PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Cico objavio spisak igrača za SP (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39149)

E.T. 15.05.2006. 16:27

Citiraj:

Autor Delta S4
Ljudi, mir! Što je tu je, cicek je izabrao i vjerojatno je to učinio najbolje što je mogao. Ni njemu nije u interesu da doživi blamažu na SP-u. Vjerovali smo mu do sada i bilo je jako dobro. Mislim da je zaslužio još toliko povjerenja i podrške s naše strane. Zaboravite dude, vuge, mikije...u Njemačkoj igra Hrvatska nogometna reprezentacija!

Navijajte i ne serite!

Slazem se :beer:

EOD na ovoj temi sto se mene tice...

Zmaj000 15.05.2006. 16:31

ma ima da ih sve:rambo:

undo 15.05.2006. 16:38

pa kad se slazes koji se ********************c snjima prepires ispadas gori nego oni,jesam ja napisao gore ajmo argumentirano razgovarati o repki kakvi klubovi??? daj za***************ite to vise,obrisite te ***************ene postove gdje se spominju klubovi i di jedan drugoga pod***************avate,neke placenike spominjete koji ********************c radite?? pa boysi i torcida su isli zajedno prije pa sad neidu,neide ni armada,o cemu vi pricate animozitet je preveliki naspram svih gradova i ovako i onako,sta radite covjece??? ako vas zanima neki ********************c o repki onda pitajte bio sam s repkom na gostovanjima svugdje znam kako sta djeluje,tu ima hrpa nepotrebnih i zacudjujuce sramotnih informacija,kao svi napisemo repka je svetinja i onda na kraju svadja i s ovim ste sve zasrali gore,i na kraju je sve ispalo na prepucavanje izmedju klubova i trenera kako obicno uvijek zavrsi,pa sta radite onda ni necemo igrati hnl i necemo gledati nogomet i igrati ce u repki samo oni koji igraju vani i to je to.bit ce mir u kuci i sve 5 suticemo svi ko pickice! opet se svelo na to odakle je tko,ma sramota!
koji igrac treba koji netreba? ako netko kaze niko netreba ti reci da mislis da treba i dovidjenja ako neko veli da je pajcek onda pusti ga na miru to je rekao i bok,ti iznesi svoje misljenje a ne ovakva prepucavanja debilna,spominje se kuze??? zasto? usporedjivanja neka klasnica i da silve??? cemu??? odakle to ?? pa pogledajte do kuda ste dosli koda se igra ***************eni derbi i svi se koljemo na netu bezveze! a repka je svetinja? dali je svetinja? meni je!

cassper 15.05.2006. 16:54

slazem se ja odustajem amaterima i neinteligentnima objasnjavati neke stvari mogu dobiti jedan veliki LOOLL od svih opet,toliko o pristojnosti jednoga moderatora kad izgubi zivce jer je sam i nezna sta ce i niko ga nedozivljava,pa onda ide u konobu cugat kao i obicno on i cico i cmizdriti i ni(t)ko ih nevoli,a sta ces nije sve tako crno ali tebi je znam da smo te izivcirali s argumentima ali sta ces - psihijatru podhitno!.undo u svoja dva posta si sve rekao istina je i slazem se,a s neznalicama necu raspravljati samo pisu romane a na kraju nista ne napisu???? i to vec par puta??? svaka cast repka je svetinja poceli smo se djeliti na gradove i regije opet..

replace 15.05.2006. 18:11

ja cu samo nadodati za ove gore koji su me spomenuli - jedan veliki LOOOL po ko zna koji put opet i od mene i od svih i na hrpu texta bezveznoga,neinteligentnoga,inace one svoje frustracije si doma iskaljuj a ne tu neznalico sramotna placljiva,inace bosnjak je nasao klub tako da njemu repka netreba,buljat on je onaj igrac 24 u repki koji ce uci ako se ozlijedi netko tako da nema koristi bas,a modric netreba komentar sve je pokazao kroz cijelu sezonu,a isti taj nikica nije htio biti 24 igrac u proslome velikome natjecanju,toliko o karakteru kad mu tatica nije bio izbornik,a mora se preko repke prodati a ni tu ne briljira,igra cijelu sezonu katastrofalno,njega stimac negura????slazem se s ovim gore da netreba raspravljat pa neka tako i ostane neka se obrazlozi argumentirano,modric vam pase sad,kad je usao u igru prvi put za repku protiv argentine i zasjenio neke,a nije igrao na prirodnoj poziciji tada,sta se bojite da eduardo ne zasjeni tako nekoga,a da nije odigrao modric tada jeli bi ste ga zvali sad u repku????? LOL zadrti mislim da biste ga sad pljuvali kao eduarda.tko kaze da mora igrati u prvih 11,jer i da neigra u prvih 11 skupio bi iskustvo,na velikome natjecanju je ipak s puno dobrih igraca,a kao buducnost treba biti nase repke,kako??? a u skoro svim reprezentativnim akcijama mladje i starije selekcije je sudjelovao... jel ga gurao i tada netko ???

Thoroughbred B 15.05.2006. 18:21

modric je odlican igrac,dudu je bio dobar u jesenskom djelu prvenstva,odlican a ne dobar...

undo 15.05.2006. 18:30

izgleda prijatelju da ja i ti jedini argumentirano pisemo i neprepiremo se

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02.