![]() |
Citiraj:
pretpostavljam! |
Stavljaj videe za nas koji ne može prisustovat, koronitis i tako to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema smisla bikcom ici gore, osim ako zelis gledat aute kad ce prolaziti ispred puntijarke. Najbolje je leustekom gore pa onda izabrat neki od zavoja. Ispod adolfovca npr. ili negdje vislje. Ja planiram autom se veceras popet do mjesta gdje cu gledat i prespavat u autu tako da se ujutro ne moram penjat 😅 Kad se cesta ponovo otvori onda se opet spustim autom dole i to je to 😁 |
Imate li prijedlog odakle je najlakše doći na brzince u nedjelju na Sljemenu i u Kumrovcu?
Nikad nisam bio u tom kraju pa ne znam kakve su ceste. |
Citiraj:
U svakom slučaju ovi današnji auti po apsolutno svemu cepaju bivše imprece, evoe, corrole itd. Čak štoviše, brži su od grupe b. Ma, od grupe b su bili brži i prije ovog povećanja snage na 380hp + povećanja aera + smanjenja minimalne težine. Danas su auti stvarno monstruozni. S ovakvim Aero paketima i izgledom i performansama imamo grupu b 2.0 :) |
Bio na benzinskoj u Duga Resi. Svi tamo parkirali pa ručali.
Koje su to zvijeri od auta. :D |
Sad kad je voda u bengi pa svima auti pocrkavaju na povratku u Zagreb :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao zadnja kontrola na svakoj etapi vozi impreza wrc, odmah potpisujem da se vrati.... |
Ovi WRC Yarisi zvuče k'o mlinci za kavu kad u punoj brzini dolaze na most... dok ne puste gas samo se čuje "zzzzzz":baad:
Ali bar Hyunda zvuči koliko-toliko kako treba :D |
Citiraj:
Popodne sam gledao online. Ima mi frend season pass! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sto se ovdje zbilo? Ogi pobjego s mjesta nesrece?
https://twitter.com/Burgrid7/status/1386210368591175682 https://youtu.be/pFOE4PeLIfg |
https://youtu.be/pFOE4PeLIfg
Zanimljivo. Sudjeluje u nesreći i ne jebe policiju ni pol posto jer mu se žuri na utrku :D I tako to dragi moji počinje i završava. WRC u HR prvi i zadnji put :/ nadajmo se da sam u krivu. |
Citiraj:
Budala... |
Glupa situacija, Ogier kriv 1/1 ali dajte popustite čovjeku - alkotest, izvještaj, pošalji mu globu poštom i pusti da vozi dalje.
Sjećam se kum imao udes gori od ovog, napuco ga neki majstor od iza, nisu htjeli izaći na očevid preko sat i pol, govorili da se dogovori s drugom stranom. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Ne razumijem, pa nisu ga isli u zatvor strpat? Tip doslovno pobjegao s mjesta nesrece.
|
Bome,kriv je.Al nije ni ovaj drugi sporo doletio.Daleko od propisane brzine.
|
Nek se i preko granica lijepe naše vidi da smo država slučaj. ;) Ovo je krajnje ne poštivanje policije. Trebao je policajac izvaditi pištolj i izvuči debila van iz auta, na pod i lisice. Ajmo miško.
|
Citiraj:
Kad već nema ozljeđenih (a nema jer ogier nije divljao 100 na sat), pusti čovjeka neka odvozi trku, pa da imamo kaj za gledati u ovo doba ustaša/partizana/korone. |
Citiraj:
Jesi to ti? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aa9ffb77aa.jpg |
Citiraj:
A nije Francuz naučen da se kod nas voze zvijeri i po gradu! |
Citiraj:
Tak i meni izgleda, ima i druga snimka di su na semaforu i po desnoj proleti bmw. Ja bi to svrstao pod podjeljenu krivicu plus kazna ovom za odlazak bez zapisnika :) |
"Sudjelovao", lol. Majstor se doslovno bez gledanja, zmigavca ili icega prestroji u traku i krene kociti. I BMW vozac je tu negativac because BMW.
|
Citiraj:
|
Nije važno tko je kriv, od policije ne smiješ bježati niti NASRATI na policajca. U USA bi imao par metaka u sebi. ;)
|
Pa izgleda da su obojica isli istom brzinom dok ovaj nije odlucio skrenuti u njega i kociti. Koje je ogranicenje tamo? Vjerojatno preko ogranicenja ali ne idu bas tako brzo.
|
Pišem samo osobno mišljenje. Možeš ti gledati u retrovizor koliko hoćeš i paliti žmigavac kad budala do tebe ide barem 2x brže.
Kad već vidiš da se vozi rally, i rally auti se voze po cesti, pusti ih da idu i pomakni se par metara, pa da imamo kaj za gledati. A ove seljačke utrke uz velesajam (upućeni će znati o čemu govorim) radi s kompanjonima i ostalima kad njih nema. Isto ko i pametni i mudri ljudi (a naslušao sam ih se) kojima je bilo daleko napraviti dodatnih 500 metara do dućana po pivu (normalno tepu se ruke inače) zato što su zatvorili cestu.... |
Ma da, tamo u "EU" prodaju bozu o moralu, proceduri, pravilima ...
dođu na Balkan i odmah se ponašaju (kao Balkanci) bahato, rade ono šta doma ne smiju ni pomisliti a kamoli raditi ... |
Citiraj:
Vidiš da ovaj odmah na mobitelu zove sve da se sudaril sa Ogierom! |
Ti si iz Duga Rese, nemaš veze s Karlovcem tako da tiho budi :D :D :D :D
Ok šalu na stranu. Pa kaj bumo sad prepričavali ko je kriv a tko nije kriv i kaj je policija trebala ili nije. Bez brige, očitovat će se svi uključeni, vjerujem i FIA tak da ne treba sad se ocdje nadjebavat tko je u pravu a tko u krivu. Kroz 24 sata sve će se znati što i kako ;) |
Citiraj:
|
Jasno kad voze po selendrama i kmetijama, a ne po gradu :D
|
Da je napravio ovo u USA bio bi izrešetan na licu mjesta. Kad nas se usude što im padne na pamet, jer znaju gdje su došli.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vozač bmwa nije kriv? Tko se ubacuje bez žmigavca i koči? Derpe francuski je htio malo stati da ga se slika. ;)
|
https://www.24sata.hr/sport/nova-tes...ekinuta-758512 kaze izletio covjek na cestu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04. |