![]() |
Firma od frendicinog starog je na popisu, poslo sam joj mail da mi ispita starog jel to istina ili laž... Nekako poznavajući njenog starog mislim da teđko...
više mi izgleda ko da je uzeo onaj imenik sa firmama i opicio.... Čak je kod "Odvjetnik Č.Žaja" bio dva puta ili ne razumihjem zašto se nalazi 2 puta na popisu ;) hahahaha kako mi je ovo komicno.... |
Citiraj:
***o sve , bacam se i ja u biznis! a i mislim da cu mu se javit na ovaj telefon..nazvat cu i rec da mi se pečka zastopala i da sam cuo da oni imaju iskustva s tim stvarima |
Citiraj:
|
Fakat bi volio vidjeti izvještaj poslovanja :)
Gledajte možda ekipa zarađuje :) iako mi je sajt stvarno smijurija. |
Citiraj:
Neznam kako frajer obavlja posao...al vjerujem da tu i tamo zna nešto... A cjene...za to da ti doma dođe...ak sve riješi kako spada, ruku na srce...nisu velike (u usporedbi s normalnim servisima)... Samo...dizajn sajta, ono što on "marketing" zove, i pristup poslu...totalna katastrofa...al opet, kladim se da frajer ok zarađuje...kolko god me nasmijao svaki posjet na sajt hitne-pc-službe... |
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dragi prijatelji, kolege, poznanici, trollovi, ljudi koji pitate ista glupa pitanja citave bogovetne dane...
Dosao je i taj dan. pduga je napravio stranicu koja se, zapravo, moze procitati bez dodatnih intervencija. 'itna pisi sluzba vise nikada nece biti ono sto je nekada bila. RIP (ne onaj Postscript, geekovi jedni!) :D |
kako je rulja blesava i naivna ne bi se iznenadio da taj debajl i zarađuje pare.sajt je u banani i sam pisac ovog teksta je u teškoj banani.
|
Mogu Vam reci da sam ja svima ovima najmanje jednom ispisao racun za obavljenu uslugu prema podacima koje su mi dali.Ako su lagali mene ja lažem Vas.A cak i da je 2/3 izmišljeno još uvijek ostaje 1/3 što je isto tako poprilican i impozantan broj
hahahahahahahahahahaha |
Citiraj:
Jel to lista svih firmi koje su bankrotirale? |
Malo da bumpnem stariju temu (slucajno kliknuo oglas na jednoj socijalnoj mreži :D): http://www.hitna-pc-sluzba.hr/
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |