PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   FIFA 18 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=286194)

Tvrdi 01.10.2017. 21:08

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3108847)
Kakav instagram filter, pojma nemam kaj pricas, ako išta onda se na vizualni dio igre nije nitko zalio

Na plejki ima HDR, lijepo izgleda sa svim tim

Pa taj HDR je prenabrijan u DEMU....boje su nabrijane, svjetli dijelovi su presvijetli a tamni dio pretamni a kalibrirao sam telku (LG LED 47" FHD iz 2014,.g).

mamutarka 01.10.2017. 21:20

fixano je

V.I.P 01.10.2017. 21:22

ovo mi je sedma godina da igram fifu online, ako ubrzo ne naprave update ide uninstal.
necu dopustiti da igra radi budalu od mene.

mamutarka 01.10.2017. 21:24

ja ne igram dok ne apdejtaju obranu

V.I.P 01.10.2017. 21:29

Na fifi 17 razbio sam 2 gamepada i stol.
Nikad mi se to nije desilo u zivotu da toliko izgubim kontrolu i da se tako nanerviram, koliko sam vidio nisam jedini, ovaj jedan iz drustva razbio tv, iskreno, od tog govna od igre postanes samo gori covijek. Pun nervoze.
Ovu 18 sam igrao ravno 4 sata, u tih 4 sata sam odigrao 2 tekme drugo sve visio na marketu i odradio sve SBC.

Zalosno je da su napravili fliper od igre, obicnu arkadu ili ukratko jedno veliko govno.
Kaze frend da se jedno cijelo poluvrijeme dodavao iz prve i da mu lik nije mogao uzeti loptu :) eto, tako izgleda kad te kanađani uce kako se nogomet igra, jebo im pas mater.

Tvrdi 01.10.2017. 22:31

Mislim da su ameri....ja ne kupujem dok ne probam full igru al frend veli da je replicirao i u full verziji moj run s golmanom do suprotnog gola. Tko na ovo gleda kao na sve osim arkadu - imat će problema.

thuNdeR 02.10.2017. 17:24

kaj na easy igras? ajde molim te

Tvrdi 02.10.2017. 20:34

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 3109302)
kaj na easy igras? ajde molim te

Ne, u tome i je problem. A u onoj recenziji je sve napisano. Osim toga, fliper je kako god. Svakom njegovo veselje.

mamutarka 02.10.2017. 22:38

naravno, a ti nisi ni igrao (demo ne brojim), tak da tu raspravu možemo zatvorit

ti si se sad uhvatio jedne recenzije, a ja ću ti linkat 20 renomiranih svjetskih portala/yt kanala, di je fifa najbolji nogomet (što mene uopće ne zanima ni najmanje, nek igra ko kaj oće), capisce di rasprava vodi?

kupi, igraj, pa onda napiši nešto, a ne mlaćenje prazne slame ko obično

V.I.P 03.10.2017. 10:15

Offline mode još prolazi kako tako, ali online FUT je strava, čitam po Twitteru masa ljudi traži da se to popravi, obrana plus golman kao da ne postoje na terenu.
Šteta da su se okrenuli klincima i da utakmice završavaju rukometnim rezultatima.

mamutarka 03.10.2017. 10:23

pa daj čekaj apdejt, ja ni ne igram do tad, kaj se nerviraš :D

Mirkopoter 03.10.2017. 10:25

Istina za obranu, uzmeš igraču loptu i on ju opet samo povuče za sobom, a ovaj tvoj obrambeni ispadne. Trebaš duplirat svakog igrača jer se ovo prečesto događa.

Al Fifa ko Fifa, uvijek ima mana, a ja igram offline pa me zaboli.

mamutarka 03.10.2017. 10:32

ja sam čak i ovu sjebanu obranu dobro već savlado, ak oće ko mogu mu demonstrirat na ps4, neće do gola doć :D

V.I.P 03.10.2017. 10:37

Kazes, glumis Šimunića :D
Lopta moze proci ali igrac bas i ne.. tko lezi ne bjezi..

mamutarka 03.10.2017. 16:44

evo ja govorim ea sluša

FIFA 18's first big patch tackles goalkeepers and shooting

https://fifaforums.easports.com/en/d...-update#latest

za početak to je super, iduća na redu obrana, iako je i ovo već napredak da nebude golijade

patch ima 1.27GB, očito se više ne izdaju dovršene igre nego se mora čekat ovo

notesi:

Added the following in FIFA Ultimate team:
  • New functionality to Champions Channel including missed shots and hidden timeline.

Addressed the following in FIFA Ultimate team:
  • An issue with the extra time display on the Champions Channel timeline.
  • An issue with locked EASFC catalogue kits on opponent teams in Squad Battles.
  • An issue where the crowd would have incorrect flags when the home team is wearing a certain kit.
  • An issue where a player could crash when watching a FUT Champions Channel match.
  • An issue where players could control the goalkeeper in FUT Single Player modes.
  • Changed Matches Remaining to Attempts Remaining in FUT Champions Daily Knockout Tournament.
  • Changed the Possible Points text in Squad Battles to Projected Match Points.
  • Updated loan player portraits in the EASFC Catalogue.
  • Visual improvements to some FUT item types.

Addressed the following in Gameplay:
  • Tuned goalkeeper reactions in certain situations.
  • Tuned down the difficulty for Amateur and Semi-Pro difficulties.
  • Reduced shot accuracy and slightly increased goalkeeper reaction times in certain in-game situations.

Added the following in The Journey Hunter Returns:
  • Icons in cinematic scenes to indicate the user-triggered action.
  • Triggered actions are: Personality, FIFA 17 Result, Match Result, Key Decision, Player Performance, Team Performance, Partnership Rating

Addressed the following in The Journey Hunter Returns:
  • An issue where the player could crash during a cinematic in Chapter 5.

Added the following in Career Mode:
  • Added option to delegate contract renewals.
  • Allow users to renegotiate contract with a player whose release clause has been paid.

Addressed the following in Career Mode:
  • An issue where users could use a loaned player as part of a transfer deal.
  • An issue where Breaking News weren't getting refreshed.

Addressed the following in Online Modes:
  • An issue in Pro Clubs where a player could return to an invisible lobby after a match.
  • Enabled the opponent indicators in online matches.
  • Improvements were made to the kit clashing logic.

Audio / Visual / Presentation Changes:
  • Adding this season’s authentic Bundesliga broadcast package.
  • Addressed multiple minor audio issues.
  • Improvements to the goal net animations.

Tvrdi 04.10.2017. 11:03

Pa dobro, slabi golmani i to s obranom me najviše smetalo. Uz standardni fliper efekt. Samo nek popravljaju. Dobre vijesti.

mamutarka 05.10.2017. 20:33

sad je fino, odigro sam par tekmi nakon apdejta na ps4 i kako i sam update kaže, golmani brane bolje a šutevi su raznolikiji, neide svaki u okvir

mamutarka 25.10.2017. 19:00

evo ko igra mislim da je sad to to, par stvari što su me nervirale su fixane, gg https://fifaforums.easports.com/en/d...ate-3/p1?new=1

ibme74 05.11.2017. 14:25

imam pitanje. Kako u FIFI18 iskuljciti da mi automatski stalno gura mentality u all out attack dok igram career mode. iritantno je, igram sa West Hamom protiv Citya, vodim 0-1 u gostima 10 minuta do kraja a igra mi stalno gura sama all out attack.

mamutarka 28.05.2018. 15:38

thuNdeR 28.05.2018. 18:11

Jel postoji neki pre-download ili slicno? Nemrem naci na psn-u

mamutarka 28.05.2018. 18:15

Kak mislis preload, to je update, ista igra

Utorkom budu apdejti igara na plejci

thuNdeR 28.05.2018. 18:37

Mislio sam da je kao DLC, ono sema "kupis" u store-u skines i na dan kad izadje igras.

mamutarka 28.05.2018. 18:39

mislim da će bit update u obliku patcha kao, ne standalone nego baš na ovu fifu kroz apdejt dodat WC

poweeer 06.12.2018. 00:17

Odkada sam promjenio konfu imam problem s nekakvim blurom oko igraca, kao da ostavljaju nekakav blur trag iza sebe dok trce, u bojama, tj vise kao glow trag, neznam do cega je to, probao sam se igrati s postavkama i nema pomoci, najuocljiviji je oko trokuta povise igraca. Ima itko ideju do cega bi to moglo biti?

Ati freak 06.12.2018. 20:32

Amd driver

poweeer 07.12.2018. 08:46

Citiraj:

Autor Ati freak (Post 3255899)
Amd driver

To sam bio prvo sredio i nije bilo promjene.
Da bi napravio full format diska na kraju (nisam pet godina ocito je bio potreban) i sada je ok s friskom instalacijom. Ocito negdje nije dobro prebrisalo stari driver.

Ali onaj trokutic sto je povise igraca koji ima loptu, dali on treba imati neki mali fade efekt za sobom (nisam siguran dali sam dobro definirao to) uglavnom efekt je da kako se trokut mice, pogotovo kod brzog trcanja, boja malo izlazi iz okvira trokuta i kao da ide za trokutom?

Sad sam gledao malo reviewe po netu i vidim da je kod dosta videa to slucaj (medjutim ne kod svih), neznam kako to nisam primjetio prije na rx470ici, sada mi nekako bas upada u oci, mada je drasticno bolje sad s friskom instalacijom graficke i win dxa.

Ati freak 07.12.2018. 16:19

Citiraj:

Autor poweeer (Post 3256012)
To sam bio prvo sredio i nije bilo promjene.
Da bi napravio full format diska na kraju (nisam pet godina ocito je bio potreban) i sada je ok s friskom instalacijom. Ocito negdje nije dobro prebrisalo stari driver.

Ali onaj trokutic sto je povise igraca koji ima loptu, dali on treba imati neki mali fade efekt za sobom (nisam siguran dali sam dobro definirao to) uglavnom efekt je da kako se trokut mice, pogotovo kod brzog trcanja, boja malo izlazi iz okvira trokuta i kao da ide za trokutom?

Sad sam gledao malo reviewe po netu i vidim da je kod dosta videa to slucaj (medjutim ne kod svih), neznam kako to nisam primjetio prije na rx470ici, sada mi nekako bas upada u oci, mada je drasticno bolje sad s friskom instalacijom graficke i win dxa.

Kupi radije FIfu 19 da igramo.

poweeer 12.12.2018. 14:32

Nabavio sam 19icu al 18ica mi je draza.
Iritira me u 19ici proces gasenja onih fifa tipsa preko gamepada, izludilo me.
I dalje imam isti problem s tim trokutom preko glava igraca u 19ici i duginom bojom koju ostavlja iza sebe.

Al ono najvaznije, za 18icu i manager mode sam koristio hack da mi otkljuca opciju da mogu otpustit igraca koliko god zelim a ne max 2, za 19icu jos nije izaslo :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52.