![]() |
Imaju Beurer i TFA dostmann, nisu možda jedini u hr koji imaju njihove proizvode ali znam da su bili najjeftiniji kad sam kupovao.
Također sam tamo uzeo LG monitor prije 3 godine jer je bio najjeftiniji, a i uzeo sam bio speedlink gamepad koji su samo oni imali. Ne znam zašto sad isticati što oni imaju ili nemaju, trgovina ko i svaka druga i ne znam zašto ne bi tamo kupovao ako mi paše cijena. Citiraj:
Tako da startpejđaš: https://www.startpage.com/ |
Nevezano baš uz Svijet Medija, ali vidim da ovih tema ima na svim forumima.
Od valjda tamo 2000-te svu tehnološku robu a i većinu ostale kupujem do domaćim i svjetskim web shopovima. Osim sitnijih problema s dostavnim službama nemam niti jedno neugodno iskustvo s ni jednim domaćim dućanom. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
.. |
Citiraj:
svezi nekog proizvoda, najgore od svega je sto nisam nista konkretno niti pitao, obicno je da li imate na lageru i popust za kes/jednokratno placanje i onda krenu informacije koje nisam ni trazio ispostavi se krive :D |
kupljen sat prije god i pol dana, posla na servis zbog jedne tipke koja ne radi kako treba i burn in-a, sat je poslan u finsku gdje su nakon mj dana javili da ce poslati novi sat jer se ovaj ne moze popraviti ali sivi. ja sam rekao u trgovini da ne zelim sivi a da crnog vise nemaju. da bi mi iz trgovine rekli nek posalju taj da kad dodje mozemo zamjeniti za drugi.
kad sam dosao u trgovinu kazu ne moze zamjena za drugi uz nadoplatu niti povrat novca. Jel imam ja kao kupac ikakvo pravo na ista od toga, jer su mi poslali nazad nesto sto ja nisam htio niti platio prvobitno. |
ako nemaju identičan kakav si imao (crni) imaš pravo na povrat love
|
Pismeno zatrazi crni ako nema da prihvacas povrat novaca. Dosta ih se pokusava izvuc na tu foru da nema povrata, ima...
|
dobio sam novi sat po izboru uz nadoplatu. tako da eto brzo je rjeseno bilo, samo decko koji je tada radio nije dobio odobrenje iz ZG da smije, nego je voditeljica drugi dan rjesila ili sta vec.
|
Dobih mail u kojem reklamiraju Black Friday, kaže do 60% popusta na ADATA SSD diskove.
Pogledah cijene ADATA SSD diskova, kad tamo sve cijene za 80% veće od tržišnih. Samo kažem... da se netko ne zaleti... https://i.imgur.com/0vboSwO.png Čisto za usporedbu - 1TB model u ADM-u je bez akcije 61€, a u Megabajtu 47€. |
Ja na amazonu za fury renegade 2tb platio malo vise haha
|
Bjezite od adate i njihovih Legend serije.
Jednom prilikom ih narucio 5 kom negdje krajem 2022 god. Sve prodani, a 4 kom stiglo nazad na rma. Ocekujem i 5. Da se javi. Sent from my CPH2449 using Tapatalk |
Jel zna netko zašto u Svijetu medija sve grafičke imaju 24 mjeseca garancije, dok isti model u drugim trgovinama ima 36 mjeseci? Cijena je dosta povoljnija naspram ostalih, ali ne znam gdje se izgubila godina jamstva :D
Nisam kod njih ništa kupovao, iako znam da su dosta poznati i jaki. |
Zakonski minimum ispostovan, a manje logistike kasnije.
S tim da ako su nasi uvoznici, mozes direkt kod njih ostvarit jamstvo ako oni daju duze. Ali to opet zna biti komplikacija ako treba radit povrat sredstava npr |
Hvala na info, bio sam malo skeptičan da nije neka caka ili da su možda rabljene komponente, jer je razlika u nekih 70 eura naspram drugih dućana. Odvažem još jel mi 12 mjeseci dodatne garancije vrijedi tih 70 eura razlike.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:15. |