![]() |
A ne znam eurosport bi bio ok, arene nisu uopce bitne, al sam vise mislio jel ima po pitanju kvalitete razlike izmedju njih ?
|
Evo TV i Bnet (Vip Sat) imaju jako lošu ponudu kanala tako da ja to uopće ne bi gledao. Pogledaj si Total TV, tamo imaš u osnovnom paketu 15-ak HD kanala uključujući Sportklubove i Eurosport. Max TV u osnovnom ima samo 4 HD kanala; Arena 1-4.
|
Aha, budem pogledao to isto.. nekak mi se Evo cinio ok jer bi uz pokucni internet kostao 55kn ja mislim, a bio bi ok za programe koji mi trebaju....
|
Jel trebaš Hrvatske programe preko tog paketa????
|
EvoTV !!RAZOČARANJE!!
Pozdrav svima!
Ukratko...prešao sam na EvoTV i mislio kako neće biti zamrzavanja slike jer je preko antene . Instalirao sve ..signal na 98%..i onda razočaranje i frustracija! Gledaš program kad odjednom ekran crn i nema tona, pa nakon 2-3 sekunde se vrati..milsim si 'OK, ovo je samo neka mala smetnja!',,kad evo ga opet..ekran crn i nema tona Pravilo nestajanja signala..nema ga Razlog nestajanja signala..nezna ni EvoTV služba niti ja Molio sam ih da zamjene prijemnik ali obzirom da sam ga kupio (nisam htio mjesečnu otplatu ) kažu da nisu vlasnici pa ga ne mogu mijenjat već mi mogu prodat drugi ( nemam namjeru kupovat novo njesra). Dali je neko imao sličan problem?! Hvala na odgovoru! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tele2 stalno ima prekide, a po svemu iz mojeg iskustva ni oni ne znaju što je
dakle meni internet stalno prekida , bez obzira na mrežu 3G ili 4G , isto je osim što 4G prekida dulje i češće eto toliko o neograničenom internetu i EVO za 50 kn :) |
Di si ti zaluto o tele2 internetu u temi o kvaliteti slike na tv-u?
|
576i signal na evo tv. Slika očajna.
Normalno ili neko podešenje zeza? |
Citiraj:
|
EvoTv preko interneta? Ovog Tele2 pokucnog?
|
da zlato moje, da
gdje ti živiš da nisi vidio reklame za to pokučni i EVO |
Citiraj:
Citiraj:
Sta lupetas ti... ? Kakav Evo TV preko 4G interneta ? Koliki je potrebiti minimum upotrebe mozga da shvati razliku izmedju sinergije 2 razlicite usluge kao ta trenutna ponuda naspram Mobile IPTV o kojem ti trkeljas ? Ajd idi ponovo gledaj reklamu... :lol2: |
@Silver, ti kao slavonac nisi upućen kakvi delanci se konzumiraju u zagorju :D tako da shvati ti njega, a ne on tebe :D
@Picek EvoTV vataš TV antenom, a ne internetom :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Baš me prcate, cijeli internet bzvz pretražio hah :D
|
haha
|
Kakva je slika na Iskonu?
Obzirom da mi s H1 istječe ugovorna obveza, a pokazao se lošim, odlučio sam promijeniti operatera i najbolju ponudu mi je dao Iskon preko VDSL-a.
Kakvi su vaši recentni dojmovi o kvaliteti slike? Inače, nalazim se u Trnavi, nekoliko stotona metara od centrale točnije od RSS-a. |
Molim preporuku samo tv paketa ali da je u igri ci+ kartica/modul zbog jednostavnijeg korištenja.
|
Mislim samo satelitski max i zemaljski evo imaju to pa sad biraj..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |