Citiraj:
Autor Andeo
Taj fax nije ništa posebno, znam samo da se niti tamo ne nauči ništa šta bi ti trebalo u radu kao niti na večini fakulteta. To govorim iz osobnog iskustva jer je kod nas radio jedan decko koji je tamo diplomirao i nakon 3 mjeseca smo mu se zahvalili na doprinosu i da ne kažem da je totalno razočarao a da mu je znanje i usvajanje novog znanja bilo jednako nuli. Tako da ako tamo ne uspiješ upasti savjetujem ti kad češ Već putovati na studij da upišeš Poslovni informatiku na Riječkom Veleučilištu, fax ima čak i bolji program od onoga u Varaždinu(rade se više one stvari koje če ti biti potrebne nakon zavšenog faxa a to su baze podataka, programiranje, uzrada weba te je jako dobar i detaljan program šta se tiče Projektiranja informacijskih sustava).
...
|
kad vec faks sudis po jednom njegovom studentu moga si baram bit dovoljno kulturan da proucis za sta te taj faks priprema
odrzavanje baze podataka i izrada web stranica poslovi su za koje su ljudi s diplomom prekvalificirani i jednom foijevcu nije ni mjesto na tim pozicijama
na foiju se dosta rade baze podataka i to na nacin na koji treba (i u teoriji i u praksi) i kao sto sam vec spomenio odrazavanje baze podataka nije za foievca. dizajniranje iste vec je druga stvar
to sto su samo osnove programiranje ukljucene u program faksa je ispravno jer se programirat uci programirajuc u praksi
spominjanje izrade web stranica i projektiranje informacijskih sustava u jednoj recenici necu niti komentirat
Rijecko veleuciliste ne mogu komentirat jer neman pojma o njemu, ali mislim da u dvi godine na tom veleucilistu nema sanse da mozes usvojit jednaku kolicinu znanja kao na foiju
jos i da nadodam
dok sam studira potrudija san se otic u nekoliko vecih hrvatskih firmi (informatickih i ostalih) i u svugdje me pitali za barem nekoliko preofesora sa faksa i hvalili njih rad na veliko. Ne znam bas ima li rijecko veleuciliste takav kadar, moje isprike ako ima.
U zadnje vrime sve vise dolaze vece tvrtke sa ponudama posla za studente i zaposljavaju ih dok su jos apsolventi. sve te firme tvrde da su zadovljne foijevcima
sada razmisli da li je tvoje negativno misljenje na temelju jednog studenta o foiju i njegovim diplomantima gubitak za foi ili za tvoju firmu
|