![]() |
Citiraj:
A JBL nikad nisam gledao kao firmu za kućni Hi-Fi. JBL = Just Bloody Loud ;) |
Citiraj:
kad nisam dobio primjer ni jednog zvučnika konkretno ovdje u threadu, pa se moram sam snalazit... a drugi se raspričali... :rolleyes: |
i dajte ljudi šta onda uzet?????????? :(
Računajte do 2k kuna |
Citiraj:
da li je potrebno da moram quotati sam sebe? Yamaha je na glasu kao ponajbolji proizvođač, best buy 4 the bucks... nećeš požaliti. |
Citiraj:
Ja i sef im drzimo garanciju (i leocomercu i vir elektronici) i Yamahe se dosta kvare, imaju jadan zvuk(moje misljenje), varaju na decibelima. Radje uzmi marantza ili pioneera, ja imam pioneer vsx d912 i stvarno ima dobar zvuk,(preporuka) isto kao i sherwood kojeg prodajem na trznici, (ako si zainteresiran mozes ga doc poslusat) |
lol, a drugi ne varaju...
a i nije strano da svatko hvali ono što prodaje... ;) Neka se dečko uhvati 222.google.com, pa nek traži reviewe... ja samo kažem da yamaha daje puno za cijenu po kojoj ide, a POZNATO je da je među boljima... sigurno ispred pioneera, a da ne govorim Sony-a... naravno govorimo o modelima koji koštaju do 2000k kuna... |
mislio sam na zvučnike.. :D
|
Citiraj:
Pljujem po Yamahi iz iskustva, ne stvaram misljenje po nekim reviewe-ima sa neta,(POSLUSAO SAM SKORO SVAKU YAMAHU) vidim da si strasno tvrdoglav i da ti tudje misljenje nista ne znaci, pa ti radi po svom. |
Citiraj:
Al' ne očekuj čuda od njih... |
Citiraj:
Naravno da nećeš imati loša iskustva sa Sherwood-om, kad ih se prodaje jako malo... i malo ih je onda koji se mogu kvariti... ;) Ali nemoj govoriti da su Yamahe loše, u svojoj klasi su ponajbolje.. hoćeš se ti slagati s tim ili ne... loše zvuče? nije to sve do receivera, znaš i sam koliki utjecaj imaju kablovi i sami zvučnici da ne govorim... ali i sam radiš s tim, pa to znaš... ;) |
To s kablovima su price za malu djecu, sta ti vrjedi kabel od dva kvadrata kad je unutar pojacala vod debljine cetvrt milimetra, sva pojacala slusam na istim testnim zvucnicima bowersi i tdl-ci, inace ja s te Yamahine cjene iz ducana skidam za po 500-600 kn pa sam sve jedno uzeo pioneera, za kojeg bas i nemogu dobiti takvu cjenu.
Sad da uzimam pojacalo uzeo bi nesto tipa T.A.C 34 (cjevas) ili da imam malo vise love onda krel, nekako sam preraso home theater sheme. |
Citiraj:
|
pa dobro onda ako ti pioneerevi i neće biti nešto dal bi se našlo nešto bolje do 2500kn?? :)
|
DM600 S3 ?, Tesko je ako si ogranicen lovom razmisljat o nekoj pili od zvucnika, najbolje ti je otic u neki ducan i sam poslusati, ako nisi neki audiofrik cak i ti pioneerci bi ti bili oke.
EDIT: evo B&W cjenik http://www.sonus-art.com/images/pictures/cjenik_15.pdf |
previše novaca treba pljunit za dobro ozvučenje a uz Logitech Z5500 mogu dobit dosta dobro. Da mi je bar nać Klipsch. :(
Njihov najmodel je kako kažu savršen. :D A nigdi ga nema osim u USA |
ma nije cijena mjerilo kvalitete...
smartguy, aj ako si upućen, preporuči pojačalo za cantone 809... frend ima problema sa odabirom prikladnog pojačala... a bio glup pa nije htio triangle, zbog DIZAJNA...(meni prelijepi) nemoš vjerovat, pa kupi srebrne Cantone, koji neće dobro zvučat sve da ih je spojit na trafo stanicu... |
|
Samo tako nastavite.
|
ma odusta sam od svega i odlučio si uzet ovo:
http://i4.ebayimg.com/01/i/05/91/7b/58_1.JPG A da nađem te klipsch u kroejši uze bi ih odma. :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |