Citiraj:
eh vidis zato postoji i ovaj forum....da oni koji neznaju, saznaju! ti se pravis pametan i djelis iskustva na temelju cega?2-3 ploce i hrpe slika,reviewa?!?dobro ti iskustvo...
nadasve te molim za oprost o bozanstveno bice!moje najisktenije isprike, kako li sam se samo usudio
|
čuj, ja sam samo nešto prokomentirao a ti si mi počeo soliti pamet. mogao bi tako pisati pisma i BUG-u, PC chipu,VIDI-u,pcplayu,hackeru,gameplayu, kad nešto krivo napišu, a stvarno napišu ponekad gluposti i pljuju po nečem. neznam di sam se to pravio pametan, ako je tako ispalo to mi nije bila namjera. što se tiče lanparty ploča, ima dosta wannabeya koji to kupuju radi ovog ili onog razloga, pa kaj, njihov novac njihova stvar, valjda neko ima pravo reči da mu je neki uređaj super ili nešto, možda je lanparty serija veliki hype, al to neče pomoći abitu da mu se i carmack potpiše na ploče:),al se mora priznati stekli su prepoznatljiv image, kad več pričamo o tom marketingu. ako se neko našao pogođen, nekom grubom rečenicom koju sam izrekao na račun nečijeg proizvoda (smiješno da se tako emotivno vežemo za neki komad hardwera, al smo ljudi a ne vulkanci :))onda se ispričavam. ne treba se sve tako doslovno uzeti u obzir, nije isto razgovor uživo i raspravljanje s riječima i onda mi ispada ovak dugi post, koji bi mogao biti još duži da se isprave još neke nesuglasice i prepucavanja koja nisu potrebna. a mogu ti reči da na stranim forumima ima stručnjaka, kakav je recimo onaj na corsair i odgovaraju na razne gluposti (al ajde to im je i posao), ali ne gledaju svisoka i ne sole pamet, barem sam ja takav dojam stekao.
|