![]() |
ja ima 91.48 valjda i cine mi se ok, ne znam kakvi su ovi stari jer sam tek prešao sa 6600GT pa mi je ovo već dovoljno ubrzanje
|
uuuuu. Fakat ste mi pomogli do boli....
:smoke: |
mislim da je ovo rekord otvorenih threadova za kupnju jedne komponente . svaka cast :) sad da vidimo koliko ih budes otvorio za drivere i cooler :)
|
a covjek voli bit informiran....
|
Odi na www.tweaksrus.com
Pogledaj malo po njihovom forumu koji su najbolji XG (koji imaju najmanje problema, ako ih imaju)... |
Citiraj:
ponekad zna biti i dosadan... : wtf : još će pitati što da igra na njoj, pa koji screensaver da stavi da bi mu se manje grijala... pa gdje da spremi kutiju od grafe.. pod stol, u ormar, na stol, u wc... : suicide no hard feelings Fleks, ali nadrkan sam od tekme.. :fuming: |
Citiraj:
|
Malo OT, ali ja nisam nikad uspio skužit razliku između bilo kojih drivera. Otkako imam ovu grafu (skoro godinu dana) radila je identično sa svim driverima...
|
Ma vidi se određena razlika. Ja sam baš primjetil malo bolju kvalitetu slike u 3D-u na tim modanim od XG-a. A bome mi je i u Quake-u bio framerate stabilniji...
|
Citiraj:
ni ja. stvarno, ja ne skužim po ničemu te razlike.. da mi nešto ide brže ili sporije, ako da, onda za par frejmova. a to opet nije dovoljno da bih to BAŠ skužio... stvarno svejedno koje imam.... |
bilo bi dobro dok bi postojalo objektivno mišljenje po pitanju graf.kartica al svak iznosi svoje subjektivno mišljenje i zato mu se teško odlučit...ipak 7600gs bi ja..
|
Kasnis malo. Vec sam uzeo grafu.
|
i jesi zadovoljan srećo?
daj dojmove... ;) jel tiha, jel se grije, jel lijepa, jel seksi? |
hmn da ja pohvalim svoju grafa je ***************eno dobra sve papa ko velika tj sve igre na high i tak uglavnom jako sam zadovoljan.
Eto bas predjoh titan quest sve na high i mogu reci da sam se divio grafi :) |
Slabo nesto ta tvoja ide :D
Moja 625 / 800 i ceka voltmod :D |
decki , 7300gt :) bar novcanik manje boli :) do 1000kn - najbolje , provjereno .
|
Apsolutno se slazem :)
Stari mi je sponzorirao sve. Da nije jos bi ja vuko nortija i Leicu :) |
nego fleks ide grafa ali mi netreba ljepse mi izgleda 600 1500 :D inace ide mema do 800 a gpu bi trebao malo vise soka :D ali mislim da bi sa volt modom isao preko 650...
|
Voltmodom idu preko 700 ;) i to uglavnom stano oko 730.
A i tebe rajca da ju maznes malo olovkom po PCBu, a? |
sve se nesto njeckam :D a inace mislim da kada bi ju malo "zagrafitirao" :D da bi bila neukrocena zvjer :D
ima gdje kakav guide za mod? |
nemam.
Bio je jedan genijalan, ali nema slika na njemu vec dobrih 10 dana. Takodjer veli mi tbred da moja ima nestandarni PCB pa mi je to u kurcu.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |