![]() |
Koje vam to bolesno zadovoljstvo pruža ubiti tek novog igrača?
Bauljam po mapi sa seoskim vilama na leđima i naiđem na neki hangar. Novi sam igrač nisam imao nista vrijedno kod sebe. Odjednom se stvore dvojica do zuba naoružani likovi.stisnem F1 da ih pozdravim, umjesto pozdrava dobijem metak. Još kažem čovjeku da sam novi igrač i da nemam ništa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
"DayZ is coming to PS4 in under 3 years"
http://dayzintel.com/dayz-standalone...ayz-coming-ps4 |
Ima netko volje da mi objasni kako i sta, koji su ciljevi, serveri i neki 1h ili 2h restarti itd uglavnom sve jer sam tek kupio igru i nista ne kuzim.
|
Citiraj:
2) biraj server koji ti paše (imaš i hardcore bez 3 lica)...biraj s liste, ali za početak biraj one s manje ljudi da se lakše gearaš....kasnije s iskustvom možeš krenuti odmah na one napučene 3) restart servera kako kod kojeg ali nije tako često kako si napisao 4) možeš igrati sam ali je puno lakše u grupi...i zabavnije 5) ne vjeruj nikom osim frendu 6) sjekira je naučinkovitija protiv zombija ovdje dole na linku je mapa sa rasporedom loota...po kategorijama LINK |
Znaci kad je restart servera gubim sve sto sam skupio do tad i onda ispocetka i šta se događa kad izađem iz servera, gubim sav loot ili?
Slika mi je nekako mutna kad malo dalje gledam ingame, jeli to tako napravljeno ili? Može li se imat više profila tj. igrali bi buraz i ja ali ne želimo jedan drugome igrat charactere? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Hvala :)
A reci mi, odjednom nista ne mogu pokupit, mislio sam da trebam ruksak i napokon ga nađem i nemogu ga pokupit niti ista vise, hranu, pusku nista Jeli to bug ili? |
Citiraj:
pogledaj si malo tutoriale na yubito |
Ahaaaa, ma ja sam s onom točkicom dolazio preko itema i onda stiskao F.
Jesi možda provjerio jeli se može imat više profila? Edit: ne može se imat više profila nažalost, ok je to jer bi ljudi iskorištavali na razne načine ali ovako buraz i ja moramo dijelit istog lika :/ |
Citiraj:
|
A i kad kupim opet mislim da nije samo click and play nego se treba s tim zezat.
Dodaj me na steam: DawnTerror pa možemo nekad zaigrat |
Danas nikako nemam servera, ne znam šta se događa ili imam neke experimental na koje se ne mogu spojit ?
Edit: sry na double Edit2: update rade pa nema servera... |
Ajmo malo oživiti temu, Beta (konačno) dolazi a sa njom i velike promjene :)
https://youtu.be/bzHvz-mY-Vc |
Igra tko?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:02. |