![]() |
Gledao sam malo recenzija i mišljenja ljudi i prilično su optimistična.
Totalbiscuit je čak rekao da je ovo najbolji CoD nakon CoD4 što je: a) prilično visoka ocjena jer CoD4 je IMHO drugi najbolji CoD ikad (nakon cod2) b) prilično niska ocjena s obzirom da je sve nakon CoD4 bilo POS :D |
Zanimljiv framerate, varira od 25-125 fps :). Ali sve u svemu meni ovo nije loše za razbibrigu, zanimljiva su mi ova future čudesa, ko da gledam kombinaciju Iron Mana i Edge Of Tomorrow.
|
Završio single player.
It was k, mnogo kevin spaceya :D, fora future điđe miđe al to je vise manje to. Ako se ne igra multi ne isplati se po cijeni koju traze |
Ja isto pomalo igram kad stignem i sve mi je zanimljivije :D
Nevjerojatno, uvijek je prisutan taj isti "COD" osjećaj dinamike, kretanja, pucanja i općenito gameplaya. Uspjeli su ga očuvat kroz sve COD-ove :) |
Citiraj:
i na prozor :roller: |
I u ovom COD-u fali naginjanje iza ćoška :D
Jel ja to dugo nisam igrao išta pa mi se čini da su lica ljudi napravljena perfektno ili je stvarno to dobro riješeno? :D |
Yap, i ja sam se iznenadio kad sam igrao, ne nalazim zamjerku.:)
|
Odigrao najveću težinu, to više neću nikad raditi jer ubija onaj fun dio u igri. Igra je ionako prekratka, priča naglo prekida, ali ovaj gameplay što se može odigrati je vrlo dobar.
|
ja sam odigrao Ghosts pa onda Advanced warfare unutar tjedan dana pa mi je sve bilo frisko.
AW je jedno 5x bolje rijesena igraod ghostsa, od gameplaya, do vrhunskih animacija pokreta i lica, sad me jedino jos kopa da li je multiplayer dobar ko cod4 - modern warfare? |
Nije...
|
Free MP vikend na Steamu (neočekivano brzo po izlasku, u odnosu na prethodnike .. hmm, slaba prodaja?).
Idealno, taman sam slobodan za vikend, a i to je otprilike vremenski taman koliko bi me zanimalo :roller: |
Novi sam sa steamom, jel mogu kak instalirat MP sad prek vikenda bez da kupim igru? :D
Čini mi se da mogu samo platit. |
Ako nemaš opciju Install, ugasi Steam i ponovo ga pokreni. Dok traje besplatan vikend (kod nas, nedjelja navečer) ne moraš kupovati.
|
Hvala, odmah mi je nakon ponovnog pokretanja stavio gumb install. :)
|
Ima li AW ili čak neki raniji COD možda matchmaking opciju da te spoji samo s ekipom s gamepadima? Fali mi COD:BO s PS3 dok mi je bio živ, iz fotelje chillano rokanje.
|
Niti jedan FPS counter mi ne radi u igri - ni fraps, ni bandicam, ni MSI afterburner, zašto?
|
Citiraj:
|
Updateaj MSI Afterburner sa Riva Statistics serverom i trebao bi raditi.
Samo što će se tokom nekih cutscena premjestiti u sredinu ekrana :/ |
igrate kaj multi?
meni je od svih team deathmatch najbolji...domination i ctf mi djeluju kao totalni kaos |
kupio 12gb rama da bih mogel igrat to čudo na extra, prva misija mi izgleda ko neki šugavi port :/
|
Da, prva misije izgleda neviđeno loše. Snimi samo teksture poda... Bože sačuvaj.
To sam i ja gledao koji je to vrag, mislio da je problem u mom kompu, driverima, a na kraju, jednostavno je takva :D |
:) Kaj je dalje bolje?
|
Je, što se tiče grafike, bude relativno ok, samo taj prvi level i kasnije "razgledavanje" Atlasa izgleda prilično loše što se tiče tekstura, kasnije se uozbilji igra :D
A gameplay je tipičan COD, tu ti nemam što spoilati :) |
ok, evo napokon instalirao original koji sam kupio jos prije 6 mjeseci valjda, ali multiplayer ne pronalazi nijedan server, nista, nijedan mod igre koji god probao..
igra je original, kupljena i aktivirana preko steama. any ideas? e da, zero day edition ako to ima kakve veze |
Citiraj:
Mislim da je igra prilično mrtva na PC-u, jer tak je meni bilo i sa CoD: Ghosts. Blizu 400 sati imam u ta dva CoD-a i svako malo na iste likove naletim. |
Ma daj me nemoj zezat, ali ono nitko da ne igra, ne kuzim.
Edit. Sad citao po steamu, zadnji update neki je sxebao sve, masa ljudi ima problem |
Ma ne može bit jebemu, pa na Call of Duty 2 serverima ima ekipa još koliko hoćeš...
|
Daj linkove, popis, sto god, zelim cod2 igrati jos.
|
Ovdje su neke teme stare par tjedana:
https://community.callofduty.com/com...fare/forums/pc Edit: još starije https://community.callofduty.com/thread/201131101 https://community.callofduty.com/thread/201119337 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |