![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo zaboravljas da je njemu zaustavni put sa 220km/h sigurno kraci od zaustavnog puta prosjecnog auta na nasim cestana sa 100km/h. Druga stvar je da ce njemu kocnice bolje kocit kad se ugriju, za razliku od kocnica na serijskim autima koje nakon 2-3 jaca kocenja, sa recim 150-160km/h, vise nisu u stanju zaustavit auto. ==>to everyone else<== Nije da ga branim, jer ocito ima IQ sobne temp., ali on meni predstavlja puno manju opasnost u prometu od balavurdije na nasviranim scooter-ima i slicnom kosilicama. |
Hah gle - tip je kreten i slučajno mu tatica ima para ... Uz to mu stari i kupi mrtvački kovčeg na kotaćima.
Najžalosnije je kaj 100% nebude poginul sam .... Da ima divljaka na cesti gorih od ovog tutleka - ima. Samo kaj nisu toliko glupi da poziraju za Večernji list - kao vidi mama ja sam ti u novinama :D Kod nas je registriran veći broj Proschea, Ferrarija, jedan Bently Continetal type R ... Siguran sam da se dotićna gospoda sa pravim jurilicama, a ne prerađenim limuzinama, voze po propisima :P Tako da - nije to ništa novo .... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne treba lovit ekipu koja nisko leti i davati neke bjesne aute i motore nasim 'cajcima, koji i sa ovim vozilima koje imaju previse divljaju i jos dodatno ugrozavat sigurnost na cesti.
Dovoljno je da ga se negdje snimi, a ostalo rjese patrole na naplatnim kucicama. |
Gori je od Mitzeka
|
dečki previše vi igrate NFS i gledate Cobru11
prvo kad imaš takvog idiota na cesti ne ganajš se s njim u Hondi niti u BMW-u niti u McLaren-u F1 jer time samo još više ugrožavaš sigurnost sudionika na cesti već ga se samo čeka na izlazu jer koliko mene pamćenje služi ako si na autoputu moraš i izač jednom s njega ;) drugo to što vele da nemaju dokaza je kenja jer imaju jedan koji ne laže i di piše sve crno na bijelo -> a to je listić koji pokupiš na ulazu na auto-cestu i tada svatko ko ima malo mozga može provjerit vrijeme ulaska ni vrijeme dolaska. treće jeste li se nedavno vozili tom auto-cestom ja jesam i nema veze s mozgom da imaš prosjek od 300km/h na toj cesti jer je puna šlepera a i oni koji se voze lijevom stranom voze 150-200 dakle ovaj bi ga naguzio a da nebi stigo nio vidit koga je naguzio a kamoli reagirat (plus svatko ko je vozio po našim auto cestama zna da tu nema kočenja jer je cesta komatozna) Dakle da je cesta full prazna OK ali ovako je a-a mislim Tiff Needell je imao prosjek od 190mph na kružnoj stazi i to sa McLaren F1 koji je puuuuuno moćniji automobil a da ne govorim koliko je Tiff sposobniji i talentiraniji vozač od ovog kikića! E da kad voziš 200km/h to se smatra stanjem stresa (mislim organizam to tako prokomentira) i vidno polje je sve uže a na 320 LOL ajd prođi sa 320 pored kamiona s prikolicom koji ide cca100km/h dakle dečec je željan pažnje jer ga je očito cura ostavuila pa sad oće pokazat kakva je on manga a u stvari je idiot, a drugo takvima nažalost policija noš ne može jer ne smije... |
E momak je postiga točno ono šta je tia... Napravia je svojoj firmi odličnu reklamu i sad pola blentavih hrvata bleji o njemu i njegovom autu a na svakome kantunu se spominje njegova pumpa...
Puno publiciteta za jednu glupu izjavu u nekim novinama : baad : Ako ste se kad vozili po autoputu u recimo Njemačkoj kojih 160-170 km/h vidili ste raznorazne bimere,porscheove,mercedese i slične koji prolete kraj vas u livoj traci ka da na mistu stojite. Ljudi ajte malo prošetat, popit pivo, okupat se... Nemojte trošit svoje slobodno vrime na ovakve kretene : goood : |
evo nesto od danas...
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/...mrtvi,34538.jl |
Citiraj:
Ne mora značit da će se to i B-dečku dogodit,ali na najboljem putu je da se zalijepi,320km/h..molim?!...ako ga to tješi..par glupača naprlitanih više će se palit na njega..:D ,ali samo dok je živ...:burn: |
Već ste mi dosadni :D
Vozio se 320 pa autocesti,strašna stvar...Nek se ide provozat samnom i Alficom pa cestama širokim 5m :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imaš fotografiju? Spreman sam platiti za nju.
|
E ***************iga, možda sam moga slikat mobitelom, ali nisam, žurija sam u poštu, i onda na drugi kraj grada, u zadnji tren preda dokumente za upis.
P.S. A i nije mu prvi put, kako mi se čini. http://www.vecernji.net/newsroom/reg...44150/index.do |
Citiraj:
|
Ako ga uloviš sljedeći put sa par fotki slobodno javi pa da dogovorimo nešto... ;)
|
Evo,dečko ima S klasu i ispričao se preko novina,kaže da je to bila samo reklama za firmu i da to više nikad neće napraviti i da to niko ne radi. Uglavnom dečko je uhebao samog sebe, prilično jadno.
Znači mislim da je ovo: S500 BRABUS 6.1 capacity increase 462 KS / 340 kW, 615 Nm=max 3 glave, a toliko je i vozio. Na satu 310 (vidio sliku). U biti ništa posebno, najjači S ima 730KS i 1100Nm limitirano, 340km/h. BTW S600 V12 500KS, škojo u Osijeku... Stara S klasa... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:04. |