![]() |
SkyShowtime
Poštovani/a korisniče/ce SkyShowtime streaming servisa, Želimo odvojiti trenutak da vam izrazimo svoju zahvalnost što ste jedan od naših prvih članova naše doživotne ponude u pola cijene. Posebni članovi poput vas nadahnjuju nas da nastavimo pružati najbolju moguću razonodu i želimo vam dati do znanja da ste vrlo cijenjeni dio SkyShowtime zajednice. Od 23. travnja 2024. vaš će se postojeći plan za SkyShowtime preimenovati u Standardna plus, a uvest ćemo i novu vrstu pretplatničkog plana u našu uslugu, Standard s oglasima. Kako biste nastavili uživati u usluzi SkyShowtime bez oglasa i bez prekida*, ne morate ništa napraviti, a mi ćemo nastaviti poštovati vašu aktivnu doživotnu ponudu u pola cijene. Vaša trenutačna pretplata automatski će se prebaciti na preimenovani plan Standardna plus od 23. travnja 2024. i vaše će se uplate automatski preuzimati s vašeg trenutačnog načina plaćanja. Oduvijek smo težili pružanju vrhunskog iskustva po povoljnoj cijeni i podižemo kvalitetu sadržaja dostupnog na našoj platformi kroz uključivanje više filmskih hitova izravno iz kina, više novih i ekskluzivnih serija te rastuću ponudu SkyShowtime orignala, uključujući lokalnu produkciju. U svjetlu tih promjena, povećat će se cijena vaše postojeće mjesečne „Standard Plus“ pretplate. Počevši s vašim prvim redovno planiranim datumom naplate od 23. travnja 2024 nadalje, vaša će mjesečna pretplata biti podložna novoj strukturi cijena i povećat će se kako slijedi: Mjesečno za doživotnu ponudu u pola cijene Trenutačno: 2,99 € mjesečno Od 23. travnja 2024.: 3,99 € mjesečno Ako vaša pretplata završava prije 23. travnja 2024., ove se promjene neće odnositi na vas. Ako se ne slažete s tim promjenama, možete otkazati svoju pretplatu na SkyShowtime tako da posjetite svoj profil na vašem SkyShowtime računa i isključite automatsko obnavljanje prije nego što promjene stupe na snagu. Poslano sa mog |
Citiraj:
server sa Plexom i qBittorentom se vrti 24/7 a ja plaćam nesto to realno ni ne gledam. Na ovom sky sam pogledao Tulsa Kinga i to je to. Nek im je sa srećom. EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni bi bio ok da mi ne brise history stalno, al zadrzat cu ga zbog drugih jos...
|
jedina fora je kod njih za dijecu sve je sinkano.... da toga nema ugasio bi ih. Jedina caka je da sada uzmeš godišnju pretplatu i mir imaš ovo dok traje to ne bi trebali dirati....
|
Pa ja sam isto pogasio sve pretplate, instalirao Stremio, uzo mjesec dana probno RD za 4€ da testiram i kako stvari stoje... This is the way!
|
Je li je ovo neka greška da godišnja pretplata ima dva ista plana
https://www.skyshowtime.com/hr/plans? |
jel netko pretplaćen na ovo? može provjera jel Landman (nova serija) ima HR titlove i kak to zgleda? prve dvije epizode su vani
|
nema je još
tek od 20.11. |
Citiraj:
|
Ima tko slot za showtime?
Ako tko hoće da uzmemo skupa Showtime godišnju pretplatu, premium 78,99€, neka se javi u PM. 5 istovremenih streamova ide. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35. |