![]() |
neću sve odlključat čini se jer se moram nazad vraćat,znači ogledala/chambers zaključana ko se sjeća di su svi,onda kovčezi obavijeni plavim granama,neke zelene kugle koje zaključavaju kovčeg s 3 plava slova,pa neka plava kugla koja svjetli,pa vrata zaključana.
|
Ma ja se zaje... sa Baldurom .Onaj zadnji stage kad mijenja vatra ,led!
Skoro ga sredim ,i onda me sje.. .Poludim!:D Fali mi resurection stone.A sad nema nazad! Zato to ide bolje na gamepadu.Lakše mijenjam sjekiru i blades,a i ovaj shield sa q mi je na tipkovnici katastrofa.Fulam ga i onda slijedi kazna! |
meni je štit na mišu,zaboravio dodat da mi izgleda nemoguće proć 2 vještice kod planine i 2 vukodlaka negjde na jezeru kad zavučete ruku pa izvučete protivnike.
|
Meni su kontrole na "default" i odgovara mi. Samo sam dodao "vraćanje sjekire" na bočnu tipku miša. Odlično paše.
One dvije vještice iz procjepa svjetova kod planine su zbilja zeznute. Treba strpljivo, dobro izbjegavati otrove i pustiti da ih mali tuče strijelama. I treba doći sa punim bijesom pa ih i tako malo... |
A je!Igram na give me a challange,pa mu zdravlje pada na kapaljku.I kad dođe do kraja,onda me obično :fuming:
|
Citiraj:
najiritantniji enemy u igri def. Citiraj:
Samo mu zapamti napade, svaki enemy je nakon par pokušaja prepoznatljiv pa čak i prokleta sigrun. Ne znam nije mi ni jedan stroy boss bio problem jer sam bio baš jako nafarman, igrao sam sve i prešao sve pa na kraju zaboravio da nisam još story zgotovio :lol2: |
Ja sam danas riješio Sigrun na normalnoj težini. Time sam završio igru do daljnjeg.
|
A eto,jesam ga!:goood:
|
|
vani je ako smo zaboravili God of War Ragnarök,dvaput je,nekii dali engativan review jer treba,igraona verzija to možda riješila nisam probo.
Requires 3rd-Party Account: PlayStation Network (Supports Linking to Steam Account) |
Odigrao sam Ragnarok. Igra je teško woke smeće. Šteta što su zeznuli priču. Prvi dio je bio odličan, za ovo nemam puno toga lijepo za reći. Akcija je odlična, level dizajn sjajan, to je to.
Tempo igre užasan, priča ispod svake razine, kraj kao iz sapunice. Muški likovi ružni, jadni i nesposobni, žene ružne, pametne, bez greške sve znaju, stalno objašnjavaju muškarcima što trebaju radit. U igri se pojavljuje pričajuća vjeverica koje daje sporedne misije Kratosu :) Tko je pisao ovo, a još više, tko je ovo odobrio ne bi trebao više se približiti niti jednoj igri. Hvala Bogu imamo stare igre! |
Ragnarok je dostojan nasljednik prethodnika i za mene kojeg je grcka i nordijska mitologija oduvijek fascinirala, bilo mi je gust svaka minuta provedena u igri. Prosao main i sve sidequestove u jednom dahu. Zivciralo me malo nemogucnost preskakanja svih filmica u pocetku ali kad prihvatis i pratis igra dobiva dodatno na dubini i produbljuje pricu. Sto se price tice nemam prigovora, mene je zajebavao cudan bug sa Xbox kontrolerom koji se svako malo otpajao - random. Ostalo - nemam nista negativno za reci samo pozitiva. Po meni preporuka.
|
Odigrao Ragnarok...malo me smorio dužinom jer nema praznog hoda nego više manje jednolično nabijanje po gamepadu i horde bossova, ali na kraju se sve posložilo sa pričom i dobrim osjećajem postignuća.
U kombinaciji sa prvim dijelom odlično. |
na djelove užasno dosadna, i djelovi s atreusom te woke agenda su mi pokvarili dojam, ali ga je valhalla itekako popravila,.
sve u svemu gow 2018+ragnarok i vallhala 11/10. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:01. |