![]() |
Na poslu 8 sati (od 7 do 15) blejim u autocad, forum ili nesto trece.
Dodjem kuc, jedem i oko 16 sam opet za kompom, pa do nekih 22, onda obavim sto moram i na spavanje :D Subotu i nedjelju cekam ko nespasen u nadi da cu se naspavati, ali opet se budim oko 6 - 7 i blejim do nekih 22 uz povremene pauze :D Po ljeti je malo bolje, onda sam u slobodno vrijeme pretezno na kupanju ili na biciklu. |
Na poslu oko 2 sata dnevno, sada zimi oko 4-5 sati naravno prekovremeno (kad je regularno onda sat vremena Acad, sat vremena FreeKick Mania :D )
Doma, u zadnje vrijeme oko 3-4 sata dnevno, nekada više, nekada upalim-ugasim komp iz navike :) . |
Od 6h do 22h
male pauze za kavu, poštu, i ostale sitnice a ponekada ako imam volje i radim neki vrag oko kuce Uglavnom ne mogu bez kompa jer mi život ovisi o njemu :D |
Upalim svjetlo pa dok se vidi :)
|
4 sata na poslu + 4-5 sati doma (ponekad i više, ovisno o faksu i drugim obavezama). Sve u svemu puno previše, ali nadam se da će se to promjeniti pošto uskoro kupujem bicikl, pa prelazim malo u te vode, da se maknem od ekrana.
|
Za vrime faksa (1-2 sata dnevno), uglavnom u nekoliko intervala po 15tak minuta (pati forumu), priko praznika i sl. pa i do 5 sati, opet u komadu.
|
hm...bolje da ne racunam :D
|
Previše... Ajmo ovak... pon sam na faksu do 2, dođem doma, na kompu sam... Utorak-čet sam na faksu po cijele dane, s pauzama popodne, to dragi nosi laptop pa naizmjence zujimo... Petkom faks samo ujutro, vikendom sam kod dragog, obično svaki dan popodne na kavu, u međuvremenu zujanje po kompovima, ako gledamo film kakav to je opet na kompu. Ako radim kaj za faks, seminar ili nekaj, opet sam za kompom. Sad radim neku web stranicu, opet sam za kompom... Tu i tamo uleti sestrična ili netko s kompom za popravit ili win reinstalirat, opet za kompom...
Kaj da kažem, ovisnik... :/ Dok ne počnu ispitni rokovi, onda ću valjda bit manje za kompom... |
Heh... Tokom dorucka gledam novosti na PC-u, na faksu i tokom pauza za PC-em, kad dođem doma, i pojedem nesh opet za PC-em, znam zaspat na PC-u, ili pored njega... A kaj da velim, kad vozim (3-4 sata dnevno) i kad sam u teretani (cca 2 sata) nisam za njime.
Stvarno si trebam staviti jedan i u auto :nono: |
Ovisi kako kad , al neki prosijek a cca, 4-6 sati ... I sad kad to ovak napišem, i pročitam, mi je previše i izbediram se .. J..em ti šta si započeo ovakvu temu :)))
|
posao 8h, doma bar još 4-5h
|
otprilike 2h
mislim da nije puno, a ni malo |
huh..jako puno, 7-8 sati (nastojim smanjiti posto nije bas zdravo).
|
Ako cemo iskreno previse oko 6h u prosjeku nekad manje nekad vise,zavisi koliko mi vremena zauzme fax u svemu tome jer skoro cijeli dan provedem tamo,pa onda kuci jedem i onda postoje dvije opcije ili ucim ili sjednem za komp... :D
|
Citiraj:
Ja smanjujem odkako je ljepše vrijeme, sad je oko 2-3 sata. |
kad sam doma a ne spavam ili nisam na wcu, na kompu sam :)
|
Šest sati ili više. Ide ljepo vrijeme isto možda smanjim malo, neko odvikavanje na suncu, bicikl i to :D
|
Citiraj:
Ja po 12 sati dnevno prosjek (posao + doma) i nis mi ne fali. Doduse i 50 km biciklom tjedno + tu i tamo trcanje. Nema niš kritično u tome, i jedino što me smeta je što i na poslu nemam neki kvalitetniji stolac nego Magnusa koji se u 5 mjeseci rasklimao vec... :stoopid: |
kad sam bio balavac sam bio 12h+, a sad samo ako imam kaj za faks ili kad radim kakvu ponudu/račun. Radije sam vani...
|
5+, nekad i preko 10
|
Prije malo više godina rekord mi je bio oko 17h i tako nekih 3-4dana..Sad mi je prosjek 7h
|
Na poslu sam dosta za kompom, kod kuće manje (osim vikendom), ali čini mi se da će se povećat vrijeme kod kuće. Poslije 15.5. ću bit poprilično više pred kompom :D.
|
Vidi moje temee :D
Inače, po sadašnjoj situaciji, 6-7 sati na poslu, a kod kuće "izbjegavam", tj. maximalno koristim ovo lijepo vrijeme za bicikl i ostale blagodati proljeća :). Jedino kada ne radim budem 2-4 sata za kompom. |
na poslu 7-8h ... i onda jos doma kako stignem cca 2 h
|
posao mi se svodi na buljenje u 2 ekrana non stop
tako da sam na poslu min 7h za kompom kod kuce kojih 1-2h ugl puno previse i radje bih radio neki dobro placen posao koji se odvija u prirodi :D |
Kad radim činim to za računalom. Onda nešto čitam, ali gotovo ne više knjige ili papirnata izdanja časopisa, dakle za računalom. Onda odigram nešto. Čak i filmove češće gledam na računalu, jer na telki ili nema niš ili je zauzeta nekim serijama. Ukratko mal ne cijeli dan.
|
hmmmm... a da se ubaci neka anketa? :)
|
16+ sati, ovisi koliko spavam, provedem na wc-u, pod tushem ili nesto drugo sto me odvoji..
|
oko 10 sati
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17. |