![]() |
Hahah kako je lud :D i nažalost totalno u pravu.
Jebo EA. |
E, nasmijah se :D
|
E, sada bih sam sebe citirao, malo iznad, post #78.
|
Citiraj:
|
Ne, misli 50 EUR, fulao je samo za 50 :D
|
Svi na jednom mjestu :D
|
Interaktivni tour Battlefront planeta i sadržaja
http://starwars.ea.com/starwars/battlefront Kada istražujete planete klikajući na zanimljivosti, sve što ima strelicu na desno ima i video. Svako vozilo, heroj i game mode ima video, a možete pogledati i mjesto inspiracije za dizajn mapa/planeta. Ostale "klase", oružja, alati i sposobnosti imaju samo opis. Još samo 11 dana ^^ Update: Sve na jednom mjestu. https://www.youtube.com/watch?v=pvoSknnnXFg Sad čitam da vlasnici Xbox-a i EA access-a kreću igrat već 12tog... |
Igra se već 2 dana ^^
Igra je dobro optimizirana. Čak i sa starim AMD beta driverima (15.11). Kasno sinoć sam instalirao i ove nove beta drivere za AMD 15.11.1 koji poboljšavaju performanse u Battlefrontu i nisam primjetio razliku u fps-u kad mi je zaključan na 60. Lag se zna pojavit u modovima s najviše ljudi (supremacy i walker assault). Dva puta mi se pojavio problem sa zvukom koji je prijavljen na službenom forumu (zvuk nestane ili se čuju samo ambijentalni zvukovi), i pomaže samo restart igre. Što se tiče gameplay-a, promijenili su neke mehanike u igri. Igra je i dalje casual firendly, ali sad se nekako čini teža od bete. |
Koliko vidim po twitch-u cini se da je igra podbacila a izbacena je u vrijeme kad joj malo koja igra konkurira.
Ja je nisam uzeo iz principa, financijski mi nije problem, jednostavno EA je za mene firma kojoj nedam ni centa. Koliko vidim po streamovima, cinjenica da ja igram nekog troopera i umrem iz 2 lasera shot-a a darth vader proguta 2-3 sarzera. Ili smo svi heroji ili smo svi trooperi. Druga stvar, bilo koja igrica koja trazi "season pass" za mene ne dolazi u obzir jos battlefront ima tako malo contenta da je to zalosno. |
Igra je tek izašla, a već dobivam hrpu ponuda sa portala na kojima je već na debelom sniženju.
Mislim da to dovoljno govori kako ide prodaja |
Takoder, bojkotiram EA financijama i ne planiram piknuti igru, eventualno ako bude na nekom masovnom snizenju ili u bundle-u kasnije.
Igrao sam i Alpha i Beta verziju, igra je okej, ali mislim da joj je lifespan prekratak, a i ne nudi previse sadrzaja za novac koji traze. Plus, po meni, 3rd person je apsolutno OP. |
Ma to bude kao BF 3 i 4, nakon nekog vremena po 10 eura.
|
Citiraj:
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-s...ompare-prices/ Koliko vidim, cijena je ista danima, štoviše u preorderu se mogla nać na više mjesta ispod 40€, sad baš i ne. Nisam kupio, dijelim mišljenje da je premalo sadržaja za cijenu, no ovo što ti tvrdiš za kretanje cijene je netočno, jer pratim cijenu igre odavno i čekam da padne na neke prihvatljive razine jer 40-45€ ne vrijedi. Ili ti površno čitaš te 'hrpe ponuda' ili pušiš njihov marketing sa istaknutim origin cijenama kao glavnima a u ponudi 'njihova super duper cijena'.... |
Ma, pa to su nebuloze da je sale propao.Star Wars fan baza je ogromna i mnogi godinama cekaju na bilo kakvu SW igru, tako da ce EA ubrat masnu lovu taman za Bozic i to samo na SW fanovima, gdje su jos ostali...
|
Ne pušim ništa jer nemam namjeru kupiti, samo komentiram.
Ono što se ja sjećam je da sam prije bete vidjao preorder po 60 i više eura, sad je 40. Nisam je prije nikad izričito tražio po portalima pa eto nemam uvid u cijelu situaciju. |
Citiraj:
|
Ja ovo ne mogu igrati duze od 15 minuta, trudio sam se zadnja tri dana, probao sam sve modove, vidio sve mape (to barem nije tesko u ovoj igri :D ) ali jednostavno ne mogu igrati ovo njesra duze od 15 minuta.
|
Da li je netko spreman share account na par dana da probam prije nego kupim, tj. da ne kupujem bezveze ako ne valja.
|
Citiraj:
Sramota šta koriste SW franšizu za svoju pohlepu, bljuv :fuming: Sreća pa smo imali onih par dana besplatno testiranja prije nego je izašla, ovako realno gledajući mislim da vrijedi možda €5. Za pokloniti nekom klincu za rođendan i tako. |
Dobio uz plejku i isti dan posudio frendu njemu je zanimljivo, meni je smece.
|
Malio sam gledao swbf na twitchu i mislim da igri fali masu sadrzaja te postaje repetitivna i definitivno previse kosta.Mozda uzmem sl godine kad cijena padne ultimate verzije.
|
Ovo bi igrao samo da mi neko pokloni igru. Kupio je sigurno ne bi :)
|
pitanje vezano uz općenito igre i ovu igru,uzeo playstation4 + battlefront igrao 4,5 dana preko neta sve ok..izbacuje mi pretplatu za playstation + nemogu više igrait preko neta? to normalno plaćanje pretplate konzolama za multi ili samo za ovu igru? nov sa konzolama pa zbunjen.
|
Za sve online plaćaš ps plus pretplatu.
Najbolje ti je uzeti gođišnju. Bez obzira što imaš originale, moraš plaćati. |
|
Star Wars Battlefront Sequels Coming, EA Teases :wtf2::
http://www.gamespot.com/articles/sta.../1100-6432334/ -Battlefront nastavak u izradi već... -EA je dobio licencu u trajanju od 10 godina za Star Wars igre... -Navodno da neće biti Single player i priče vezane uz Star Wars... Divota :kafa: |
Citiraj:
joj da zapravo nečekam pošto je igra kompletno smeće i jedini razlog zašto imam ovu igru je što mi je ona bila najisplativija kombinacija za konzolu..igra je šrot...sve je šrot....kutija i omot ove igre su šrot....EA je šrot i ostao šrot...ova igra ne vrijedi 10 kuna a zanimacija i kad ti multi radi traje 30 minuta do 2 sata ovisi dali igraš sam ili se ipak da ekipi skupiti i baciti 2 sata na ovaj šrot...užas.... molim ne kupovati ovu igru i zaobići je 1000 kilometara krugu ,kad bih krenuo pisati što nevalja sa ovom igrom završio bih sa knjigom :hitthewal::hitthewal: EA :wtf2: ionako kupio konzolu za witcher,dragon age i slično...ova igra jedino što može probuditi u gamerima je da prestanu sa igrama. |
Hahaha,al sam se nasmijao tom videu gore... "Its a pju pju fest" :D
|
Se netko hoce mjenjati za nesto imam sw viska XD
|
Meni je beta bila zakon. Da igra vrijedi 40 eura - ne. Ali za 15-20 eura mislim da vrijedi za barem stotinjak sati igranja.
|
Citiraj:
|
Sto ljudi sto ćudi.
Ljudi su popljuvali Titanfall a meni je to jedan od najdražih multiplayer FPS-ova. |
meni je toliko dobra da sam igru zamijenio za Lego Hobit i Lego Movies i trenutno se više zabavljam nego uz ovu igru :D
|
Citiraj:
|
Ma nabijem ih.
Najveću franšizu ikada su uspjeli sjebat. Evo još jedan od reputabilnih "reviewera" kaže isto: |
Sve sta EA uzme u ruke ode kvragu, jedino skidam kapu DICE-u za predobru vizualnu i audio realizaciju.
Trailer za battle of Jakku. |
IGN nahvalio igru kao da je od zlata...mislim da je svima jasno tko sponzorira IGN i kakva je to prodana komercijalna kompanija postala ^^
https://www.youtube.com/watch?v=qtjAQy0sJqg |
Ocjena 8.0 Great haha
Pa igri fali toliko sadrzaja da je to za plakat, broj PC igraca je pao sa 48000 kod launcha na ~28000 trenutno.I dalje se ponavlja praksa da se igre izbacuju totalno nedovrsene a dok ima fanboyeva koji preordaju sve to se nece ubuduce ni promijenit. :D |
Za IGN i jos nekoliko njima slicnih se vec godinama zna da izbacuju placene recenzije, ne znam zasto se cudite.
Sto se tice ovog da se nista nece promijeniti uskoro, to je istina i s time se slaze vecina nas ovdje, a i na stranim forumima. Medutim, problem lezi u tome sto, ciljana publika aka target audience je bas takva da ih ne zanima sama igra, te srz previse. Takvi hoce igru koja je totalno eye-candy, dok ih boli ona stvar za hitreg/netcode/mehaniku napucavanja, etc; i spremni su bilo kada napraviti pre-order, te pljunuti i stotinu eura kako bi medu prvima imali igru i osigurali nekakav placebo premium/season pass. Cisto usporedbe radi, pogledajte samo COD i COD fan base... |
Ja'b reko:"Te vražije konzole.." :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:02. |