![]() |
Ima i kod mene pozivnica ako kome treba.
Mail na pm. |
Hvala vam puno
|
Ima tko inv , na xulosx@gmail.com?
|
Citiraj:
btw imam još 4 čini mi se, pa kome treba neka viče |
Pa iskreno malo je komplicirano, trebat ce vremena dok se poigram i dok se ufuram malo pa javim sto mislim
|
Imam još dvije pozivnice, pa mogu poslati kome treba. :)
|
Kako se šalju te pozivnice?
|
Ovako, ali pozivnice nisu odmah dostupne. Dobit ćeš ih nakon nekog vremena. Naravno, ako google nije promijenio politiku u vezi toga.
|
ako ja sad slozim te bundleove, joel gubim onda filtere i rule-ove iz gmaila? jer imam valjda 20 rule-ova i labela pa da to sve ne raskupusam pa onda vise nema natrag.
|
Pitaj kolegu mamutarka. :D
|
Citiraj:
|
Google Inbox
Citiraj:
Haha :D Perich nemoj nista dirat, ja sam razjebo sav mail od proteklih pola godine, herc me copio ali sam uspio nekako rucno raditi undo, vise nista ne diram. Jedino sam stavio da mi ne bundla sve, nego da mailovi stizu jedan ispod drugog a ne da budu u "azuriranja" "ponude" "blabla" |
imam par pozivnica...kome treba, nek pošalje mail.
|
jel dobio tko apdejt za gmail app :D
|
Da, izgleda ko za Lolipop
|
meni izgleda ko inbox :D
|
Material dizajn pa ti je zato slično
|
Nije samo material dizajn u pitanju. UI je skoro pa isti kao u Inboxu.
|
|
Pa je material dizajn. Ak pogledaš svaku Google aplikciju u material dizajnu svaka ima gore traku i dolje su informacije.
A i sami Inbox i Gmail se ne mogu previše razlikovati kad služe istoj svrsi praktički. |
|
Ovo je super aplikacija samo se treba malo zezat s njom dok ne skužiš... :)
|
meni fali ono "swype to delete"
|
Meni material desigh odgovara, em je intuitivno, em volim minimalizam.
A sto se tice bundleova, vidim da se mogu slagat custom... znaci u konacnici isto ko i filteri u gmailu... Samo, jel ti bundleovi utjecu samo na nove ili i na stare mailove? Mislim, primarni gmail acc koristim jos od 2004. iz doba Google Mail pozivnica, imam milijardu mailova fino poslozenih i arhiviranih... ne bi bas da to sve razyebem u par klikova... |
napravi si fake i posalji parmailova s raznih mailova, poslozi i probavaj.
|
proso dan i pol od kad sam si aktivirao inbox i jos nemam invite...
|
Haha, nisi ga aktivirao nego zatražio da ga dobiješ :) Strpi se nekoliko dana. Ja dobio i na desktopu i na Androidu
|
Ne kuzim... Šta nisam aktivirao?
|
ima netko invite?
|
Citiraj:
|
Da li je netko tražio invite preko adrese inbox@google.com i koliko je trebalo da ga dobije? Poslao sam mail 1.5., ali još uvijek nisam dobio ništa.
|
poslat cu ti ja, ostavi mi mail na pm
Ostali isto slobodno ostavite mail pa vam pošaljem invite. |
Nakon par dana korištenja Inboxa mogu reći da sam jako zadovoljan i osobno mi se čini kao korak naprijed u odnosu na klasični Gmail.
Imam dva pitanja za koje nisam uspio pronaći odgovore na internetu:
BTW, imam još jedan invite, pa ako nekome treba, neka mi pošalje svoju email adresu na PM. |
od danas dostupan svima
dodana opcija UNDO kad se pošalje mail |
Citiraj:
Spasavala je mnoge veze, sta je je... :D |
Ostvarili su mi želju pod brojem 2 iz prethodnog posta. Još samo da dodaju delete forever opciju :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |