![]() |
Ne bi rekao, nigerijski Premium inače košta 0.85 USD/mjesečno, tako da se isplati legalno kreirati što više Premium računa u Nigeriji i prodavati za 15€ godišnje u Europi.
Drugo, Kinguin te štiti od bilo kakvih prevara tipa iskorišteni ključevi, već korišteni računi itd. |
2 Redsky idemo jos naci nekoga pa kupimo family. Mislim da je to jednostavnije.
|
Sutra mi ističe ovaj turski, negdje sam pročitao da se može produžiti bez problema. Ako ne uspijem ja san za. Znači još 4 nam trebaju...
|
Računajte na mene, možda čak i dva slota.
|
Citiraj:
Članovi obitelji prihvaćaju poziv kod kuće, potvrđuju svoju adresu i to je to – dio ste obitelji. * ? ovaj dio nije problem? |
Jel probao tko Rokk? Ja uzeo trial mjesec cim je izaslo, al sucelje im je imalo hrpu bugova, cak su svima produzili trial jos mjesec dana zbog toga. Kao vise se fokusiraju na rock/metal, al ima i sve ostalo dostupno.
|
Ja bi se ubacio u kombinaciju ako ima mjesta, uzeo bi dva slota.
|
Sad mi otkazalo tursku pretplatu i odmah kliknuo obnovi i prošlo je. Sad čekam da li će odbiti plaćanje.
Kad je ukinuto YouTube preko Argentine, nije uopće prolazio ni ovaj prvi korak, odmah je bilo odbijeno. Tako da sam ja još na standby za jedan slot... |
Ima tko Spotify mjesto ili dva možda? Ja djelim sa kolegom forumasem ali me žena stisla pa...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
što znači spotify mjesto?
kaj ima neka grupna fora? |
Glazbeni servis
Da, family account. Mislim da može 5 il 6 osoba bit unutra.
Tvoj account je zaseban i nema veze s drugim accontima u familyu. Oko 22 eura godišnja cifra ispadne po accountu |
Citiraj:
Citiraj:
piše za članove istog kućanstva, al bitno je samo da ostali useri potvrde adresu vlasnika :D |
Pa da...
Odeš na Spotify i vidiš da ima pakete s više accountova. |
nisam nikada imao tidal, ali vidim da je tidal za istu ili nižu cijenu puno bolji.
flac i hi res zvuk vs 320 kbps od spotify mislim da bih mogao skupiti 6 ljudi. valjda. to mi se čini puno bolje. |
Imam još jedno mjesto slobodno u Deezer family računu. Ako je netko zainteresiran neka mi se javi.
20€ za pola godine odnosno 40€ za godinu dana. Uplata revolut ili aircash |
Status update, kod mene deezer family jos po starih 11 eura :)
|
Nakon pet godina oslobodilo nam se jedno mjesto u deezer familiji.
Pola godine 11 eur. Revolut placanje. Info na PM Edit: otislo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |