![]() |
Ni u ludilu štedit na gumama. Npr. na vulkalovom webshopu se da naći kakva Fulda (ljeto) ili Kleber (zima), obje sasvim dobre gume a nisu skupe.
Nego, ja sam iz Malla uzeo usisavač, došlo kad je rečeno i super sam zadovoljan. Još je bio i popust. |
Citiraj:
Razmislit ću još malo, vidim sad po postovima ovdje koje su u redu marke pa ću jednu od tih tražiti. Zanima me za povrat u mall-u, vratio bi zvučnike, to posve normalno ide u onih 14 dana ako nisam razvalio kutiju ili oštetio zvučnike? |
Malo off ali moze spasit nečiji džep. Gume.com.hr sam posjetio i napravio narudžbu. Gume jeftinije nego okolo. Dođe mail s narudžbom i izgleda ko da je "pisan" google translateom. Neka rumunjska firma i postalo mi sumljivo... Traže uplatu unaprijed i reko ajd da izguglam malo i čitam iskustva da su uzimali pare i nikad ih vratili i jasno,nisu ni gume slali. Pa čist da se ne nasadite....
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
hvala na tipu, mada sigurno ne bi nikad naručio ništa sa takve web stranice... prepuna je gramatičkih grešaka, "nepostojećih" znakova, itd.
|
Stigle gume ContiWinterContact TS860 195/65R15 91T trebale doci 12.10. dosle danas DOT 30/17.
|
Mjesec dana mlađe od mojih
👍 |
Ja se s njima svađam jer čekam narudžbu od 4.10. da mi pošalju. Predviđeni datum dostave je bio 9.10, 12, 13. pa sada 18.10. i još nije poslano ni stiglo.
Da ono, ovaj ponedjeljak jedna od stvari (Xiaomi baterija) ima besplatnu dostavu (još nisu poslali) a po njihovom pravilu ako jedna stvar ima besplatnu dostavu, onda cijela narudžba ima besplatnu dostavu. No, kažu da meni nije besplatna jer ja imam staru narudžbu. Što nema logike, niti mi je poslano, toliko čekam i još žele naplatili 20kn. Na kraju otkazao "staru" pa napravio "novu" s novim i onda mi kažu da je stara poslana. |
pa hebote 20 kn...i to je malo naspram drugih.
|
ja sam naručio one aaa baterije po 16kn i danas su stigle, točno onako kako je pisao predviđen datum dostave. dostavio je dpd.
|
jednom naručio sluške. zakasnile dva dana od datuma.
|
Umene nikih problema do sada sto se tice kasnjenja.
|
Citiraj:
|
I mislio sam, ali sad su ponovno na zalihu došle Goodyear 4seasons za 378kn pa ću te uzeti jer sam ih i do sad imao.
|
19.10. mi je DPD došao po zvučnike koje sam htio vratiti jer mi nisu odgovarali. Do danas mi se ovi iz Mall-a nisu javili.
Ima itko iskustva s tim, koliko im treba da to odrade? |
https://www.zakon.hr/z/193/Zakon-o-zaštiti-potrošača
Vjerujem da pricamo o clanku 76 pa ih probaj malo stisnuti |
Prvo negativno iskustvo nakon više pozitivnih:
Dva TCL televizora, narudžba na gotovo 14 tisuća kuna. Naručeno 17.10., uplata potvrđena 18.10., predviđeni datum dostave 24.10. Danas je 30.10., još uvijek čekam. U praćenju pošiljke su 23.10. napisali da se sprema na isporuku na centralnom skladištu, i od tada ništa. Na webu je uredno stajalo da artikl imaju na skladištu. Prošli tjedan im poslao mail, odgovorili su da bi "artikl trebali dobiti od dobavljača do kraja tjedna". I onda se dalje nisu javili. Edit: na webu im trenutno stoji da imaju još jedan komad na zalihi i da je dostava *sutra*. :D https://www.mall.hr/ultra-hd-prijemn...emnik-u60p6046 |
Prošle godine obavila jednu kupovinu, sve bilo ok.
Sada, 20.09. platila, 29.09. dobila obavijest da je otpremljeno (čekala se jedna stavka). Nakon 11 dana, pitam gdje je zapelo, provjerit će s DPD. I onda 7 dana bez povratne informacije. Na moj ponovni upit, biti će dostavljeno sutra. Kako još uvijek nije dostavljeno tražila sam povrat novca, pa ćemo vidjeti koliko će za to trebati. |
Trgovac koji laže je dobar trgovac? Onda je i Mall.hr dobar trgovac,jer "tko ne zna varati, ne zna prodavati", tako barem glasi himna trgovačka. Evo sada imaju reklame za sve i svašta, pa tako i za moj hladnjak koji je kupljen ove godine za nižu cijenu negoli mu je sada tzv. SNIŽENA CIJENA. Radi se o hladnjaku kojega sada nude za 3.599 Kn, a "prije sniženja" bio je i platila sam ga 3.403,56. Uz to, ne vrijedi niti pola toga iznosa, jer ako ga pristojno napunim, on stane i treba se doslovno sušiti, a hranu u međuvremenu baciti. I tako nekoliko puta u samo nepunu godinu dana. https://www.mall.hr/samostojeci-kombinirani-hladnjaci/gorenje-kombinirani-hladnjak-nrk6191mw
Ako nam već prodaju smeće, zar baš moraju lagati i o sniženju cijena? :-( |
Ima li tko iskustva sa parfemima na mall-u? Jesu originali?
https://image.prntscr.com/image/4zm-...1ybkTZ71w.jpeg Kupio bi za poklon jedan te je u našim dućanima 280kn 50ml dok je kod njih na Black Friday akciji 120kn 75ml. |
Origigi su koliko sam ja do sada vidio. Uzeo dva i obadva full original pakiranja bila i traju super. (Ne ovaj tvoj nego calvin klein)
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Mall je ponekad baš smiješan.
https://image.prntscr.com/image/uAbB...8IG8vYV-Q.jpeg Slušalice su bile kod kupovine "za dostavu 24.11." a kada sam kupovao parfem pisalo je dostava od 30.11. Danas popodne mi je poslan parfem a slušalica još zaglavila na 22.11.2017 00:07 - Priprema narudžbe u centralnom skladištu |
Meni slušalice došle u petak, isto naručene 20.
|
Kolegi isto. Parfem još čekam
|
Samo da javim parfem je 100% original- dok su mi slušalice upravo poslane.
Šalju -40kn kupon za +400kn. |
22.11.2017 sam platio nekoliko artikala te sam dobio obavijest da je predviđeni datum dostave 27.11.2017.
Na moj upit kojeg sam sinoć poslao, šta se dešava sa mojim paketom , javili mi da su danas poslali paket. Ma bravo :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Čini mi se da je ovaj mall.hr ko i abrakadabra. U subotu naručio tv za frenda, pisalo predviđeni datum dostave danas, a oni mi još nisu poslali ni potvrdu da su poslali. Očito je da ovaj tjedan neće ništa stići. Prestrašno.
|
Izgleda da vi ne znate hrvatski jezik, piše "predviđeno", to je isto kao i pretpostavljeno, nisu napisali "garantirano dostava tad i tad".
Znači, oni predviđaju dostavu tog datuma, a logično da su moguća odstupanja da nešto dođe kasnije, kao i kod svake web kupnje. Ako je nekome hitno nek prošeta do fizičke trgovine, web kupnja nikada nije datumski sigurna, pogotovo ne kod ovakvih trgovina koje uopće nemaju lager. |
Citiraj:
|
Ja narucio stalak za monitor, potrajalo malo al stiglo sve okej. Zapakirano uredno, odgovara opisu. Prva kupnja al zadovoljan sam.
|
Prva kupnja prosla skroz korektno i na vrijeme. Doduse ja sam osobno podigao monitor u branimirovoj, ali profesionalnost i komunikacija na razini. Preporučujem.
|
Prva kupnja, 7 dana je prošlo od narudžbe i uplate a oni još istu nisu ni poslali.
Nikad više. |
Ja sam sa njima trgovao jedno 7-8 puta i svaki put sve prošlo bez problema, s tim da sam i na sredini slanja jednom mijenjao adresu i jednom otkazivao paket i nikad nikakav problem.
|
narucio G402 pretproslu nedjelju. Receno da ce stici 30.11, stigao 1.12. Sve ok prema meni.
26.11.2017 14:58 - Predaj narudžbu 26.11.2017 14:58 - Poslana obavijest o narudžbi 26.11.2017 14:59 - Narudžba zaprimljena u obradu 26.11.2017 14:59 - Potvrda raspoložive količine 27.11.2017 00:09 - Priprema narudžbe u centralnom skladištu 30.11.2017 18:02 - Narudžba predana dostavnoj službi 01.12.2017 13:35 - Narudžba isporučena od strane dostavne službe |
Neke stvari dosle jako brzo. Drugima treba cijela vjecnost. Odgodili mi isporuku na 8.12. A kupljeno 24.1..
|
Evo i mojeg iskustva u vezi kupovine na Mall.hr.
Na Božić sam dobio poklon bon u vrijednosti 50kn od Mall.hr jer sam pretplaćen na njihov newsletter i odmah sam ga isti dan iskoristio i naručio EMOS Mjerač potrošnje energije P5821. Jučer mi je stigao mail kako je pošiljka poslana, a danas ujutro mi je stigla na kućnu adresu preko DPD dostavne službe. Račun za navedenu kupnju mi je danas popodne stigao na mail. Sve je prošlo odlično i nije bilo nikakvih problema. |
Na proljeće uzeo četiri ljetne gume (Goodyear Eagle F1 225/40 R18, po DOT-u proizvedene nekoliko tjedana unazad) i nedavno procesor i5 8400. Sve prošlo super. Procesor sam čekao koji dan duže zbog načina plačanja (uplatnicom preko m-bankinga) pa ako plačate na taj način, računajte minimalno jedan dan više za dostavu.
|
40kn popusta za kupnje iznad 400kn (vrijedi jos danas)
DTFGW5N9LQ Sent from my X using Tapatalk |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:55. |