![]() |
ma i meni duže buta,iako sam i ZA pogasi da ga ne starta kod podizanja windowsa ali opet isto,recimo sve digne,i onda mu treba oko 1min da se razbudi,nego nicko029 koji je ip mog usb lan erikson hm220di modema??kako ga u roter pretvoriti??
|
Jel vama koji imate Iskon ovih dana ping u komi?
|
Citiraj:
|
Neki opaki problem s adsl
Imam neki problem. Jednostavno veza mi ne da "pukne", nego nestane. Neki dan sam dobio novi modem od t-coma- Prije sam imao ELCON /usb-lan/, sad mi dali Simens C 010 /lan/ i opet ista stvar. Veza nakon nekog vremena nestane. Nista mi ne pokazuje na ekranu. Kao da sam online. :confused:
Da li je netko imao slicnih problema???? |
Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
|
Citiraj:
pametnjakovici znaju spajati po tri korisnika na iste "patch panele", koji su namijenjeni za jednog korisnika. nzaovi ih i reci sto ti se dogadja. 0800 9000. |
Re: Re: Neki opaki problem s adsl
...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto je to tocno neznam. Sad... cini mi se da sve radi kak spada. Ali neka prodje jos malo vremena. Da vidim kako ici dalje. |
Re: Re: Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
Javlja mi ovu gresku, sto to znaci. |
Kaj nitko nije imao tu gresku "678"?
:confused: |
ma imao sam ja sve te glupe greške ali sam rekao da sam isključio telefon do kojeg dolazi vanjska linija,on je sranja radio,sad sve super radi da nemaš i ti možda problema s kućnom telefonijom doma imamo 3 telefona samo taj 1 makli i sve super radi.
|
Citiraj:
|
ako je do njih onda ti samo oni mogu pomoći.nažalost.
|
ma ne, samo me zanimalo kaj znaci ta greska. Nista vise.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
Kad radi - onda radi kako treba...ali do toga obicno dodjem sa 2-3 pokusaja spajanja i 2-3 "mrtve" veze :fuming: |
Kad trpaju tri, cetiri korisnika na jedan prikljucak. Kako onda nece biti problema. :fuming:
|
meni srećom super radi,ja sam na kantridi di si ti jc denton??
|
Nista, obrisao sam prijasnje svoje postove. Jer sam sam rijesio problem i to bez t-com majstora. Koji su sve prekopali od centrale do kablova itd... a problem bio u spliteru. hebem ti spliter. Koji mi je tjedan dana uskratio pristup Netu. :fuming: :fuming: :fuming:
|
uopće se to nisam sjetio iako sam doma i ja to probavao bez splitera sa bez onog telefona sa ovim pa bez onog,da bi napokon otkrio koji telefon pili,ajde sad ti bar radi,ako niš drugo nešto prometa si uštedio.
|
Na svu sreću s vezom nemam već dosta dugo ikakvih problema... Prije mjesec-dva svako malo je veza jebala, stalno su radove na central imali...
|
Citiraj:
Ustedio prometa, a utrosio zivaca. :D Jednom me je i kabel hebao, onaj sto ide iz splitera prema modemu. I prekidao vezu. Nemres belivet. :fuming: Tak da sam zapocemo prije par sati, opet mirno surfat. No, u tom intervalu mi je dva puta pukla veza. Znate, ono, pa te opet trazi da se spojis. Vidjet cu u par iducih dana, hoce li pucat. A i to se dogadja ponekad, ne? |
Inace koliko Vam je znalo najduze drzat veza, a da ne pukne???
|
pa to bi iznosilo 23:59:59 sek jer ti je svaki dan reconectanje il tak nekej uglavnom meni je bil vužgan 3 dana.
zna mi se neki put togodit da dok ljepo "surfam" veza jednostavno pukne tj. piše network cable is unpluged i onda moram iskopčat ono sranje od mođem aiz usb-a i vratit ga i onda radi normalno opet neko vrijeme |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |