![]() |
Dobro su igrali s obzirom na zdravstveno stanje ekipe. Ono bitno je napravljeno, to je direktan put na svijetsko i olimpijske, a to nije mala stvar.
Malo mi smeta jedna stvar, koja se vuce kroz medije, a to sam primjetio i na forumu. Kad (u ovom slucaju) ekipa dobiva, onda "mi" pobjedjujemo, a kad izgube, onda su "oni" izgubili. |
ok mi smo izgubili
navodno si je Omeyer dao truda i detaljno prostudirao naše šutere.. Ne znam da li su si i naši potrudili u tom smislu /ispada da nisu.. / no prošli smo slično ko i u Tunisu.. Samo što smo tamo pukli u finalu a sada u polufinalu.. Nekako mi se čini da su nakon Portugala svi dobro proučili našu igru i neki vidimo, uspjevaju naći protuoružje. Jer ono što smo tamo od/igrali bilo je toliko dobro, nadahnuto, moćno i inovativno da nam nitko nije uspjevao parirati.. Ono je bila po mnogočemu rukometna avangarda. Jest i sada smo jaki, među najboljima, sa nekolicinom vanserijskih igrača /uostalom ekipa je nakon Portugala uzela olimpijsko zlato, svjetsko srebro i sada možda opet medalju../No to nije više onaj ultimativni pohod, ona nadmoć, vic i nadahnutost, tj. iskazuje se tek na momente. Svejedno, ova će ekipa još dugo igrati zajedno i siguran sam, priuštiti nam nove radosti i dobre rezultate..Za to je potrebno pametno vođenje, unaprjeđivanje igre i selekcioniranje /apsolutno nam treba duža klupa tj. igrači koji će moć dostojno zamijenit one najbolje, a ne da se isti moraju forsirat do totalnog iscrpljivanja../.. |
Naravno da su ih proucili. Dugo nakon Portugala su svima bili nepoznanica, jer igraju specifican rukomet, koji se dosta oslanja na odlicnu igru pojedinaca. Ali kad ti pojedinci stanu, a nekad moraju stat, zbog umora/ozljede ili neceg drugog, sve stane.
Zamjene za prvi tim nema, barem ne na toj razini, jer umjesto vanjskih nema tko unutra. Buntic je tamo zato sto nema drugih, ali je on veliki potrosac lopti i jos uvijek daleko od kvalitete Metlicica. Balica isto nema tko zamjenit, Goluza je vec u godinama, a Duvnjak je jos premlad da ulazi na ovakvim natjecanjima, ali ako bude sve ok , reprezentacija ce dobit dobro pojacanje. Na ovom turniru su i krila bila problem tako da je ovo super rezultat. |
upravo sam slušao komentare na DSFu i baš su rekli istu stvar.
Danci su igrali više manje s jednom postavom kao i mi, te da unatoč tome što smatraju da mi igramo najljepši rukomet nije moguće da na EP koje je jače od svijetskog se odigra s jednom postavom. Jer umor igrača postoji i dodatno se povećava opasnost od ozlijeda . Da smo igrali jučer moguće da bi dobili jer dan odmora često djeluje kontraproduktivno jer se osjeti umor- No, smatram da je Červar dobro odabrao repku došlo je novih ( Horvat) ne zaboravimo Kaleb je ozlijeđen, Džomba je igrao iako su mu rekli da ne igra s tom ozlijedom. Sad treba skupiti glave i dobiti dance slijedeće godine je svijetsko i treba se to dobro odigrati, tj. doći u finale i uzeti zlato. |
Mogu nasi odigrat takvim tempom i sa jednom postavom (uz manje izmjene), ali samo kad su svi zdravi.
Bolji izbor trenutno nemas, osim eventualno zamjenit Vorija. |
Dobro nam ide sad protiv Danske...
NE |
Evo što ti znači peh. Balić ne može igrati i evo ga sad gaze
jebi ga opet četvrti. |
Da. Opet četvrti. Kak su loše igrali takav je bio i rezultat. Sad se vidi da imamo premalo igrača, a i Lino nema nekakvu dobru taktiku.
|
nema taktike, nema igrača.....
ponovila se slovenija...:( :( :mad: :fuming: šmrc... |
Citiraj:
A Červarevo neiskorištavanje Sulića, igru sa dva pivota i forsanje pivota na KRILU ne želim komentirati...i još sto stvari... To da se non-stop onaj jadni Pero tjera igrati i napad i obranu isto nije za komentar. A o onom smradu Sušecu kojeg svi mi skupa plaćamo još manje...Balić padne, zvekne glavom o pod a Božo se čudom čudi (nakon dva usporena snimka) da ćemo poslije valjda doznati o čem se radi i zašto je Balić ostao ležati: suicide Bože... Recite vi kaj hoćete-za mene barem 70% krivice snosi izbornik. Radio je on sranja i prije samo smo se uvijek izvlačili na 1-2 raspoložena pojedinca. A sad ga je fakat zasrao. Ako ništa drugo.barem mi je Janica popravila dan:) |
Jels definitivno se slazem,bilo je puno nelogicnosti u "taktici",ne kuzim igru sa dva pivota s tim da je jedan cijelo vrijeme na krilu i ude u jednom od deset napada u sredinu. Mislim da je Linotu dovoljno onih glavnih sest igrava + sprem ove druge nije ni korisitio sto ih je uopce zvao.
A i mi smo stalno primali(mislim na cijelo prvenstvo) gol kada bi imali igraca vise i to redovito.... Mene je Lino i Metlicic razocarali,prvi jer ga nije vadio i nije gurao Buntica a drugi je imao neke pogreske tehnicke koje prije nije radio...I meni je definitvno bolji igrac Sulic od Vori-a ali dobro...sve u svemu nije bilo lose,ali mislim daje moglo bolej puno... |
Citiraj:
Meni nije jasno nezadovoljstvo. Osvojeno je 4. mjesto, konstantno su u vrhu. Nije (Čoko)Lino za sve kriv. Nedostaje duza i kvalitenija klupa, a tu se trenutno nista ne moze. @blondie Sad se nije ponovila Slovenija, jer ovdje nisu suci vodili glavnu rijec. U Sloveniji su janez-boysi uz pomoc sudaca (na cijelom turniru) izborili preko Hrvatske put za olimpijske. @giga Vori je bio na lijevoj strani da pomogle Lackovicu, jer jos vuce ozljedu, samo sto taj dio nije bas najbolje napravio. |
A kako bi mu to molim te mogao pomoci? Eventualno da mu napravi mjesto za sut ali to sa krila bas i nejde ili se varam...
|
Isto kao sto bilo koji drugi pivot to radi vanjskim igracima. Ili jednostavno udje kao drugi na 6 (Guluza to radi kad igra srednjeg).
|
Pa-ja mislim da bi nam Kaleb dobro došao.:)
Šteta kaj je ozljeđen i ide na operaciju. Nije loše krilo, malo bi oteretio i Peru u obrani, a unio bi bogme i malo reda u momčad. Da ne pričam o dužoj klupi. Slušao sam ga neki dan na telki i moram priznati da dečko o rukometu zrelije i pametnije razmišlja nego pola naših trenera. |
Citiraj:
Jedan jedneini gol i to od Bunića. Ideja s dva pivota je šljakala u početku ali poslije nije išlo više ( tu mislim na turnir) trebao je imati malo više povjernja u Šprema jer ipak je Šprem pravo krilo. Vori i Sluć. Drugačiji tip igrača Vori je veći i teži i na taj način i grea Sulić je okretniji te se migolji. Vori je zabljesnuo na OI i onda expresno završio u Barceloni to puno govori o njegovoj kvaliteti. Sad 4. mjesto i je nije razočaranje, otkrilo je dosta bolnih točaka. Kratka klupa no to je dugoročni problem. Treba se naći drugi play, špljarić je dans preuzeo odgovornost al to niej njegova pozicija. No ukoliko pogledamo puno mjesta za veliko nezadovoljstvo nema. 5. puta za redom smo među 4 najbolje repke. Imoa dva zlata jedno srebro i dva četvrta mjesta. Zdravi su naši skoro nepobjedivi jednio kad su izozlijeđivani onda se javlja problem kratke klupe a to se mora riješti kako bi glavni igrači bili sviježi. Ovako smo na scjetskom 2007. i na europskom 2008. dirketno bez lkvalifikacija. to je isto bitno! |
zgubili...sranje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |