![]() |
Meni prekjučer stigao mail... standard,nema niti jednog od naručenih nosača za TV,nema kućišta,nema jednog kabela i tipkovnice...
Pitaju da li da šalju ostalo,ajd bitno da ima zvučnika... |
Citiraj:
Vaša Megastore narudžba je sada dovršena Radi se punom parom. Isto su mi stavili originalan full racun, a doci ce stvari u 1/3 cijene... |
Oba Zvučnika bluetooth Pandora Halo 2 2018 green su neispravna iz kutije, jedan je radio min i sad je mrtav, a drugi radi samo kad drzis stisnut power gumb. Ne vrijede ni tih 20kn :D
Vase iskustvo? |
Si probao punit?
|
Citiraj:
|
Ne priznaju garanciju bivseg H18, taj megastore je smeće kao i njihovi noa proizvodi. Mobitel noa h10 limited edition 😁, dva puta isti kvar u jamstvu, stari ga koristio, jedva da je i koristen. Jos su me drugi put naveli da posaljem na taj njihov servis, kad sam rekao za jamstvo uredno su presutali cinjenicu da to sada sluzi jedino za gu*icu obrisati. Tako da sam platio dvije postarine samo da bih ga mogao s guštom nepopravljenog sam dotući čekićem.
Uglavnom, ne bih tamo vise kupio nesto ni da oni meni plate za to. Eto iskustva, mozda nekom pomogne. :baad: |
pošto je on druga tema zaključana, stavljam ovdje vijesti..
https://epodravina.hr/mario-kralj-di...milijuna-kuna/ |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:15. |