi nekaj danas potrudili, al nije ni bilo potrebno kad imaju dudu-a u ekipi.
Na stadionu je bilo dobro jedino kaj je falilo jedno 10-ak stupnjeva jer smo se smrzli ko neke stvari |
Sutra je raspašoj:)
Rusi "stimuliraju" Izrael na sve moguće načine, mi na razrovanoj gmajni u gostima tražimo jedan bod... Imamo dosta ozljeđenih a teren je koma http://www.vecernji.hr/newsroom/spor...54812/index.do Navodno krećemo sa Eduardom i Petrićem (nije se još oporavio od potresa mozga), Olić je navodno ozlijedio zglob... |
Sutra pobjedjujemo pa nek nas mrze oni sto nas ne vole :) Igra ekipa koji i je iznijela ove kvalifikacije na svojim plecima , uopce ne sumnjam u uspjeh Bilića i minivatrenih
|
Evo sam mali podsjetnik,poslušajte i pogledajte opet ovo(donji spot). Prestrašno:care:
http://www.net.hr/sport/page/2007/11/16/0197006.html Joj naježio sam se sav. |
Ja se nadam da nebudu sranja delali jer stvarno nije potrebno, repka igra i tu moramo bit slozni ko nacija jer zajedno imamo najbolje navijanje na svijetu.
Ajmo decki razvalite i Makedoniju i Engleze |
Ne bi baš bio jako tužan da bahati engleski šupci ne odu na Euro:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro je rekao neki dan jedan njihov veteran (engleski)-da kaj si oni zamišljaju, da njihova liga nije najbolja na svijetu nego samo najskuplja:) |
Ako je moguće, remiziramo sa Makedonijom (da svi budu sretni :)) i onda razguzimo Engleze usred Wemblija :chears:
|
Ja bi da Rusi spuše od Izraela, no da mi rasturimo Engleze u Londonu, tak' da nemaju kaj prigovarat na "nemocnost" i na to da nis nije o njima ovisilo. :P
Joj kak' bi Rusi slavili da se to desi... :goood: |
a što da kažem dan D je došao,majica je obučena i kuca srce jače nego ikad...
|
Da li prenosi neko Izrael-Rusija?
Trebalo bi početi oko 19.00 a bilo bi zanimljivo pogledati... |
Citiraj:
|
|
Ja pratim na eurosportu ali su spori za popizdit...
bdw-ono na Eduardu se komotno moglo svirat. A gmajnu od terena neću ni komentirati... |
yep gotovo je,uf bit ce na wembleyu pokolj :D
i onda mi dobijemo engleze i kinderfakin surprajz :) ma nek samo nasi ostanu citavi poslije ove kaljuze :) |
A u Piiii
A u Piiii |
Aukrasniku*ac...
|
Dobro je :D
|
strasno :D
dobro je ispalo na kraju,svi citavi,bez zutih kartona. americki :) |
Bez obzira na stanje terena igra li su katastrofa a zalaganje je bilo nula.Ali sveukupne kvalifikacije su igrali odlično i na tome čestitam samo malo mi ža šta su baš od trećerazredne makedonije popušili.Ali idemo dalje (hmmm ovo me podsjeća na hdz-ov slogan) u engleskoj je "lipa trava" znači 2:1 za nas na wembley-u.
|
ma koliko moraju biti sakati da popuse od makedonije.... po meni totalno razocaranje... da sam na bilicevom mjestu nebi nitko vidio nista osim terena i teretane narednih tri mjeseca.....
PRESTRASNO ! ! |
ma dobro je pa makedonci su valjda navikli igrati u takvom svinjcu pa eto posrećilo ime se, ja bi htio da naguzimo engleze sa 2-3 komada, to bi bilo ok
|
Ma, ko ga je*e, mi smo se kvalificirali:)
Engleska u srijedu je nama laganica, nadam se da će biti ljepšeg nogometa nego danas po ovoj gmajni. |
Da su bili normalni uvjeti sjetio bi im se mamice, al po ovakvom terenu im nis nemrem zamjeriti. Imamo previse tehnicara u ekipi i oni po ovakvom terenu nemreju nis. Kaj Luka moze napravit sa svojim driblinzima, cimnut ce loptu na jednu stanu, a ona ce ostat ukopana tako da.... Šteta naravno kaj smo zgubili, al nema veze, idemo Engleze napenalit.
Mislim da se nemamo pravu bunit na repku jer su do ove utakmice oslicno igrali, plasirali se na Europsko i mozemo se samo nadat dobrim utakmicama na prvenstvu. |
Genijalan mi je bio Katanec nakon utakmice. Kaže čovjek, vuk sit i ovce na broju.
U prijevodu, da nam je trebalo... |
Mislim da su konačno našli taktiku protiv nas - zaori teren i na konju si. Ako ćemo sa Rusima igrat kad još za kvalifikacije očekujte smrznuti teren negdje u međunožju Sibira. A ovo danas, to je kao da se hokejaši skližu po parquetu, da se i to. Kako piše i na UEFA.com - sladak okus u današnjem porazu :). Bit će dobra tekma na Wembley-u, mi rasterećeni i Englezi koji moraju grist i igrat otvoreno. Bilo bih ih lijepo zaj... na njihovom terenu, ako ga ne preoru naravno :D
|
Citiraj:
Ali ide nam na ruku kaj im neće igrati nekoliko važnih igrača (Ferdinand, Terry, Owen, Rooney, Huskey...), praktički im nema prvog napada. Jedino treba paziti na dva igrača - Beckhama i Croucha, prvi ima opak centaršut (doduše pitanje je u kakvom je stanju i formi) a drugi može zabiti glavom kad se sjeti... Ma mislim da ih možemo srediti, pitanje je samo kako će naši biti motivirani. Volio bih da mi i Rusi idemo na Euro. I da, trebalo bi unaprijed dogovoriti da ako pobijedimo Engleze, da nam Abramovič obnovi stadion u Maksimiru :D Čuo sam da je slično nudio u Izraelu :lol2: |
Evo dan je dosao, vase prognoze za tekmu.
Moja 2:1 za nas |
ma samo da je dobra atmosfera i dobra tekma.i dobit cemo 2:0 :D
http://youtube.com/watch?v=_nUVjWuOOWs ako ce biti ovakva atmosfera zajamcena pobjeda,a ne sumnjam u nase navijace!! |
Jao svaki put kad to pogledam naježim se sav, brr
|
Citiraj:
Pa, ne bih se bunio na takvu rezu:D |
Lijepe prognozice, da se bar obistine. Moja prognoza 1:0 Srna iz slobodnjaka. Koef. na kladionici je abnormalan na našu pobjedu - 7.00, ja stavio dvajst čuna i ako sve prođe u redu ide GB Kingmaxa u konficu :).
|
STAND UP IF YOU HATE ENGLAND...
što drugo reć...:D i da stojim |
Samo što nije počelo...
Da bar dobijemo engleze, ionak nisu zaslužili Euro, igrali su uglavnom očajno. A i na SP i Eurima nisu već jaaaako dugo ništa napravili, pa nema smisla da se opet idu brukat :D |
tooooooo, samo neka ovako nastave:)
|
Crunchieeeeeeeeeeeeeee 0:1!!!
|
GOOOOOL
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:34. |