![]() |
mirkob, to sam davno probao, i nije pomoglo.
"The following error occurred when renewing adapter Local Area Connection 3: DHCP Server unreachable" danas mi windozi vele da je nestao usb108. uštekam ga i ištekam, i proradi. sad se tu i tamo ugasi i upali (wlan) sam od sebe. mislim da ću "odustat od odustajanja", i reć frendu da mi kupi još jedan splitter i pošalje to vamo, pa da spojim ipak žicama. pa da vidimo onda kako musa dere jarca. |
Probaj deinstalirati sve mrežne komponente na računalu, uključujući i TCP/IP protokol, i instalirati ih ponovo.
BTW ja imam USB 54 adapter i to je najlošiji spoj hw/sw kojeg sam tako skoro vidio. Recimo samo da se kod svakog fizičkog isključivanja adaptera (nestanak struje, isključivanje prekidača na kućištu, ištekavanja iz USB porta) isti u potpunosti zablesira i moram -svaki put - reinstalirati driver. |
Citiraj:
dovoljno sam se zezao sa njim. kupih još jedan splitter i sad sve ide žicama, i radi kako spada. čak i osjetno brže nego prije. pa preporučam to svima koji imaju probleme sa wlan-om. jednostavno sen eisplati gubiti živce s tim. e da...nisam potegao niti jednu novu žicu (iz jedne prostorije u drugu), već rabim sve postojeće... :cool: usb108 ću ponuditi vučku jer je on pokazao neko zanimanje. ja to više rabiti neću. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:22. |