PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Far Cry 5 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=285875)

smirnoff 26.05.2017. 22:59

dobro je!!
dakle imamo opet lijepu prirodu, neprijateljske pick-upove u koloni koje će trebat uništit, quadove za jurnjavu, opasne životinje, a izgleda da je tu agent Willis opet...
jedino što bi volio izbjeć su oni bespotrebni i nezaobilazni filomvi i dijalozi...

eto ,ja se veselim igri više nego komrad Mustaš novom nastavku STALKERA.....

Manuel Calavera 26.05.2017. 23:41

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 3064489)
jedino što bi volio izbjeć su oni bespotrebni i nezaobilazni filomvi i dijalozi...

Čitavih 9 rečenica što bude u fps žanru? :D

ibme74 27.05.2017. 01:08

Citiraj:

Autor Garro (Post 3063469)
Ništa ne može nadmašiti dio sa paljenjem trave u FC3 i taj soundtrack.:D

https://www.youtube.com/watch?v=dw3Vddz6VrY

Brko 27.05.2017. 08:14

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 3064350)
Hmmm.

lol, pls.

Ooo daaaaaa oooo daaaaaaaa :)

Kako ću li se samo iživljavati na redneck survalistima :D yeeehaaaa :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Alph4Dawg 27.05.2017. 12:20

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3064546)
Ooo daaaaaa oooo daaaaaaaa :)

Kako ću li se samo iživljavati na redneck survalistima :D yeeehaaaa :)

Ti cekas da izbace igricu u kojoj ces se izivljavati na rednecksima i hillbilly-ima, a zivimo u drzavi prepunoj istih. :D

Brko 27.05.2017. 12:26

Pa budući živimo u državi gdje ne smiješ nekoga krivo pogledati, a kamoli nešto mu reći a da ne popiješ kaznu i da te javno ne razapnu u medijima...da...čekam da izbace tu igru :D

Stoga, vratimo se u virutalni svijet u ovoj temi. Pravi ostavimo za neke druge teme, razgovore i mitinge :)

smirnoff 27.05.2017. 13:13

...i šatore :D

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3064501)
Čitavih 9 rečenica što bude u fps žanru? :D

a nije baš tako..kad se sjetim uvodne vožnje u đipu u FC2, pa monologa Dennisa, Citre, Vaasa, Hoyta, Pagana...ipak mi je to monotono i duugačko, da se bar moglo skip-ati sa space tipkom...

tiki66 28.05.2017. 09:44

Nakon Primala nisam očekivao ništa posebno, ali moram priznati da ovo izgleda primamljivo

Brko 28.05.2017. 09:56

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 3064590)
...i šatore :D

a nije baš tako..kad se sjetim uvodne vožnje u đipu u FC2, pa monologa Dennisa, Citre, Vaasa, Hoyta, Pagana...ipak mi je to monotono i duugačko, da se bar moglo skip-ati sa space tipkom...

Slažem se sa FC2. 20 minuta ono sranje traje dok ne kreneš igrat kak se spada.
Monologe iz FC3 neću suditi jer nikad nisam dao šansu igri.

Ali brate, Pagan Mina je gušt za slušat kakve lik provale ima :D jedan od najjačih antagonista u FPS naslovima. U FC4 je jedino ona Shangri-La pizdarija nepotrebna. Sve ostalo je OK.

Neo-ST 29.05.2017. 00:02

Manuel Calavera 29.05.2017. 00:10

Hypaju je kao da dolazi sljedeći tjedan, a ne sljedeće godine

DragonSlayer 29.05.2017. 01:52

Sumnjam da mogu napravit nešt bolje od FC3. Imao je i on svojih problema, al sad je svaki novi FC samo cash grab teški.

Mommistake 29.05.2017. 09:33

Mogu, žele ali neće :)

fler 29.05.2017. 10:57

Citiraj:

Autor DragonSlayer (Post 3065001)
Sumnjam da mogu napravit nešt bolje od FC3. Imao je i on svojih problema, al sad je svaki novi FC samo cash grab teški.

Zašto bi ulagali brdo novaca u smišljanje nekakvih inovacija, kad ljudi kupuju kao blesavi što god izbace? Isto vrijedi i za AC serijal, i slične muzare.
Šteta je, jer je vidljivo da su ljudi koji znaju posao uložili ogroman trud (ne može baš svatko raditi na AAA naslovu) - no na tome se sve nažalost završi: sjajno pakiranje, a ispod zjapi šuplje, sterilna repriza reprize pretrpana nepotrebnim sranjima bez kojih bi imao dva sata sadržaja.

Neshvatljivo mi je da netko danas može biti uzbuđen zbog petog nastavka igre koja dolazi od Ubisofta, ni manje ni više; ajd, kužim da se navlaže klinci koji nisu u životu vidjeli FPS pa im ovo izgleda novo i divlje, ali kad jezik plaze matori gejmeri koji se igraju doslovno desetljećima .. nešto tu ne štima :D

Manuel Calavera 29.05.2017. 11:41

Teško je danas biti inovativan. FPS sa rpg elementima? Open world? Wow never seen that :D

Jedino što se tu može napraviti je da ti gameplay elementi budu što bolje balansirani, što bolja priča, level design i sl. I opet ni to mnoge neće oduševiti jer je mnogo toga već viđeno u masama igara. Kažem igrao sam par far cry igara, mislim da su dobre, ali ni sam ih nebi strpao u top 30-40 igara (da ne kažem sad 100 jer ih toliko nisam ni prešao, ali nisam daleko :D)

Brko 29.05.2017. 11:56

Citiraj:

Autor fler (Post 3065060)
Zašto bi ulagali brdo novaca u smišljanje nekakvih inovacija, kad ljudi kupuju kao blesavi što god izbace? Isto vrijedi i za AC serijal, i slične muzare.
Šteta je, jer je vidljivo da su ljudi koji znaju posao uložili ogroman trud (ne može baš svatko raditi na AAA naslovu) - no na tome se sve nažalost završi: sjajno pakiranje, a ispod zjapi šuplje, sterilna repriza reprize pretrpana nepotrebnim sranjima bez kojih bi imao dva sata sadržaja.

Neshvatljivo mi je da netko danas može biti uzbuđen zbog petog nastavka igre koja dolazi od Ubisofta, ni manje ni više; ajd, kužim da se navlaže klinci koji nisu u životu vidjeli FPS pa im ovo izgleda novo i divlje, ali kad jezik plaze matori gejmeri koji se igraju doslovno desetljećima .. nešto tu ne štima :D

Što točno ne štima :) ? Za sada, teaser izgleda sjajno. Hoće li biti igra takva, vidjeti ćemo.
Tvoja priča drži vodu za one koji preorderaju igre. Za one/nas koji čekamo da dođe, da vidimo malo gameplay, probamo igru te se onda odlučimo za buy, baš i ne.
Far Cry serijal nema timeline i nije po nastavcima, tako da bi se svaka igra mogla zvati drugačije.

A što su Betlfildi i KoDovi, ako nisu reprize repriza? Također mužnja do besvjesti. Tako to danas je. U moru smeća pronađeš neš dobro za sebe i to je to ;) i ne zamaraš se tko je što i kako mislio kad je napravio i rekao :)

Garro 29.05.2017. 12:01

Drito ovo što Brkati kaže.

Preorder me nikad ne bude vidio, ali ako se igra pokaže dobrom, koga boli briga da li je peti, šesti ili tritisućedvadestsedmi nastavak? :)

Mommistake 29.05.2017. 12:04

Danas preorder znači što točno? :D

Prije si dobio hrpu gluposti, od 3d figura do ne znam čega sve ne.

Danas, daš lovu unaprijed, dobiješ sranje od igre i skin za chara ili nešto treće :)

Brko 29.05.2017. 12:22

Da, dobiješ neko smeće od DLC-a. Neku puškicu ili tak nešt.

Garro 29.05.2017. 13:38

A ne ne, nađe se tih preorder keyeva u shopovima nakon izlaska igre.

Recimo, novi Prey, nakon što su recenzije bile pozitivne sam odlučio kupiti igru. Kad ono, najjeftiniji je bio preorder key, dobio preorder sačmaricu tjedan dana nakon izlaska igre. :D

Mommistake 29.05.2017. 14:28

A to je jedino zašto bi kupio preorder.

Ako je nakon izlaska igre, tako jeftinija igra :)

DuHc 29.05.2017. 23:13

Ovo mi nije jasno, ako je igra gotova za određenu platformu zašto je ne izbace odmah ili uskoro, pa je nakon poliranja naknadno objave za PC, kao što je bilo s GTA V...

Far Cry 5 je već sada moguće skinuti na Xbox One

Neo-ST 30.05.2017. 16:21

https://www.change.org/p/ubisoft-cancel-far-cry-5

:hitthewal:

mamutarka 30.05.2017. 16:27

Ne kuzim te ljude, sta ih briga sta ubisoft radi, ak ti se ne svida nemoj kupit i to je to

Manuel Calavera 30.05.2017. 16:42

Haha to rednecima nešt nije dobro sjelo? Šta misle kako se švabe osjećaju. Ili rusi i korejci koji su bili okupatori amerike u par igara :D

xGAME 30.05.2017. 16:57

Ajme idiota :D

Brko 30.05.2017. 18:10

Kad sam vidio link, prvo me presjeklo. Onda vidim da hrpa neradnika i fejzbučara te američkih mimoza traži da se igra otkaže :D

Mommistake 31.05.2017. 10:01

Šta misliš kako je meni? :D

Meni ni ne radi link, samo vidim da FC5 je otkazan :D

Wozniak jR. 31.05.2017. 10:33

Citiraj:

Enough is enough UbiSoft. We’ve sat through your multicultural lectures and your preachy games aimed at degenerates and miscegenators. We’ve tolerated it in the name of gameplay design and innovation. But no more! Far Cry 5 is an insult to your fanbase, the Americans who make up the majority of your customers, and it’s time you woke up to that fact. Change this, or cancel it.
Us Gamers have had to endure a lot of crap over the last few years. The targeted harassment by the mainstream press through Gamergate, the terrible launch and outright lies of highly anticpated video games, the outright censorship of art through “localization” policies, the continued rejection of romantic partners when they find out our hobby, the appropriation of our culture by so-called “gamers” on twitter. NO MORE!
It’s time to draw a line in the sand. We, the American gamers that make up the majority of your userbase, demand to you cancel this game, or alter it to be less offensive to your main player base. In these times, you must understand that there might be some violent repurcussions if you intend to follow through with your pointless criticism.
So here are the following suggestions to make your game right:
- Change the villains. It’s not so hard, really. Just change the villains to something more realistic. Islam is on the rise in America, as is the violence of inner city gangs. Are you scared to do so? In the words of Boltair – “To learn who rules you, simply find out who’s not being criticized.”
- Alter the villains. Even if you insist on making the villains American Christians, consider mixing the races a bit to not target white people exclusively. There are plenty of nationalists of every stripe and every race and creed. So throw in some blacks and Mexicans. There’s no reason a protectonist nationalist movement would all be one race? Why stop being Politicaly correct here?
- Alter the plot. It’s obvious that you continue to insist on using these characters. However with a few artistic tweaks you can save the concept entirely. Have the villains simply be misguided patriots forced into making their own nation vs. the will of an oppressive over-government, construed of all the people they turn their wrath against in their immediate surroundings. Their brutal physical and sexual violence towards their oppressors will then be explained as a reaction to harsh government policies and taxation, to show that both sides are wrong.
- Change the setting, but only for certain markets. Look, I get that anti-Americanism plays in France, and I’m not telling you to give up on potential profits due to complaints. Wouldn’t want to be thought as one of those hypocrite feminists, right? But for America, right now, Anti-Americanism is out. You gotta play your market. Change the setting to Canada for America. This way you don’t turn away potential players due to offensiveness. Just trying to help you make more money.
Follow one of more of these and this game will be saved from PC hell and multicultural development. We Americans have so few games to call our own, and we’re tired of losing them to multi-cultural bullshit.

nub 31.05.2017. 10:39

Ma dajte, ziher će otkazat far cry radi par debosa :D

Uostalom meni to izgleda ko neka zajebancija.

Spikeman 31.05.2017. 10:42

koji debili...
meni se zasad sve sviđa sto sam cuo i vidio o FC5, ceka se neki duzi gameplay video, vjerojatno bude toga uskoro kad krene E3 :)

IGoR_2803 31.05.2017. 13:20

Jesam ja jedini kojem ovaj tekst vrišti: Sarkazam!

? :D

Dragster 31.05.2017. 13:21

ja sam potpisao

Brko 31.05.2017. 14:32

G4U :D

mamutarka 31.05.2017. 17:25

lol

dok vi potpisujute oni refreshaju logo

http://images.eurogamer.net/2017/art...9624294358.jpg

warlock25 31.05.2017. 17:59

Ovaj logo iz 1995 je meni definitivno najbolji od ovih svih.zadnji je uzas.

nick praskaton 31.05.2017. 18:55

Citiraj:

Autor warlock25 (Post 3066047)
Ovaj logo iz 1995 je meni definitivno najbolji od ovih svih.zadnji je uzas.

Istina ovaj iz 95. Izgleda odlicno, cak je i RGB :)

xGAME 01.06.2017. 01:18

Nema šanse :D
Ovaj iz 95 je zastario i u današnje doba ne može opstati.
Ovaj novi je dobar, samo samo da nema ove dvije oštre izbočine jer na low res izgleda loše.
U trendu je sa jednostavnošču i nije mi jasno zašto ljudi hejtaju toliko. Jest da je ovaj iz 2003. više manje postavio vizualni identitet Ubisofta, ali je razumljivo zašto su ga "downgrade-ali" na novi.

Tj. više manje hejtaju ljudi koji nemaju blage sa dizajnom, ali vremenski je definitivno na mjestu.

Osobno mi je i dalje draži ovaj iz 2003. i sumnjam da bih osobno baš išao na ovako drastičnu promjenu u crno.
Font mi nema baš smisla, i barem bih font iz ovog iz 2003. zadržao.

D1viry 01.06.2017. 10:07

Citiraj:

Autor xGAME (Post 3066183)
Tj. više manje hejtaju ljudi koji nemaju blage sa dizajnom, ali vremenski je definitivno na mjestu.

Meni se čini da "dizajneri" nemaju više veze sa dizajnom.
Sve se polako svodi na arial black na color fill pravokutniku :D.
Ovdje ne mislim samo i isključivo na promjenu ovog loga.
Ovaj iz 2003. je baš taman i mogao je tako i ostati.

Neo-ST 01.06.2017. 10:09

1 privitaka
:roller:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18.