![]() |
Ovaj thread ima zanimljiviju priču i rasplet nego većina novih filmova sa superjunacima.
|
Tema je za brisanje, što smo naučili: -ne vjerovati niti najboljem prijatelju, -pošta ipak radi čestito.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U petak u 15:30 ih predam u Poštu u Zadru i dolaze do Osijeka u subotu ujutro. Malo je reći da smo se i ja i primatelj iznenadili :stoopid: |
dobro da nije tu neotvorenu kutiju slučajno zafitiljio u kantu skup sa diskom :P
|
Čitam i ne vjerujem, zaplet u kojem bi se teško i H. Poirot snašao. :goood:
|
Prije cca. godinu dana je frend imao veselje. Kupio (nov, tvornički zapakiran) komad fotoopreme, cca 300€ vrijednosti, na amazonu.
Dolazi paket doma, otvara ga, a unutra svi zaštitni kartoni, folije, upute...sve osim samog uređaja. Zove u panici, jer sam mu ja preporučio Amazon... Pogledamo kutiju, na naljepnici od njemačke pošte piše težina od 150g. Pogledamo specifikacije, treba biti 350g. Jedan mail amazonu s fotkom naljepnice njihove pošte je bio dovoljan da mu pošalju novi. Netko si je otvorio kutiju u njihovom skladištu i poslao prazan paket dalje. NNI :) |
Citiraj:
priča je jako mutna jer se NEO kleo da je manja kutija u kojoj je skupi item, bila original zatvorena...:fiju:...sad ispada da kutija nije bila netvorena,ali NEO i dalje drži priču da je on surpefrend i da je kutija bila tvornički zapakiranja... Citiraj:
|
Ma nema se lik sta tresti kad je covjek bacio kutiju s naljepnicom mase itd... Prica je onak, vise srece nego pameti, sto je ajde ok i drago mi je zbog kolege. Al ono, televisa presenta je pussy smoke naspram ovoga :D
|
Citiraj:
ne znam kakve su to fore da tip ne zna jel poslao ili nije, ovo je ocit pokusaj prevare... a Neo je ispao naivac koji previse vjeruje ljudima ili je cak i sam umjesan u ovu spletku. |
ma ja bi to ovak reko
pokušaj zavade svih nas tu, a nešto se dešavalo na drugom djelu foruma, al mi bili svi ovdje ko i politika, nešto se u državi dešava, a 24h rokne mandarine u prvi plan :D ajd .. sve je na kraju ok .. al razvukli na 4 stranice :D dobri smo. barem nam nije dosadno, jel ? a sad .. NEEEEXT |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |