![]() |
Awww the god old days
Kad sam viko frendu daj mi metke a majmun mi baci medkit :D i oni jebeni kontejneri :D |
Hahahahahahaha
|
Citiraj:
Tu je xulos, samo se ne zove vise Xulos :D https://www.youtube.com/watch?v=jr6WV4PEQ6c Striko, kugla , ja... good ol' times :D Gdje su videi od Deadmana kad kaze da mu fali pola jaja,i da ce im otic napunit supke dinamitom u svedskoj, to je mislim neo uploadao, plakanje :D Citiraj:
Citiraj:
Slažem se ! Zasto mi forum neda hotlinkati yebeni YT ?! |
Citiraj:
|
Plavetni kit, ulješura glavom i bradom, taj sam ali sam mjenjao nick da, xulos je :D
|
Citiraj:
(moram vas malo bockat, nhf) Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Di je Triumph jel itko zna... |
Kolko se sjećam, Mansky je završio negdje u Njemačkoj
Bio sam se našao sa njime i još nekim, mamutarkom? jedne subote ujutro u 7 u importane centru jer je Mansky došao vlakom iz Siska i išao na jutarnju smjenu na posao u Zagreb :D |
bio je i cyc mislim
|
A Dedman nije naša Isusa.
Vjerojatno Isus bizi od njega :D A znamo da dedman ne voli kampere :D |
Citiraj:
Tad sam i ja bio mislim, i cyc i mamut. Citiraj:
A evo me, zivi se, radi se, kuća pos'o kuća , žena, djeca... Ostarilo se :D Kod tebe ? Što se mene tiče, možemo baciti koju kad izadje, ima se i dalje discord / teamspeak :D |
Di je čoper ? :)
|
Ti se javi
Dok si dosao prvih par puta mislili smo da imas problema sa konekcijom i da nas zajebavas, a ono covjek ima problema :D |
Pelegrini, treba mu češalj da sastavi rečenicu :D :D I ja sam to pomislio da :D Čekamo manskog da se javi iz dojčland !
|
Citiraj:
|
Xulos i dozvola? Da da, da mi je tu ženu viditi :D
|
A zakaj ne bi ponovo instalirali bc2 i odigrali koju partiju?
Baš danas nekaj kopao po ladicama i naletio na CD. |
Citiraj:
Pa najbolje da pitam jel smijem igrat igre na pcu, čuj to :D Citiraj:
Serveri mrtvi afaik... ako i nisu, zadnje sto sam ja probao su bili cheateri protiv cheatera. |
Citiraj:
Edit. Lijepo vas sjetiti i trenutke koliko smo zafrkavali. Da, rijeđe smo gubili nego pobjedili svaku rundu. Pellegrini46 |
|
|
Citiraj:
|
Trebalo bi vidit ja sam prije godinu cak i više proba ono ima par servera ali sve neki igrači rusi cyka blyat imenima
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
ma ded gejmovi, i nek ostanu sjećanja i dobro je. bude li ovaj bf smeće kao bf5 i 2042 nek prodaju franšizu nekom i okane se više ćorava posla |
Kazu da ima punih servera al licno nisam probavao. Kod mene kolega zadnjih par dana igra preko njih i kaze da je extra. Kolik osad ima čitera i rusa, to je druga prica. Samo sam ja mislim 3 Origin profila promjenio pa mislim da ni nemam BC2.
Al skupi kljucevi. Sve nesto po 30€. Ne znam ni mozel se aktivirati obzirom da je povucena. |
Citiraj:
btw sad je 30e skupo, ok stara je igra, a obzirom da cod košta 80e, a smeće ne može dati ni 30 sati igre, abc2 je obilježio djetinjstvo, pitam se opet šta je skupo :no2drug: |
|
|
BC2 je teža 7,7gb. Sinoć sam skinuo sa EA servera i dalje ne može logirati.
|
Citiraj:
Kakva ti je to gej tipkovnica, Striko? :D |
Citiraj:
Non gaming. G910 je iznad- |
-ormara, čeka da dica odu iz kuće :D
|
Nemam volje igrati nešto.
BF normalan vec nema desetljece. Za neš time consuming nemam vremena da mi ga consuma xD Odigram nešto na Steam Decku i to je to. |
|
|
Nijedna igra više nikad neće nadjebati onaj strah od tenkova koji je bio samo u BFBC2.
Ja sam inače chopper guy, ali sa tenkovima sam imao najviše killova u BC2 jer su jednostavno tako jebeno dobro napravljeni i utjeruju strah u kosti gdje god se pojave. Još katkad čujem zvuk gusjenica kako se približava, a mi se skrivamo u nekoj zgradi, i onda zvuk gusjenica stane...sljedeće šta čuješ je boom, pa zvonjava u ušima. Krhotine oko tebe i dok se snađeš i okreneš, vidiš da fali komplet fasada iza tebe i da u tebe gleda 125 milimetarska cijev koja se upravo reloada. Ako si sreće, stigneš iskočiti kroz prvi prozor van prije nego sravni cijelu zgradu :) https://i.postimg.cc/ZYy50q33/Image-004.png U BF3 su ih već dosta nerfali, ali su zato chopperi postali teror, uveli su avione i sve bitke su odjednom postale...udaljenije. BC2 je imao pravi omjer bliskog combata i vehicle warfarea tako da ste kao squad morali surađivati da bi pobijedili. U BF3 bi već svak išao svojim putem i ta bliskost (no homo) se nekako izgubila. Kasnije je bilo sve samo gore i gore, i sad smo tu di jesmo. U bespućima nade da još jednom prije smrti možemo osjetiti tu bliskost i zadovoljstvo timskog rada koji nas je nekoć povezivao :D |
|
|
bf5 gunplay sa bf4 skinom, ak to pogode kako spada imaju hit, ali dečki, zapamtite, no preorder.
https://i.redd.it/1eftk56rqbne1.jpeg |
zaš je na twitteru 360p kvaliteta videa, uopće nemrem gledat to jer eto :D
|
iskreno, loše mi izgleda ta destrukcija, valjda će to malo riješiti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |