![]() |
Citiraj:
Savjet:Počni barit-rekao bi ti i hebat ali još si premlad : evil : : roller : |
Citiraj:
|
tja sve ovisi
ova daje vis kak se oblaci |
mislim da je netko editao Tomyu post...hehehe... : evil :
i ja za godine kazhem-15, dobro razvijena ;) a za sex je pre rano... |
nema 17 :smoke:
a ove fore "bio/la sam pijan/a" su za malu djecu... ono fora, požvalio sam se sa frendicom ali nema veze, bio sam pijan????? hmmm, da.... ja sam "sportaš" te kao takav ne pijem, pivica dvije. dosta... uostalom u čemu je smisao svega ako se ne sjećaš? |
e decki decki... cure si nadite!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
opcenito je prerano ;) pa deca smo josh :D:D:D:D
|
Citiraj:
|
:) ni to. ni prerano ni prekasno i na mjeru i ne sa svakom qurvom. to je moje mishljene.
|
Ja imam danas 15 ona ima 14
PS:NEsjeda samo u krilo...hahahah |
uuu dost sam fulo , ko i obicno
dobro , onda fakat jos nije za to. al biće , vidim talent da postane Željana |
Citiraj:
: baad : : baad : moram naći sliku od jedne iz mog razreda da vam pokažem šta je sisurina....:D |
Citiraj:
Gledamo ovu u bijelim hlačama? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
de nemoj mi rechi da si wech sa 15 god utrpao nekoj curici:beer: DE nadam se da i mene cheka takva budućnost... |
Citiraj:
|
First sex s 15god čudo????Da imate pravo,onda prave face tek počinju barit,loool :D:D:D
|
Citiraj:
Ma samo deri,vjeruj nisi ni sam svjestan koliko je curici od 15 godina potreban decko :D I 15 godina,sto je tu cudno?Svi moji frendovi,onako,normalni :D su sevili u tim godinama,ovi geekovi koje znam ni dan danas nisu...bili i ostali :D SAMO DERI ! |
MA znam kao ono u društwu ma ne ,a kad si mal sa njima sam ona bi ga odmah...zbilja
Ps Thoroughbred B jel ti ta Josh susjeda...???hahaha |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sa 15 te zavela? bich!
sigurno je otkrila tajne, citajuci okultne naslove poput: http://www.superknjizara.hr/knjiga.p...56fcec239fc33d |
Imam samo jednu riječ za buduće ***************aće:OPUSTITE SE!!!Nemojte glumiti!Za***************avajte se!
Zakaj to meni netko nije ovak rekao nego sam sve morao sam skužit? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.superknjizara.hr/knjiga.p...d_knjiga=14697 Ahh, te nymphete. Sto su starije, to su gore... :( Tjah, zato ja kazem: x€R | <0,5]. |
T-bred my idol :D
Skoro iste primjere bi i ja mogao napisati(15god,susjeda...) Sam ja možda tvoj klon? :D:D:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovaj vikend kao i skoro svaki drugi, radno. Sucks big time. Ili radim, ili su rokovi, ili ostali imaju rokove.... No, sve što se voli, izvedivo je :) Jučer sam otišla u ono besplatno kino koje nam je omogućija T-Com naš svagdašnji :) Šesno...
Nisam išla pit jaaako dugo, mislim od koncerta Ede maajke u Aquariusu. A sljedeći put će biti, sutra (edit: ponoć i 4 minute!!! danas!!), na (između ostaloga) Edi Maajci hahaha. Mi odrasli izlazimo i tijekom tjedna :D:D:D |
Citiraj:
Zašto ja nemam susjedu????? |
Citiraj:
|
Dečki,nije pravilo da vam cura mora biti susjeda :D
|
@Robi555 - Koji avatar : lol2 :
|
Citiraj:
Ja mislim da je ta tajanstvena "susjeda" bila samo plod njegove bujne mašte koju je potaknula ova knjiga:D |
Citiraj:
Dečko i dečko(pederčine)=not normal Cura i cura(lezbe)=nice and normal,ali samo ako to rade iz fore :) |
Citiraj:
|
khm...petak... da bilo je več davno... :) slavila su se 2 rođendana i kraj škole na vungriju u smb. bilo nas je oko 15-20, popili smo 15l vina i 1 i pol gajbe pive. večina ih je bila fakat pijana a neki još i dosta napušeni, 5-6 ih je vjerojatno ostalo spavat okolo u travi i na pozornici.....he he, pitam se kak im je bilo kad su se probudili ujutro :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |