![]() |
Najavljene open bete..
https://www.hcl.hr/vijest/evo-mozete...e-betu-145385/ |
|
ovo izgleda obećavajuće |
Mislim da moj I5 2400 sa RX460 4 GB neće moći tjerati.
Ako i bude, žena će se pobrinuti da mi popuni raspored. Ovako nisam bio uzbuđen za CoD od kako je izašao MW2. |
Citiraj:
Nostalgija remastered. ja ću vidjet kako će se ponašati 1060tka, ako ne bude, dobit će zaručnica hint šta će mi za božić trebati :lol2: |
|
Hm hm moglo bi se kupit ove godine COD, prvi put nakon 12 godina (COD4)..
(jebote kako sam star) :lol2: |
|
Ne znam, nekako sam skeptičan da napravim preorder... ali ima zgodnih novih detalja koji mi se sviđaju
BO4 mi je totalno fejlo, mislim ok je za bezvezno napucavanje. Kupio sam ga jedino zbog Blackouta koji mi se činio kao dobar battle royale, ali odustao i od njega, jer od frendova nitko nije na kraju igrao, a i naletio na cheatere... |
Ima li neko možda beta invite za PC?
|
Citiraj:
Ne kužim, zašto bi radio preorder? Stvarno ne kužim. Bit će sad open beta, probaj pa vidi. Nemoj bit smećko i podržavat gamad sa preordanjem igri. |
Citiraj:
Ne znam kad točno kreće (danas tijekom dana, valjda), ali već se sad može skinuti. |
19. Za preorder
20. Je open za sve |
|
Citiraj:
|
Šta im znači:
Citiraj:
pod recommended? Kako GTX970 i 1660 mogu obje biti u recommended? |
Citiraj:
Pošto imam steam instaliran.. Na cdkeys traže 4€ za beta key |
samo battle.net
|
Citiraj:
Skinuo ga sinoć, čeka se početak. Ne budi lud plaćati za key, strpi se do vikenda kad svi upadaju. |
Instalirano i spremno, a taman subotu i nedjelju slobodan :D
|
za sad mi gunfught rula najviše (2v2)
a u ostlaim modovima, raket lančeri i UAV rakete mi idu na k**** :D |
Tražim dostojnu zamjenu za BF4 MP, nadam se da će MW opravdat ta visoka očekivanja, a kolko čitam, igru se hvali na široko:)
|
i dobro je optimizirana, skoro sve na haj furam preko 100fps, meni dost za tu rezu
|
Jel treba imat kakav key za ovu open betu sto starta za 2 dana, ili je to samo za ovo sto je danas krenulo?
|
key treba samo za danas, od sutra je ja mislim svima open
|
Skidam, nije me nikakav key trazio.
|
skinut može svatko :D
play će ti bit siv :) |
Ok. Cekam sutrasnji dan, predvecer i udri:D
|
ak ti se skine danas i baš jako želiš igrat, mogu ti dat key
|
Moze meni key? :)
|
Ujutro radim, a i do ponoci bu se skinula..
Sutra cu igrat. Tnx na ponudi. |
ko misli baš večeras igrat nek pošalje PM i dam mu key, nemojte zajebat nekog ko stvarno oće baš večeras prat
|
otišlo brodji dečki :D
|
Dao frend key pa probao malo kak sam na bolovanju.
Zasad jako fora (doduse zadnji cod koji sam dosta igrao je bio mw3) Zasad mi najbolji headquarters mod bio :) |
Jel se može danas igrati bez keya, da ne skidam bezveze. Idem na put navečer, pa mislio do onda igrat.
|
Tek od 18-19h možeš.
|
Ja nemogu prije nedelje probat, zanima me usporedba BFV i ovoga, BF sam igrao u beti i bilo mi je zanimljivo prvih sat vremene i onda me jednostavno "pustilo" koji je vaš dojam?
|
bfV imam 200h pa nemogu baš usporedit, al ovo mi ima bolju zabavu
i gunplay je gg, osjećaj napucavanja, još kad dođe skill :D |
Citiraj:
|
Meni se jako sviđa, moram se malo priviknut samo na kretanje i ostalo jer sam zadnjih par mjeseci igrao apex stalno pa stalno uklizujem, a ovaj zalegne ovdje :D Nego, jesam ja ćorav ili nema lean?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |