PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Imate li problema s MAXAdsl-om? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=28481)

demetrius 12.01.2006. 21:18

ma i meni duže buta,iako sam i ZA pogasi da ga ne starta kod podizanja windowsa ali opet isto,recimo sve digne,i onda mu treba oko 1min da se razbudi,nego nicko029 koji je ip mog usb lan erikson hm220di modema??kako ga u roter pretvoriti??

Dawar 12.01.2006. 21:47

Jel vama koji imate Iskon ovih dana ping u komi?

nicko 12.01.2006. 22:30

Citiraj:

Originally posted by demetrius
ma i meni duže buta,iako sam i ZA pogasi da ga ne starta kod podizanja windowsa ali opet isto,recimo sve digne,i onda mu treba oko 1min da se razbudi,nego nicko029 koji je ip mog usb lan erikson hm220di modema??kako ga u roter pretvoriti??
ako ti je spojen preko LAN-a, probaj upisat gore navedene postavke....ako si ga spojio na USB, onda to ne bi trebalo imat veze...

Red Worm 24.01.2006. 20:30

Neki opaki problem s adsl

Imam neki problem. Jednostavno veza mi ne da "pukne", nego nestane. Neki dan sam dobio novi modem od t-coma- Prije sam imao ELCON /usb-lan/, sad mi dali Simens C 010 /lan/ i opet ista stvar. Veza nakon nekog vremena nestane. Nista mi ne pokazuje na ekranu. Kao da sam online. :confused:

Da li je netko imao slicnih problema????

rendula 24.01.2006. 20:34

Re: Neki opaki problem s adsl

Citiraj:

Originally posted by Red Worm
Promijeni avatar.

atha 24.01.2006. 20:49

Citiraj:

Imam neki problem. Jednostavno veza mi ne da "pukne", nego nestane. Neki dan sam dobio novi modem od t-coma- Prije sam imao ELCON /usb-lan/, sad mi dali Simens C 010 /lan/ i opet ista stvar. Veza nakon nekog vremena nestane. Nista mi ne pokazuje na ekranu. Kao da sam online. :confused:

zovi ih, biti ce da je greshka na centrali.
pametnjakovici znaju spajati po tri korisnika na iste "patch panele", koji su namijenjeni za jednog korisnika.
nzaovi ih i reci sto ti se dogadja.
0800 9000.

Red Worm 24.01.2006. 21:41

Re: Re: Neki opaki problem s adsl

...

Red Worm 24.01.2006. 21:42

Citiraj:

Originally posted by atha
pametnjakovici znaju spajati po tri korisnika na iste "patch panele", koji su namijenjeni za jednog korisnika.
0800 9000.

Zvao sam ih... oni ti doju samo promjeniti modem (vec su mi promjenili TRI KOMADA). I opet isti kujac. I meni se cini da je nesto s centralom. Neka naprave kako spada ili neka mi poniste ugovor. :fuming:

Red Worm 25.01.2006. 20:05

Citiraj:

Originally posted by atha
0800 9000.

Danas nesto prckali po centrali. I nazvali me, da su promjenili "POZICIJU".

Sto je to tocno neznam.

Sad... cini mi se da sve radi kak spada. Ali neka prodje jos malo vremena. Da vidim kako ici dalje.

Red Worm 28.01.2006. 17:57

Re: Re: Re: Neki opaki problem s adsl

Citiraj:

Danas nesto prckali po centrali. I nazvali me, da su promjenili "POZICIJU".

Sto je to tocno neznam.

Sad... cini mi se da sve radi kak spada. Ali neka prodje jos malo vremena. Da vidim kako ici dalje.

Nista, ovo sto su mi napravili u T-com-u trajalo je nekih 27 sati. Sve bilo ok. Dok nije opet pala veza. Sad nemogu na Adsl vec par dana.

Javlja mi ovu gresku, sto to znaci.

Red Worm 29.01.2006. 10:24

Kaj nitko nije imao tu gresku "678"?

:confused:

demetrius 29.01.2006. 12:38

ma imao sam ja sve te glupe greške ali sam rekao da sam isključio telefon do kojeg dolazi vanjska linija,on je sranja radio,sad sve super radi da nemaš i ti možda problema s kućnom telefonijom doma imamo 3 telefona samo taj 1 makli i sve super radi.

Red Worm 29.01.2006. 14:35

Citiraj:

ma imao sam ja sve te glupe greške ali sam rekao da sam isključio telefon do kojeg dolazi vanjska linija,on je sranja radio,sad sve super radi da nemaš i ti možda problema s kućnom telefonijom doma imamo 3 telefona samo taj 1 makli i sve super radi.
Ne, imam 2 tel. dsl radio normalno s njima. Nesto su sprckali na centrali. Ali neznam sto. :confused:

demetrius 29.01.2006. 18:15

ako je do njih onda ti samo oni mogu pomoći.nažalost.

Red Worm 29.01.2006. 18:56

ma ne, samo me zanimalo kaj znaci ta greska. Nista vise.

JC Denton 29.01.2006. 20:16

Citiraj:

Ja sam imao slicnih problema ovih dana... veza misteriozno nestane ili je kao konektan, ali nista nece skidat i slicna sranja... i taman kad sam ih mislio danas zvat, mislim si prvo cu si probat sam pomoc najbanalnijim mogucim nacinom - kompletno sam napravio uninstall "veze" i svih programa od T-Com-a i ponovno ih instalirao uz pomoc onog njihovog CD-a... i sad radi normalno... go figure... koje sranje...

Red Worm 30.01.2006. 20:53

Citiraj:

Originally posted by JC Denton
Ja sam imao slicnih problema ovih dana... veza misteriozno nestane ili je kao konektan, ali nista nece skidat i slicna sranja... i taman kad sam ih mislio danas zvat, mislim si prvo cu si probat sam pomoc najbanalnijim mogucim nacinom - kompletno sam napravio uninstall "veze" i svih programa od T-Com-a i ponovno ih instalirao uz pomoc onog njihovog CD-a... i sad radi normalno... go figure... koje sranje...
Danas ih opet zvao. Kazu da je do centrale. :fuming:

JC Denton 30.01.2006. 22:47

Re: Re: Re: Neki opaki problem s adsl

Citiraj:

Danas ih opet zvao. Kazu da je do centrale. :fuming:
ma evo, meni danas opet zajebava :fuming:

Kad radi - onda radi kako treba...ali do toga obicno dodjem sa 2-3 pokusaja spajanja i 2-3 "mrtve" veze :fuming:

Red Worm 31.01.2006. 07:08

Kad trpaju tri, cetiri korisnika na jedan prikljucak. Kako onda nece biti problema. :fuming:

demetrius 31.01.2006. 09:15

meni srećom super radi,ja sam na kantridi di si ti jc denton??

Red Worm 03.02.2006. 14:59

Nista, obrisao sam prijasnje svoje postove. Jer sam sam rijesio problem i to bez t-com majstora. Koji su sve prekopali od centrale do kablova itd... a problem bio u spliteru. hebem ti spliter. Koji mi je tjedan dana uskratio pristup Netu. :fuming: :fuming: :fuming:

demetrius 03.02.2006. 15:47

uopće se to nisam sjetio iako sam doma i ja to probavao bez splitera sa bez onog telefona sa ovim pa bez onog,da bi napokon otkrio koji telefon pili,ajde sad ti bar radi,ako niš drugo nešto prometa si uštedio.

LordNitro 03.02.2006. 16:04

Na svu sreću s vezom nemam već dosta dugo ikakvih problema... Prije mjesec-dva svako malo je veza jebala, stalno su radove na central imali...

Red Worm 03.02.2006. 16:42

Citiraj:

uopće se to nisam sjetio iako sam doma i ja to probavao bez splitera sa bez onog telefona sa ovim pa bez onog,da bi napokon otkrio koji telefon pili,ajde sad ti bar radi,ako niš drugo nešto prometa si uštedio.

Ustedio prometa, a utrosio zivaca. :D

Jednom me je i kabel hebao, onaj sto ide iz splitera prema modemu. I prekidao vezu. Nemres belivet. :fuming:

Tak da sam zapocemo prije par sati, opet mirno surfat. No, u tom intervalu mi je dva puta pukla veza. Znate, ono, pa te opet trazi da se spojis. Vidjet cu u par iducih dana, hoce li pucat. A i to se dogadja ponekad, ne?

Red Worm 03.02.2006. 16:46

Inace koliko Vam je znalo najduze drzat veza, a da ne pukne???

Facelessone 03.02.2006. 17:00

pa to bi iznosilo 23:59:59 sek jer ti je svaki dan reconectanje il tak nekej uglavnom meni je bil vužgan 3 dana.

zna mi se neki put togodit da dok ljepo "surfam" veza jednostavno pukne tj. piše network cable is unpluged i onda moram iskopčat ono sranje od mođem aiz usb-a i vratit ga i onda radi normalno opet neko vrijeme

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48.