![]() |
ja sam s amexom zadovoljan, jedino playstation pretplatu nisam mogao, neznam ni dal će ić sa visom
|
Citiraj:
Meni u UAE amex nije prolazio u taksiju, iako je bio uredno najavljeno trošenje i pisalo je da može se platiti sa Amexom.Na kraju platio sa Visom electron jedne male HRV banke :p Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
I došla je 2020 god, što je dalje sa Amexom? Da bacim karticu u smece?
|
31.12 je slobodno precvikas i u smece. Moja je vec u sluzbi struganja galebovih govana sa sajbe i (eventualno) leda kad zazimi :D
|
Citiraj:
|
Mene netflix jučer obavijestio da amex više ne vrijedi, danas ga ubacio u sjekač i otišao. Ide mi na živce visa.
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Nista, valjda ce neko dobiti koncesiju za amex u skoro vrijeme.... |
Što vam smeta na Visi? Kartica kao svaka druga + nfc, čak i myway app i web sajt su preslika amex sučelja. Amex sam koristio dosta preko neta, ne uživo, a Visu sad koristim i uživo kroz Curve karticu za jednokratno plaćanje.
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo sranje sa PIN-om, znam da to nema veze sa karticom nego sa EU, al ide mi na živce. Citiraj:
:goood: Imam onu strugalicu - rukavicu gdje možeš uvući ruku i onda samo deri. Jednom sam u Austriji na -15 sa kartonom nekim i rukama skidao poledicu sa šajbe, nikad više :fiju: |
Citiraj:
A staru Amex sam sačuvao za uspomenu... i struganje leda.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:35. |