![]() |
ma vajber izgleda ko slikovnica za dete predvrtićkog uzrasta.
Vocap izgleda jednostavno, pregledno, funkcionalno i ima fine kompaktne emoticone :) |
Telegram rules..
|
imam i vajber i vocap ali nikoga koga bi zvao...nitko me ni ne zeli ni cut ni vidit, a ni ja njih...
|
Citiraj:
|
Ja sam siguran da te moderatori barem vole, skoro ka i mene :p
Budem isproba uslugu, ova na "Biberu" malo odjekuje - lokalni pozivi.... |
Citiraj:
Slažem se u svemu napisanom. |
Viber obrisao pred nekoliko godina, nitko nije skužio niti sam skužio da mi je itko rekao da zakaj me više nema na Viberu :D
Nastranu nedostatak prijatelja, ali WA mi je ipak bolji odabir, čak i nakon havarije zvane fejbuk. |
Ajde kad se kritizira Viber, da se i ja priključim.
Prije par godina instalirao sam Viber i odma dva poveća buga. Mobitel nije zvonio kod poziva, dakle netko me nazove i ništa. Nema nikakvog zvuka. I onda za dva sata pojavi se oznaka propuštenog poziva. I to se nije jednom dogodilo. Ajmo reć da su to popravili. Ali druga stvar koja me odgnala od Vibera je potrošnja baterije u stanju mirovanja. Sa Viberom instaliranim imao sam duplu potrošnju baterije po satu, nego kad ga nemam. Deinstalirao sam ga, ali nakon godinu dana sam mu ponovo dao šansu, ali potrošnja baterije se nije popravila pa sam ga ponovo deinstalirao. Možda bi čučao u pozadini, da nazovem nekog vani ponekad (WA tada nije imao pozive), ali naočigled je povećavao potrošnju baterije tako da sam ga maknuo. |
Ima li načina da se zabrani dozivanje ili dobivanje dolaznih poziva i poruka u WA od osoba koje nisu u imeniku ?
Znači, ako je moguće da je mogućnost iniciranja kontakta samo od onih brojeva koje su u mom imeniku. E: Sorry mod, koristio tražilicu pa nenamjerno uletio u temu koja je sad vidim u novostima. Ako se može premjestiti u prikladniju. |
Primjećuje li još neko povećanu potrošnju vocapa?
U zadnje vrijeme je on glavni potrošač. Ima članak da je neki bug. Kad misle to popraviti? |
Imao sam pritužbe od više kolega i onda mene krive da ne valja oprema. Pogledam im mobitel, a ono WhatsApp pojeo pola GB u 24 h.
|
Mislim da je mislio na potrosaca baterije jer ti clanci kruze internetom zadnjih tjedan-dva :)
|
Aha, to još nisam vidio...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:07. |