PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Dubrava (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38483)

Ladybug 04.05.2006. 11:41

hahahahahha! Splićani cijelo vrijeme pljuju po Zagrebu, istina, a onda sa istim žarom se upišu na naše Sveučilište presele se simo, i uzmu nekom purgeru mjesto i deru se u tramvaju sa svojim šoldima hahahahah! j/k of course, malo karikiram, dečki iz St-a su fakat ok, al cure su nesnosno umišljene....

Emissary 04.05.2006. 11:55

Ima i poviše Splita jedna Dubrava, a ima i sjeveroistočno od Zagreba. Sve neke problematične Dubrave. :)

Dok na moje selo možeš doć bez brige, isto je u Zagori, ima tu svakakvih "istočno-jugoistočnih manjina" pa nikom ništa : goood :

Amdejac 04.05.2006. 14:43

Dajte nemojte pričat gluposti.
Svake godine sam od mjesec do dva na moru. Relacija Zadar, Biograd, Ugljan i Pašman. Nitko me nije krivo niti pogledao niti mi je dao do znanja da sam nepoželjan. Ljudi su dole fenomenalni i samo ih treba prihvatiti takve kakvi jesu. Pošteni i neiskvareni. U Zagrebu je takvih ljudi zbog tempa života sve manje i manje.
Prije mjesec dana sam bio u Splitu ista stvar.

Ovo o čemu vi pričate su navijačka prepucavanja i primitivizam pojedinaca.

Router 04.05.2006. 16:33

bas i nisu . ako si u zadru , onda nisi u splitu pa kak mozes znati kak je tamo ? a o postenju dalmatinaca ne bi- prije koju godinu su starci kupovali gradiliste na moru i cijena je bila 18000 ojera a covjek od kojeg su kupili je to kupio par mjeseci ranije kao pasnjak za 5000kn na javnom natjecaju za koji je znao samo on i mogao se prijaviti samo on.znam nekoliko primjera sa ostecivanjem imenovine - autiju , ali sito tako znam i da se ovdje isto dogadja . ali mislim da su vece sanse da ti netko razbije auto sa st regama u centru nego u dubravi, j e r je puno veci protok ljudi u centru .

Amdejac 04.05.2006. 16:53

Pa auto ti na parkiralištu ošteti prvi susjed kojeg si krivo pogledao ili ti je zavidan jer imaš bolji auto od njega.

Dolazim često kod frenda u centar, točnije Kordunsku i od 1996 godine tamo se parkira tip sa Beogradskim tablicama pa na njemu nema niti crtice. Zašto bi netko onda oštetio auto sa ST tablicama.
A šta se tiče zarade i ja bi to napravio. Svaka čast, ako se je uspio snaći i zaraditi.

Crais 04.05.2006. 22:20

Prije par mjeseci na jarunu razbijena svjetla na 3-4 BMWa koji su bili parkirani jedan do drugog, i ostavljena poruka "Bude tatica popravio". Nijeda nije imao ST tablice...tako da bi rekao da do namjernog oštećivanja auta dolazi zbog ljubomore, a ne zbog rega

Router 04.05.2006. 23:01

ovo je cak i smijesno , iako svako takvo ponasanje je za zatvor . jednom sam ulovio tipa da mi hoce skinut retrovizor sa kineza( inace 2 kostaju 80kn , ali ih vec dugo nema na trzistu) , i bolje da ne znate di su mu kljuc i kombinirke zavrsile . mozda je bio navijac ne znam kojeg kluba pa ga zasmetalo zg rega ? :) kod divljastva i kriminala malo igraju navijaci . a to sto netko lijeci ego kroz razbijanje regi sa st ili zg tablicama , ili na skupim autima - to je idiotski .

Fleks 04.05.2006. 23:10

Pa meni je čovjek sa kojim idem u srednju školu potegao crtu ključem po autu jer ja imam auto, a on nema. A ne zato kaj sam ja purger a on ličanin. Tak da ono.... Svugdje ima kretena.

Router 04.05.2006. 23:46

nazalost - samo kaj te kretene vezu uz svasta - od domoljublja i homofobije do navijaca - ko sto neki ovdje navode . a jednostavno su kreteni - jer samo takav moze unistavati tudje .

Fleks 04.05.2006. 23:56

Ja to fakat ne kuzim? Kakve su im satisfakcije od toga. Ok neko ti se ne svidja. Pa cak i ljubomora je normalna stvar, ali zato okolo unistavat?!? Ono WTF O_o

Router 04.05.2006. 23:59

mislim da tu nemas kaj kuziti - jednostavno kretenizam . ponasanje direktno iz kaveza ili sa planine .

SeaMan 05.05.2006. 01:25

Ljudi ako pročitate malo bolje šta sam napisa onda ćete vidit da je moja pretpostavka da su janje izletili na mene radi splitskih tabli :D , pravi razlog uopce nisam skuzia a ovo mi je bilo jedino koliko toliko logicno obrazlozenje...
Inaće su moja iskustva sa dubravom loša.
Jednom prilikom sam bia u McDonaldsu u dubravi i pripadnici nacionalne manjine su me poceli vrijeđat i dobacivat mojoj curi... Ocito su bili ljubomorni i nije im se svidilo sta prodavacici kazemo hvala kad nam da sladoled :D
Bilo je takvih situacija dosta i opcenito sam se u tome kvartu cesto osjeca ugrozen ma koliko to glupo zvucalo.
Ono takvi primitivizam u zivotu nisam dozivia...
U Zgb je zadnjih 20godina doselilo more ljudi tako da su "fetivi" zagrepcani lagano postali raritet... Hebiga, sve ovo su simptomi velegrada i slažem se s nekim ko je napisa da pod Zagreb priznaje samo uži centar

undo 05.05.2006. 03:34

mislim da je u svim gradovima prisutna bagra što sa brda što iz ostalih egzoticnih mjesta (vuk je postar,a lisica naplacuje parking) takve cobane nemozes odgojiti,ali i oni znaju do kuda smiju ici,jos u gradu ima ljudi koji brane zagrebacku cast od takvih ljudi,mozda da si bio s curom 50 m dalje neko bi se digo i razbacao ih po cesti,tako da nebrini frende ima nas purgera puno nije samo centar u igri ;)

EnErgy 05.05.2006. 19:54

Citiraj:

Autor Matesonik
policajche, samo me informativno zanima kolko ste imali intervencija kod narodnjachkog kluba babalu??

Iskreno ne bih znao reci, ne pratim bas sve statistike, nemam niti vremena al cinjenica je da ima puno vise intervencija u narodnjackim klubovima nego na nekoj "normalnijoj" muzici. Sam po sebi nisam pobornik narodnjaka.
Inace zivim u Dubravi 22 godine i sve sto sam rekao je ono sto znam iz vlastitog iskustva a statistika sama po sebi kaze da u Dubravi i nema bas toliko puno kaznenih djela i prekrsaja. Istina je da puno ljudi u Dubravi imaju odredjeni kontraafinitet prema "strancima" al zbilja su rijetki ispadi te vrste, ustvari nema kvarta gdje te netko nece zbubati ak se pravis grbav ili bahat. Dubrava je kvart kao i svi ostali no moram istaknuti kako smatram da jos uvijek zivi na staroj slavi, nije to sto je nekad bilo, velika vecina "incidenata" je prenapuhana. Otvoreno priznajem da je najbolje zivjeti u nekoj neurbanoj zajednici, dalje od megalopolisa, sela su zakon!!

CatKiller 06.05.2006. 17:44

Citiraj:

Autor nimfo
dubec=hamdo i ekipa

Hamdo, MasterX, Black Dragon, Visage :o i CK ;)

Ako cemo vec spominjati ekipu :P

MasterX 06.05.2006. 17:57

Citiraj:

Autor CatKiller
Hamdo, MasterX, Black Dragon, Visage :o i CK ;)

Ako cemo vec spominjati ekipu :P

zaboravio si Vatru bildera, Duleta kamikazu, SuperStojan-a, Vasu, Nanija (MAJKETI (C))... da ne duzim popis :)

CatKiller 06.05.2006. 18:15

Citiraj:

Autor MasterX
zaboravio si Vatru bildera, Duleta kamikazu, SuperStojan-a, Vasu, Nanija (MAJKETI (C))... da ne duzim popis :)

Franc aka "Ko-sta-skida-steka-mi-cod" i antisha "svaki-dan-drugi-bemve" : sweating

Amdejac 06.05.2006. 18:48

Joj super sad kad imamo Milog cajca bumo ga mogli svašta pitat.: goood :

Router 06.05.2006. 19:15

zaboravio si DRUG ispred Milicajac .

MasterX 06.05.2006. 21:10

Citiraj:

Autor Router
zaboravio si DRUG ispred Milicajac .

zaboravio je i svecano pionirsko obecanje :(

Matesonik 06.05.2006. 21:32

edit: dao bog da jeltz ne dojde... :)

Router 06.05.2006. 23:23

ako nam ovo zamjeri - onda smo krivi .
i dakle da sumiram - Dubrava - the place to be for S D F ( sex drugs and folk ) .
:)

zasto poslije autor topica nije napisao zasto ga zanima moj a i od mnogih drugih voljeni kvart ?

iveumag 06.05.2006. 23:30

Upoznajte u Dubravi Generala Woo-a

Fleks 06.05.2006. 23:38

Meni je di god dodjem dobro. Nemam nikad frku. Uvjek sam pacifist. Ne provociram, uvjek se nasmijem. Ne trazim frku. Purger sam generacijama i nastojat cu to zadrzat. I onda odem pred skolu i zgrebu mi auto, ma kolko ja pacifist bio. Mislim da mi se to u beču ili ljubljani ili Rimu ili Londonu nebi dogodilo.

Router 06.05.2006. 23:41

btw. Woo nije orginal iz Dubrave , tako da ne vidim razlog upoznavanja . meet Iva Jerkovic prije - ona je orginal :) ali ti mozes i Generala , ak te zanima :)

thuNdeR 07.05.2006. 00:11

možeš i prljavce;)

Amdejac 07.05.2006. 00:18

Citiraj:

Autor $$kiLL3Rr
možeš i prljavce;)

Pa šta je onda Houra prebjegao na Črnomerac?

thuNdeR 07.05.2006. 00:23

e to ne znam

iveumag 07.05.2006. 00:32

Dođem ja u Dubravu pa vam ja i Woo odrepamo nešto(da barem)

Vuco 07.05.2006. 01:25

OT:
Bome ni Prečko više nije kaj je nekad bilo...inače miran i prema meni fin kvart, danas mi je priredil "neugodno" iskustvo...

Bome, danas ima svakavih klipana...:smoke:

BladeRunner 07.05.2006. 20:09

moje selo je najjace,jebo grad,u split iden samo jer moran u skolu...
kod mene se možeš setat u5 ujutro gdje god oces,niko ti nece nista,osim pasa i lisica:D

I kakvaj je to baza s prodavanjem cigli?

mITZEK jr 07.05.2006. 20:32

pa standard fora jos od vremena mog starog ....a mozda i prije da kad si naletio na neku ekipu u kvartu su te pitali.."os kupit ciglu"?to bi ti znacilo jel oces po tikvi tj jel ti se kaci....:beer:
neznam al nekak je mitzek malo cigli kupio bar on tak kaze!a ja mu vjerujem
jer kako je receno "zderonje su najveca banda,od njih svi bjeze"!!!!!!!

Vuco 07.05.2006. 21:19

To ti je ona fora, oš kupit ciglu za 20kn? ako nećeš, onda dobiš u tikvu...:D

Amdejac 07.05.2006. 21:59

Citiraj:

Autor Vucko
To ti je ona fora, oš kupit ciglu za 20kn? ako nećeš, onda dobiš u tikvu...:D

Mislim u moje vrijeme jer sam malko mlađi od Mitzeka mogao si kupit i kišobran.
Nabiju ti ga :eek: u neko prosto mjesto i otvore. :smoke:

Vuco 07.05.2006. 22:17

Citiraj:

Autor AMD
Mislim u moje vrijeme jer sam malko mlađi od Mitzeka mogao si kupit i kišobran.
Nabiju ti ga :eek: u neko prosto mjesto i otvore. :smoke:

He,he...dobra :D

West 07.05.2006. 22:53

I da kupi ciglu dobijes po pi*ki i da je ne kupis opet dobijes po pi*ki, tako da ti nema izbora, ako te pitaju odma znas da si nahebao :cool:
Inace kad sam kao mali isao s ekipom u Dubravu u Konscinjsku (kak se vec pise) kupovati pirotehniku, znali su nas opeljesiti, ulete tipa kaj to imas u torbi, ajde vadi van, daj to....usred bijela dana i niko nista ne primijeti, a mi ostanemo uskraceni za nekih 50-100kn. I onda hebem majku njima i pljackanju okolo, glavno je da ih ima 3-4 i face su. Dubrava mi je fakat mijesto za izbjegavati u velikom luku pogotovo u kasne sate.

MRKONJA 07.05.2006. 23:12

Citiraj:

Autor West
Dubrava mi je fakat mijesto za izbjegavati u velikom luku pogotovo u kasne sate.

Izbjegavaš dubravu a lokacija ti je compton:D

West 08.05.2006. 00:39

Citiraj:

Autor MRKONJA
Izbjegavaš dubravu a lokacija ti je compton:D

Pa da, zato i jesam tamo, kao sto rekoh, u sirokom luku : goood :
Ma dobro, nekad i moram proci kroz nju, ali samo autom da me nemre niko pogoditi ciglom u glavu;)

iveumag 09.05.2006. 15:09

Al ti razbije staklo na autu

iveumag 09.05.2006. 15:13

Evo jedne rime od TRAM11,pjesma Lažni frajeri iz albuma Čovječe ne ljuti se, baš za Dubravu-"Nešto nije jasno,molim,ako frajer tako gleda,ako treba netko dobit će i metak bez beda,danas šora i pucnjava poput nekog redosljeda..."
Ako si u Comptonu pozdravi Dr.Drea ako ga vidiš

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03.