PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Ima l' ko jaci? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36850)

Foxman 28.10.2007. 21:20

Firma od frendicinog starog je na popisu, poslo sam joj mail da mi ispita starog jel to istina ili laž... Nekako poznavajući njenog starog mislim da teđko...

više mi izgleda ko da je uzeo onaj imenik sa firmama i opicio....

Čak je kod "Odvjetnik Č.Žaja" bio dva puta ili ne razumihjem zašto se nalazi 2 puta na popisu ;)

hahahaha

kako mi je ovo komicno....

Hrvoje xyz 28.10.2007. 21:31

Citiraj:

Cjenik:

Spajanje na internet i otvaranje e mail adrese

***o sve , bacam se i ja u biznis!

a i mislim da cu mu se javit na ovaj telefon..nazvat cu i rec da mi se pečka zastopala i da sam cuo da oni imaju iskustva s tim stvarima

Panzer 28.10.2007. 21:53

Citiraj:

-Čistimo viruse kada Vam isključe internet zbog njih.

Kada dobijete viruse od organizacije preko koje imate internet i oni se šire od Vas dalje i opterećuju njihovu mrežu oni ne mogu iz objektivnih razloga spriječiti da virus dođe do Vas zato što je to nemoguće ali mogu Vas spriječiti da ih širite tako što Vam isključe internet.Takva virusna infekcija je malo teži oblik.Dosad smo imali oko 10 slučajeva i sve smo ih rješili bez formatiranja znači uspjeli smo očuvati funkcionalan operativni sustav sa svim podacima i programima.
Cijena je 350 kn.
:lol2:

Hamm 29.10.2007. 14:13

Fakat bi volio vidjeti izvještaj poslovanja :)

Gledajte možda ekipa zarađuje :) iako mi je sajt stvarno smijurija.

GoGzS 03.11.2007. 00:27

Citiraj:

Autor Hamm (Post 854085)

Gledajte možda ekipa zarađuje :)

To si i ja baš mislim...vidio sam ekipu koja je bila totalno očajna sa kompom da bi na kraju krajeva ovako nešto i nazvala...
Neznam kako frajer obavlja posao...al vjerujem da tu i tamo zna nešto...
A cjene...za to da ti doma dođe...ak sve riješi kako spada, ruku na srce...nisu velike (u usporedbi s normalnim servisima)...

Samo...dizajn sajta, ono što on "marketing" zove, i pristup poslu...totalna katastrofa...al opet, kladim se da frajer ok zarađuje...kolko god me nasmijao svaki posjet na sajt hitne-pc-službe...

Bubba 03.11.2007. 00:55

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dragi prijatelji, kolege, poznanici, trollovi, ljudi koji pitate ista glupa pitanja citave bogovetne dane...

Dosao je i taj dan. pduga je napravio stranicu koja se, zapravo, moze procitati bez dodatnih intervencija. 'itna pisi sluzba vise nikada nece biti ono sto je nekada bila.

RIP (ne onaj Postscript, geekovi jedni!) :D

BOGDO 03.11.2007. 00:58

kako je rulja blesava i naivna ne bi se iznenadio da taj debajl i zarađuje pare.sajt je u banani i sam pisac ovog teksta je u teškoj banani.

Crash009 03.11.2007. 01:05

Mogu Vam reci da sam ja svima ovima najmanje jednom ispisao racun za obavljenu uslugu prema podacima koje su mi dali.Ako su lagali mene ja lažem Vas.A cak i da je 2/3 izmišljeno još uvijek ostaje 1/3 što je isto tako poprilican i impozantan broj

hahahahahahahahahahaha

Juan 11.11.2007. 02:18

Citiraj:

Autor Pomo (Post 853544)
Da mu je istinit popis tvrtki bio bi konkurencija m-san-u :goood:

Jel to lista svih firmi koje su bankrotirale?

tutix 04.09.2009. 00:43

Malo da bumpnem stariju temu (slucajno kliknuo oglas na jednoj socijalnoj mreži :D): http://www.hitna-pc-sluzba.hr/

Citiraj:

Autor Koliko si sami možete pomoći?

Vrlo malo. Informatički fakultet je jedan od najtežih. Ljudi se godinama školuju da bi naučili ono što je dosad napravljeno na tom području a napravljeno je jako puno. Ako idemo od Windowsa 95 on je bio velik 55 MB, Windows 98 200 MB, Windows XP 1600 MB a Windows Vista je velik čak 10 000 MB. Koliko je to stjeći ćete dojam kada Vam kažemo da je 1 MB količina informacija koja se da zapisati na onaj paket papira od 500 listova koji kupujete za printer. Ako je taj paket debeli 5 cm stup od 1600 MB informacija koliko ima Windows XP bi bio visok 80 metara. Na razvoju svakog operativnog sustava rade tisuće ljudi više godina i to postaje toliko veliko i nepregledno i za njih da oni neko vrijeme to popravljaju i tako nastaju servis packovi 1 , 2 , 3 i obično poslije je stvar već toliko zamršena da se niti oni sami više ne snalaze u tome i jednostavnije je krenuti iz početka i tada se pojavi novi operativni sustav. Ti ljudi moraju od nečega živjeti svo to vrijeme. Zato te stvari i nisu besplatne. Ima jako puno programa koji se nude besplatno kao freeware ali to je samo zato da programer privuče pozornost na sebe, da ga možete isprobati, da se naviknete na njega, da Vam rasvjetli problematiku i da ga netko primjeti i onda njegov program više nije besplatan. Postaje komercijalan. Ovo bi Vam trebalo pokazati koliko su stvari komplicirane, koliko treba znanja i vremena da se usvoji to znanje i da se time ne može baviti svatko i da uvijek zbog toga postoje neki troškovi.

:goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27.