PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   SkyShowtime (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=314643)

buljaka 28.02.2024. 16:46

SkyShowtime
Poštovani/a korisniče/ce SkyShowtime streaming servisa,

Želimo odvojiti trenutak da vam izrazimo svoju zahvalnost što ste jedan od naših prvih članova naše doživotne ponude u pola cijene. Posebni članovi poput vas nadahnjuju nas da nastavimo pružati najbolju moguću razonodu i želimo vam dati do znanja da ste vrlo cijenjeni dio SkyShowtime zajednice.

Od 23. travnja 2024. vaš će se postojeći plan za SkyShowtime preimenovati u Standardna plus, a uvest ćemo i novu vrstu pretplatničkog plana u našu uslugu, Standard s oglasima.

Kako biste nastavili uživati u usluzi SkyShowtime bez oglasa i bez prekida*, ne morate ništa napraviti, a mi ćemo nastaviti poštovati vašu aktivnu doživotnu ponudu u pola cijene. Vaša trenutačna pretplata automatski će se prebaciti na preimenovani plan Standardna plus od 23. travnja 2024. i vaše će se uplate automatski preuzimati s vašeg trenutačnog načina plaćanja.

Oduvijek smo težili pružanju vrhunskog iskustva po povoljnoj cijeni i podižemo kvalitetu sadržaja dostupnog na našoj platformi kroz uključivanje više filmskih hitova izravno iz kina, više novih i ekskluzivnih serija te rastuću ponudu SkyShowtime orignala, uključujući lokalnu produkciju.

U svjetlu tih promjena, povećat će se cijena vaše postojeće mjesečne „Standard Plus“ pretplate.

Počevši s vašim prvim redovno planiranim datumom naplate od 23. travnja 2024 nadalje, vaša će mjesečna pretplata biti podložna novoj strukturi cijena i povećat će se kako slijedi:

Mjesečno za doživotnu ponudu u pola cijene
Trenutačno: 2,99 € mjesečno
Od 23. travnja 2024.: 3,99 € mjesečno

Ako vaša pretplata završava prije 23. travnja 2024., ove se promjene neće odnositi na vas.

Ako se ne slažete s tim promjenama, možete otkazati svoju pretplatu na SkyShowtime tako da posjetite svoj profil na vašem SkyShowtime računa i isključite automatsko obnavljanje prije nego što promjene stupe na snagu.

Poslano sa mog

VandaL.pr! 28.02.2024. 16:48

Citiraj:

Mjesečno za doživotnu ponudu u pola cijene
Trenutačno: 2,99 € mjesečno
Od 23. travnja 2024.: 3,99 € mjesečno
Ja mislim da je to to što se tiče streaming servisa od mene,
server sa Plexom i qBittorentom se vrti 24/7 a ja plaćam
nesto to realno ni ne gledam.
Na ovom sky sam pogledao Tulsa Kinga i to je to.
Nek im je sa srećom.

EDIT:
Citiraj:

Tvoja SkyShowtime je otkazana
Nadamo se da si uživao/la u gledanju najnovijih i najboljih sadržaja iz najvećih svjetskih studija iako si otkazao/la svoju SkyShowtime. I dalje možeš gledati SkyShowtime do četvrtak, 14. ožujka 2024..

Tvoja se SkyShowtime može ponovno pokrenuti kad god poželiš. Samo klikni na svoj račun kad nam se poželiš ponovno pridružiti.

kichoky 28.02.2024. 17:08

Citiraj:

Autor VandaL.pr! (Post 3731052)
Ja mislim da je to to što se tiče streaming servisa od mene,
server sa Plexom i qBittorentom se vrti 24/7 a ja plaćam
nesto to realno ni ne gledam.
Na ovom sky sam pogledao Tulsa Kinga i to je to.
Nek im je sa srećom.

Tako i kod mene. Za sve imam lokalnu kopiju (plex + qb) a i dalje placam jer eto, kao cijena mi je bila ok. Ne sjecam se da sam ista pogledao tamo.

OuttaControl 28.02.2024. 17:48

Meni bi bio ok da mi ne brise history stalno, al zadrzat cu ga zbog drugih jos...

jurbAs 28.02.2024. 19:21

jedina fora je kod njih za dijecu sve je sinkano.... da toga nema ugasio bi ih. Jedina caka je da sada uzmeš godišnju pretplatu i mir imaš ovo dok traje to ne bi trebali dirati....

partwish 28.02.2024. 22:56

Pa ja sam isto pogasio sve pretplate, instalirao Stremio, uzo mjesec dana probno RD za 4€ da testiram i kako stvari stoje... This is the way!

Star Fox 22.03.2024. 18:16

Je li je ovo neka greška da godišnja pretplata ima dva ista plana

https://www.skyshowtime.com/hr/plans?

Spikeman 18.11.2024. 12:55

jel netko pretplaćen na ovo? može provjera jel Landman (nova serija) ima HR titlove i kak to zgleda? prve dvije epizode su vani

mamutarka 18.11.2024. 13:18

nema je još

tek od 20.11.

Spikeman 18.11.2024. 13:44

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3774764)
nema je još

tek od 20.11.

Hvala ti

vlatko27 02.01.2025. 20:32

Ima tko slot za showtime?

Ako tko hoće da uzmemo skupa Showtime godišnju pretplatu, premium 78,99€, neka se javi u PM. 5 istovremenih streamova ide.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35.