![]() |
A ne znam, ja sam zadnje kupovo preko nuškala, al ošo sam u dućan isprobat slične :D.
Probaj baš nać dimenzije brojeva. Pa usporedite sa adidas, oni su mi jedini točni kod svih modela. |
Jel ima netko 2 x RB TRS frame spacera za prodat, dat u zamjenu za dukate, novac ili ćevape?
|
Ako ima netko zainteresiran za Fila role, 43, doslovno 2 puta vožene po garaži, stanje novo.....
Neka se javi :chears: Da ne stavljam na Njuškalo pa da me tamo tlače |
Citiraj:
ovakvi ko sa fotke? imam ja par komada, tvoji su ako ti pašu. https://i.imgur.com/QkJoEbw.png |
Imaš PM druže ko kuću :D
|
Kad su se vec spomenule TRS-ice, jel netko ima jednu ovu "trokutastu" osovinu? Dok sam cekao da mi dodu kotaci zagubio sam jednu :hitthewal:
|
Ako ti kolega iznad nemre pomoć, brijem da nemre nitko jer smo pričali prilikom primopredaje i fakat teško je nać takve dijelove.
Na bike odjelu se ekipa pitala kakav je to paciklo - https://www.youtube.com/watch?v=ZDbNe3mS0aw Ha u biti malo povećan BMX koji je sad apdejtan sa điđama-miđama, ali čovjek radi svoj posao i to kvalitetno (uvijek sam zagovarao stav da te neće spasiti miš od 2k kn protiv nekog od 200kn koji ima skill), minvajl sam pogledao par ekipi današnjice kaj voze stare TRS-ove i generalno agresivke po skejt parkovima i to je stvarno sramotno po bilo kojim standardima. Čovječe sjećam se videa kad je ekipa pograjndala 3 odvojena rejla po 5-10m do kraja bez yebemti, ovo nemre na skejta parku proć 1m bez da padne. Tužno. |
Jeli zna neko koji je ovo model?
Ja sam odrastao na njima ali nemogu se sjetiti kako se zovu, a sad valjda udara midlife crysis i gledam da bi opet uzeo nešto za rolati se... |
šta te zanima, raditi trikove ili samo rolanje?
To je Rollerblade model, mislim M12 model, ali ne uzimaj me za riječ, davno je to bilo. :D |
|
76mm, to nije bas za vožnju, više za akciju :D
Ako imas priko 40, ne znam bi li preporučija skatepark :D |
Meni nikad nisu sjele role sa dva manja srednja kotacca, uzmi ove prve, nemoj bit lud sa skate parkom .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |