PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   o fakultetima... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42024)

Broken Arrow 13.07.2006. 16:26

ja sam pao na FER-u... :( hebiga zašteko
na FSB sam upo,
i sad čekam rezultate prijemnog sa PMF-a, makar mislim da sam upo i tamo...

SetH 13.07.2006. 16:36

da li tko poznaje Mat-a da mu kaže da mi se javi jer mi ne odgovara na PM i ICQ

vodokotlic 13.07.2006. 23:34

Nije direktno vezano bas uz faks ali me zanima jel netko od vas foi-evaca u varazdinskom studenskom domu. zanimaju me iskustva, impresije i tako to....

Broken Arrow 14.07.2006. 17:19

pošto sam upo na PMF i na FSB u dilemi sam kuda... ali mislim da ću ipak na FSB pa me zanima ima li koga ovdje da ide tamo da kaže nešto o fax-u...

Mad_Duke 15.07.2006. 05:52

Citiraj:

Autor nimfo
upo na tvz (racunalstvo) ali s placanjem...
mogu na FSB na strojarstvo s placaanjem ili na brodogradnju bez placanja
upo na veleuciliste velika gorica....
neznam di da idem .........

Pozdrav bar trenutno do odluke od kolege s TVZa računarstvo ;)

Deathwish 15.07.2006. 09:26

Citiraj:

Autor Broken Arrow
pošto sam upo na PMF i na FSB u dilemi sam kuda... ali mislim da ću ipak na FSB pa me zanima ima li koga ovdje da ide tamo da kaže nešto o fax-u...

Imam par frendova tam brijem da nije teško,jedan se stalno "zabavlja" s dimljenjem raznoraznih supstanci i s 5 prolazi,a znam lika dugi niz godina nije neki brainiac:beer:

Demon Hunter 15.07.2006. 13:00

Citiraj:

Autor Mad_Duke
Pozdrav bar trenutno do odluke od kolege s TVZa računarstvo ;)

A tebi pozdrav od budućeg kolege :beer:

kony 15.07.2006. 13:27

pozdrav buducim kolegama s tvz racunarstva....

treba sad platit prvu ratu 4000 kn (za one koji su upali na placenje)

joo muka mi je

Fleks 15.07.2006. 13:33

Di ce se vidjet lista dostupnih fakulteta za jesenski rok?

Emissary 15.07.2006. 13:51

Ja upa bez plaćanja na informacijsku tehnologiju i na prehrambenu tehnologiju, oba stručna : goood :
Preda sam papire samo tamo di nije bilo prijemnog, a ocjene su mi : suicide

:)

IceFisherman 15.07.2006. 15:12

Citiraj:

Autor Fleks
Di ce se vidjet lista dostupnih fakulteta za jesenski rok?

to i mene zanima : suicide ... k vragu i sreca .. prijasnjih godina je uvek ostajalo puno mesta na tvz-u - racunarstvo .. a ove godine ko za vraga sve popunili .. mrrrrrrrrrrssssssssss...

SetH 15.07.2006. 20:10

ljudi jel ima tko email od mat-a jer mi se nejavlja nigdje a moram neke informacije saznat o VERN-u

mc_fish 15.07.2006. 20:54

Citiraj:

Autor IceFisherman
to i mene zanima : suicide ... k vragu i sreca .. prijasnjih godina je uvek ostajalo puno mesta na tvz-u - racunarstvo .. a ove godine ko za vraga sve popunili .. mrrrrrrrrrrssssssssss...

a upad na tvz i fer uopce nisu problem...tvz upao...fer sam sam vidio test(nisam se ni prijavio) uglavnom nije nekaj tako strasnog

RSedmak 15.07.2006. 21:00

@ vodokotlic
Ja sam u domu bil prvu godinu (brucoš: sweating ) i ak ga moreš dobiti pobiraj mam bez razmišljanja

Broken Arrow 15.07.2006. 21:16

biti će na PMF-u drugi rok jel ih je puuuuuuno popadalo na prijemnom...
mislim na moj smijer od svih koji su se prijavili prošla 3 čovjeka; prva je bila ženska sa izravnim upisom, ja drugi i još jedan lik treći, svi ostali nisu uspjeli prag preći...

Mad_Duke 18.07.2006. 11:23

Citiraj:

Autor IceFisherman
za to pitaj mat-a .. on tam ide ...

.. jedino kaj jedna fucking godina kosta 29000 kn .. : hitthewa

A s obzirom na matovo znanje o racunalima :P

Citiraj:

Autor Broken Arrow
biti će na PMF-u drugi rok jel ih je puuuuuuno popadalo na prijemnom...
mislim na moj smijer od svih koji su se prijavili prošla 3 čovjeka; prva je bila ženska sa izravnim upisom, ja drugi i još jedan lik treći, svi ostali nisu uspjeli prag preći...

Ej :D Pa onda imaš stipendiju kaj ne faco :D

Broken Arrow 18.07.2006. 11:32

Ej :D Pa onda imaš stipendiju kaj ne faco :D[/QUOTE]

nisam ni pitao jer sam se upisao na FSB...

Tooma 20.07.2006. 00:57

Citiraj:

Autor vodokotlic
Nije direktno vezano bas uz faks ali me zanima jel netko od vas foi-evaca u varazdinskom studenskom domu. zanimaju me iskustva, impresije i tako to....

ako se ne varam soba kosta 600kn s tim da imas barem jednog cimera
ja osobno radje dam jos 200kn pa nadjem sobu u nekom stanu sa jos par do-cimera
naravno, uz to idu jos neki ekstra troskovi tipa telefon itd.

novi dom fenomenalno je sredjen, imas rjesen televizijski prikljucak, lan s izlazom na net, kuhinju, ...

Tooma 20.07.2006. 01:06

Citiraj:

Autor Andeo
Taj fax nije ništa posebno, znam samo da se niti tamo ne nauči ništa šta bi ti trebalo u radu kao niti na večini fakulteta. To govorim iz osobnog iskustva jer je kod nas radio jedan decko koji je tamo diplomirao i nakon 3 mjeseca smo mu se zahvalili na doprinosu i da ne kažem da je totalno razočarao a da mu je znanje i usvajanje novog znanja bilo jednako nuli. Tako da ako tamo ne uspiješ upasti savjetujem ti kad češ Već putovati na studij da upišeš Poslovni informatiku na Riječkom Veleučilištu, fax ima čak i bolji program od onoga u Varaždinu(rade se više one stvari koje če ti biti potrebne nakon zavšenog faxa a to su baze podataka, programiranje, uzrada weba te je jako dobar i detaljan program šta se tiče Projektiranja informacijskih sustava).
...

kad vec faks sudis po jednom njegovom studentu moga si baram bit dovoljno kulturan da proucis za sta te taj faks priprema

odrzavanje baze podataka i izrada web stranica poslovi su za koje su ljudi s diplomom prekvalificirani i jednom foijevcu nije ni mjesto na tim pozicijama

na foiju se dosta rade baze podataka i to na nacin na koji treba (i u teoriji i u praksi) i kao sto sam vec spomenio odrazavanje baze podataka nije za foievca. dizajniranje iste vec je druga stvar

to sto su samo osnove programiranje ukljucene u program faksa je ispravno jer se programirat uci programirajuc u praksi

spominjanje izrade web stranica i projektiranje informacijskih sustava u jednoj recenici necu niti komentirat

Rijecko veleuciliste ne mogu komentirat jer neman pojma o njemu, ali mislim da u dvi godine na tom veleucilistu nema sanse da mozes usvojit jednaku kolicinu znanja kao na foiju

jos i da nadodam
dok sam studira potrudija san se otic u nekoliko vecih hrvatskih firmi (informatickih i ostalih) i u svugdje me pitali za barem nekoliko preofesora sa faksa i hvalili njih rad na veliko. Ne znam bas ima li rijecko veleuciliste takav kadar, moje isprike ako ima.
U zadnje vrime sve vise dolaze vece tvrtke sa ponudama posla za studente i zaposljavaju ih dok su jos apsolventi. sve te firme tvrde da su zadovljne foijevcima

sada razmisli da li je tvoje negativno misljenje na temelju jednog studenta o foiju i njegovim diplomantima gubitak za foi ili za tvoju firmu

SetH 20.07.2006. 20:19

UPO SAM NA VERN!!!!!!!jeeeeeee ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36.