PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Je li Vam ovo normalno? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42362)

coconut 07.07.2006. 07:47

Citiraj:

Autor Bubba
Tipu se, u najboljem slucaju, potpuno idealnom, samo put kocenja koji bi imao s 220km/h (sto osobno smatram jos koliko toliko ok za voznju po autoputevima) povecao pri brzini od 320km/h za 210%... 2.1 puta duzi put!

Mala matematička greškica: 210% = 3.1 puta

Bleki 07.07.2006. 09:18

Citiraj:

Autor Bubba
320km/h nije predvidjeno za niti jedan autoput a i za rijetko koji automobil. Pogotovo ne hrvatskim. Tipu se, u najboljem slucaju, potpuno idealnom, samo put kocenja koji bi imao s 220km/h (sto osobno smatram jos koliko toliko ok za voznju po autoputevima) povecao pri brzini od 320km/h za 210%... 2.1 puta duzi put! Bez psiholoskih i ostalih fizikalnih cimbenika.

Samo zaboravljas da je njemu zaustavni put sa 220km/h sigurno kraci od zaustavnog puta prosjecnog auta na nasim cestana sa 100km/h.
Druga stvar je da ce njemu kocnice bolje kocit kad se ugriju, za razliku od kocnica na serijskim autima koje nakon 2-3 jaca kocenja, sa recim 150-160km/h, vise nisu u stanju zaustavit auto.

==>to everyone else<==

Nije da ga branim, jer ocito ima IQ sobne temp., ali on meni predstavlja puno manju opasnost u prometu od balavurdije na nasviranim scooter-ima i slicnom kosilicama.

Paske 07.07.2006. 09:48

Hah gle - tip je kreten i slučajno mu tatica ima para ... Uz to mu stari i kupi mrtvački kovčeg na kotaćima.

Najžalosnije je kaj 100% nebude poginul sam ....

Da ima divljaka na cesti gorih od ovog tutleka - ima. Samo kaj nisu toliko glupi da poziraju za Večernji list - kao vidi mama ja sam ti u novinama :D

Kod nas je registriran veći broj Proschea, Ferrarija, jedan Bently Continetal type R ... Siguran sam da se dotićna gospoda sa pravim jurilicama, a ne prerađenim limuzinama, voze po propisima :P

Tako da - nije to ništa novo ....

McG 07.07.2006. 11:15

Citiraj:

Autor Chuby
da ti sutra netko da kljuceve i kaze "tvoj je" (s pripadajucom INA karticom) pitanje je sto bi radio nakon 2-3 mjeseca. Sigurno bi sjeo i provozao se malo, bar zbog znatizelje

Kad bi mi ga neko "dal", odma bi išel u prodaju, (kakva 2-3 mjeseca, ne bi ga imal 2-3 vure) i to bi ga nejvjerojatnije kupil slični biser kakav trenutačno lunja po Lijepoj Našoj. Za pare od prodaje takve perverizije, se da kupiti masa korisnijh stvari....i ne treba ih svaka dva tjedna tankat za par tisuća kuna: hello2 :

BmwMPower 07.07.2006. 12:46

Citiraj:

Autor thedream
Po meni,veća budala,ako ga tako moramo proglašavati,od ovog frajera,je mujkić koji je carreru gt smotao oko stupa usred Zagreba..

Ahem... Nije to bila Carrera GT

Citiraj:

Autor thedream
s čim bi ti lovio tog Brabusa na autocesti,pa helićem ga jedva pratiš,na 320..jesi lud...kakav M5...pa nije ovo Inspektor Rex..da ćemo kupiti par Švaba i idemo lovit badguyse..:mad: ..ne postoji lijek..ovako naslijepo ga loviti

M5 bi jako lijepo obavio posao.

Citiraj:

Autor Fleks
Sad tek vidim kolko su neki članovi PCEa glupi.... Nemogu vjerovat sto radite neki i sto podrzavate. Sram vas bilo :smoke:

Lika treba objesit za jajca....

Slažem se

Bleki 07.07.2006. 12:55

Ne treba lovit ekipu koja nisko leti i davati neke bjesne aute i motore nasim 'cajcima, koji i sa ovim vozilima koje imaju previse divljaju i jos dodatno ugrozavat sigurnost na cesti.
Dovoljno je da ga se negdje snimi, a ostalo rjese patrole na naplatnim kucicama.

iveumag 07.07.2006. 13:24

Gori je od Mitzeka

Wolverine 07.07.2006. 14:07

dečki previše vi igrate NFS i gledate Cobru11

prvo kad imaš takvog idiota na cesti ne ganajš se s njim u Hondi niti u BMW-u niti u McLaren-u F1 jer time samo još više ugrožavaš sigurnost sudionika na cesti već ga se samo čeka na izlazu jer koliko mene pamćenje služi ako si na autoputu moraš i izač jednom s njega ;)

drugo to što vele da nemaju dokaza je kenja jer imaju jedan koji ne laže i di piše sve crno na bijelo -> a to je listić koji pokupiš na ulazu na auto-cestu i tada svatko ko ima malo mozga može provjerit vrijeme ulaska ni vrijeme dolaska.

treće jeste li se nedavno vozili tom auto-cestom
ja jesam i nema veze s mozgom da imaš prosjek od 300km/h na toj cesti jer je puna šlepera a i oni koji se voze lijevom stranom voze 150-200 dakle ovaj bi ga naguzio a da nebi stigo nio vidit koga je naguzio a kamoli reagirat (plus svatko ko je vozio po našim auto cestama zna da tu nema kočenja jer je cesta komatozna)
Dakle da je cesta full prazna OK ali ovako je a-a

mislim Tiff Needell je imao prosjek od 190mph na kružnoj stazi i to sa McLaren F1 koji je puuuuuno moćniji automobil a da ne govorim koliko je Tiff sposobniji i talentiraniji vozač od ovog kikića!

E da kad voziš 200km/h to se smatra stanjem stresa (mislim organizam to tako prokomentira) i vidno polje je sve uže a na 320 LOL ajd prođi sa 320 pored kamiona s prikolicom koji ide cca100km/h

dakle dečec je željan pažnje jer ga je očito cura ostavuila pa sad oće pokazat kakva je on manga a u stvari je idiot, a drugo takvima nažalost policija noš ne može jer ne smije...

SeaMan 07.07.2006. 15:59

E momak je postiga točno ono šta je tia... Napravia je svojoj firmi odličnu reklamu i sad pola blentavih hrvata bleji o njemu i njegovom autu a na svakome kantunu se spominje njegova pumpa...
Puno publiciteta za jednu glupu izjavu u nekim novinama : baad :
Ako ste se kad vozili po autoputu u recimo Njemačkoj kojih 160-170 km/h vidili ste raznorazne bimere,porscheove,mercedese i slične koji prolete kraj vas u livoj traci ka da na mistu stojite.
Ljudi ajte malo prošetat, popit pivo, okupat se... Nemojte trošit svoje slobodno vrime na ovakve kretene : goood :

TomRi 07.07.2006. 19:57

evo nesto od danas...
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/...mrtvi,34538.jl

thedream 07.07.2006. 20:19

Citiraj:

Autor TomRi

Da,vidio sam baš..i u dnevnicima je bilo,bolesno...:( ,no comment..
Ne mora značit da će se to i B-dečku dogodit,ali na najboljem putu je da se zalijepi,320km/h..molim?!...ako ga to tješi..par glupača naprlitanih više će se palit na njega..:D ,ali samo dok je živ...:burn:

Robi555 07.07.2006. 21:39

Već ste mi dosadni :D
Vozio se 320 pa autocesti,strašna stvar...Nek se ide provozat samnom i Alficom pa cestama širokim 5m :)

glista 08.07.2006. 14:33

Citiraj:

Autor Robi555
Već ste mi dosadni :D
Vozio se 320 pa autocesti,strašna stvar...Nek se ide provozat samnom i Alficom pa cestama širokim 5m :)

faco...

Emissary 08.07.2006. 16:37

Citiraj:

Autor thedream
pa jeste vidjeli barba Kerum šta je uzeo sad opet novo..isto takav Brabus,ali sa 640hp..malo perverzno,nicht? : wtf :

Barba Kerum je jučer sa svojim Ferrarijem uša u pješačku zonu i pokrija tri mista za invalide, šteta šta sam ostavija Vita pola kilometra dalje, triba sam ga malo puknit branikom da mu razbijem to plastično govance :)

BmwMPower 08.07.2006. 16:38

Imaš fotografiju? Spreman sam platiti za nju.

Emissary 08.07.2006. 17:02

E ***************iga, možda sam moga slikat mobitelom, ali nisam, žurija sam u poštu, i onda na drugi kraj grada, u zadnji tren preda dokumente za upis.

P.S. A i nije mu prvi put, kako mi se čini.
http://www.vecernji.net/newsroom/reg...44150/index.do

thedream 08.07.2006. 19:04

Citiraj:

Autor Emissary
Barba Kerum je jučer sa svojim Ferrarijem uša u pješačku zonu i pokrija tri mista za invalide, šteta šta sam ostavija Vita pola kilometra dalje, triba sam ga malo puknit branikom da mu razbijem to plastično govance :)

...dobra! :D ,eh triba si...

BmwMPower 08.07.2006. 19:04

Ako ga uloviš sljedeći put sa par fotki slobodno javi pa da dogovorimo nešto... ;)

-POP- 08.07.2006. 20:29

Evo,dečko ima S klasu i ispričao se preko novina,kaže da je to bila samo reklama za firmu i da to više nikad neće napraviti i da to niko ne radi. Uglavnom dečko je uhebao samog sebe, prilično jadno.
Znači mislim da je ovo: S500 BRABUS 6.1 capacity increase 462 KS / 340 kW, 615 Nm=max 3 glave, a toliko je i vozio. Na satu 310 (vidio sliku).
U biti ništa posebno, najjači S ima 730KS i 1100Nm limitirano, 340km/h.
BTW S600 V12 500KS, škojo u Osijeku... Stara S klasa...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:04.