![]() |
Svi operateri su to napravili, osim Tele 2.
|
Da, tarifa od 75kn (+10 za mrezarinu/zrakarinu) je sad 90kn u bonbon :).
|
Znači, iako sam se i ja živciral u početku, jedan dan pod tušem mi sinulo rješenje. Data paket + voip :) I mogu mi soli na rep staviti. Dok će voip blokirat, idem preko vpn-a i tako ćemo se loviti. Pa si zbrojite račune i vidite jel vam voip stane ili ne. Ja zovem smijesno malo, bolje da euri na voipu stoje nego da placam svakih 30dana paket poziva koji jedva ogrebem. Znam, mogu pozive imat izvan paketa, ali voip ima više benefita nego ta opcija ;)
|
a koji voip ?
aplikacija ? mada, nikad nisam računao .. koliko dere viber out i slične aplikacije |
Nije baš neka jeftinjava u nas.
http://prntscr.com/n6ig12 3,23KN/min mobilni 1,16KN/min fiksni U Njemačkoj 100MIN za 2€. Dakle, treba preselit u Njemačku. |
Čini li se meni, ili je Tele2 isto odradio neko povećanje cijena?
|
Čini ti se. Ista je cijena za pretplatu odavno. S tim da je moguće da su za bonove povećali cijene uz +1gb.
|
Za bonove sam pričao, mislim da su digli gigu i povećali cijenu. I šta je to ako ne triopol...
|
Je, za bonove su digli cijene i +1gb
|
Kako bi kompenzirali "gubitak" zbog ukidanja naknade Simpa je poskupila 20% "Prejaku opciju" s 50 na 60 kn mjesečno, ali zato nude 1200 minuta umjesto 1000 minuta mjesečno.
Vjerojatno će lopovi u sljedećoj iteraciji nuditi za 200 kuna 4000 minuta ?!? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |