![]() |
mora, kako se spajaš?
daj kopiraj .bat file bez adrese a vidim |
Mora li biti bas Claymore 11.0 ili ? Posto me neke verzije zezaju,sad mi jedino stabilno radi na 11.5 preko win7,a drugi rig cu kroz par dana spojiti isto,on je na SMOS.
Spojeno,hvala :) Odma vidim da ima za sada vise shareova Samo mene zeza net kolko vidim jer mi je Share accepted(+100ms) uvijek... |
Ne, bilo koji majner radi
EthDcrMiner64.exe -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal yourwalletaddress -eworker rig1 -epsw x tako mora biti za windowse....ako ne radi napravi ovako EthDcrMiner64.exe -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal yourwalletaddress -eworker rig1 -epsw x -allpools 1 -allcoins 1 Edit: nevalja ti ovo EthDcrMiner64.exe -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal .rig1 -wd 1 -r 1 -cvddc 0,950,950,950 ovako EthDcrMiner64.exe -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal adresa -eworker rig1 -wd 1 -r 1 -cvddc 0,950,950,950 |
Jeste li reklamirali gdje pool? Paid ads ili samo ovako? Sto vise to bolje, shareovi mi skocili za duplo, vjv zbog blizine servera a i moje blizine grada. Sve u svemu, odlican sad.
|
evo i ja se prikopcao, nadams e da block bude uskoro imamo dosta snage za to vec.
|
Blok mislim da ne moze tak brzo...jer racunajte da se 3eth dijeli na nas sve koji smo tamo. Po tome da se nade i kroz 5 dana opet ce biti odlicno.
|
network hashrate / personalrate * blocktime = time to find a block
Kaze: https://ethereum.stackexchange.com/q...o-mine-a-block 227.72 / 0.025 *15 = dan i pol, volim racunat ali moguce da sam negdje pogrijesio, zivi bili pa vidjeli. |
Dolazim i ja sa pola gige, samo da završim na ethermineu do rewarda.
Nego kako onaj prvi ima rig sa 3.24GH/s? to je iza nekog proxija ili neka druga šema? |
Zato jer su svi na istoj grupi.. npr simplemining i lakse je tako nego raditi grupu po grupu i u svakoj drugo ime
|
Jel danas hladnije ili su mi temperature pale jer sam presao na hrvatski mining pool?
Sad se pitam da nisam mozda na ethermine pitaj boga sto jos dodatno obradjivao za njih. P.s. mozda da netko ajvi ekipi iz rijeke navodno je tamo grupa sa po 1000 grafis to bi bilo 30Gh samo oni da dau to bi bio vec napredak. |
Prilično sam siguran da jesi.. :)
Citiraj:
|
Prilično sam siguran da jesi..Vjerojatno sec coin je bio za njih.. :)
|
Kako izracunati profitabilnost? Na Ethermine je bila ona statistika po day/week/month. Da li je to i tu izvedivo, ili je to jednostavno rewards podjeljeno sa Percent of your contribution....
|
Oni su koristili ovo:
No ak uporediš njihove cifre se nisu slagale sa ovim calculatoorom..Sačekajte gigantpool pa ćete vidjeti razliki :) https://etherscan.io/ether-mining-calculator |
Kad ce ZEC da se i mi s nvidiom malo prikopcamo? :)
|
Ajd i ja svoje jadne 4 grafe hitim na ovo
Al u planu su jos 4 |
Citiraj:
Ajde i ti svoje :) |
Citiraj:
Al ako nece skoro ZEC onda se mozda prebacim na ETH malo kad zaokruzim ovu cifru zecica na koju ciljam :) |
Eto i ja se priključio sa 9 grafi ...
|
Da li se planira napraviti telegram grupa za gigantpool?
|
Citiraj:
Jer nije baš samo tako napraviti pool i ostaviti ga praznog... Citiraj:
|
Tu sam i ja, upisa sam adresu i vidi se hasrate i ostalo,
Loging i isplatu netreba podešavat kolko vidim? (Y) https://s31.postimg.cc/gg5zh1sy3/Snimka_zaslona_62.png |
Ethermine.org mi ima fancy grafove
Pa vidis neku statistiku |
Pustimo zenskaste grafove i slicne trice i kucine, svi se ulovimo za jedan stap i na GIGANTpool!!!!
Ajmooooooooooooooooooooooooo!!!!! Samo da napomenem, da je znanstveno dokazano, da muski korisnici GIGANTpoola imaju 100% vise uspjeha sa zenama od korisnika Etherminea i slicnih gluposti!!!! Zato muskici moji, ako zelite ludi romantican vikend, odmah na GIGANTpool!!!!! |
evo i mene s 2 riga :)
|
Citiraj:
:amen: |
Citiraj:
Ne treba... anonimni smo :D Citiraj:
|
jel koristi itko hiveos i koje bi bile postavke za njega ?
|
napravi novi wallet i kopiraj ovo:
POOL: eth.gigantpool.com:8008, WALLET: %EWAL%, PSW: x Tako je kod mene i radi bez greške |
FEE smanjen na 0.8% :kafa:
|
a đe nestali oni GH mineri .. ili otišli u bolje vode
|
HiveOS, ethminer
Code:
%EWAL%.%WORKER_NAME% stratum1+tcp://eth.gigantpool.com 8008 x |
Citiraj:
Citiraj:
dodajem na početnu |
Pridružen s mojih skromnih 160 MH/s.... JBG, nisam stigo prije
Sretan lov na ciglu! :dobartek: Mej d fors be vit as!!! :chears: |
Citiraj:
Kao sto kaze stara rudarska: grafa po grafa, ciglica! :chears: |
Eto i mene sa svojih 9 kartica, 258 MH/s. :)
Koristim Phoenix miner inače. Kako bi išli postavci za njega? Upogonio za sad preko Claymorea. |
-epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal nofčanik -eworker miner -epsw x -mode 1 -ftime 10 -eres 0
Jel ovo OK za nvidie 1060 3gb,mislim majna ... BTW.: Ako sam dobro skužio koliko sam izminirao će se vidjeti nakon bloka ili ??? |
Citiraj:
PhoenixMiner.exe -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal wall_adresa -eworker rig_name -epsw x |
Imamooooooooo blok!!!!!! Imamoooooo ciglu!!!!!!!
Kakav ludi dan!!!!! |
Da i to sa dobrom variancom od 82%, suuuuuper!!!
Samo koliko sad treba da vidimo koliko je tko para zaradio? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |