PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   DayZ SA (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=255894)

donbon 10.08.2014. 18:34

Koje vam to bolesno zadovoljstvo pruža ubiti tek novog igrača?
Bauljam po mapi sa seoskim vilama na leđima i naiđem na neki hangar.
Novi sam igrač nisam imao nista vrijedno kod sebe.
Odjednom se stvore dvojica do zuba naoružani likovi.stisnem F1 da ih pozdravim, umjesto pozdrava dobijem metak.
Još kažem čovjeku da sam novi igrač i da nemam ništa.

newyxX 10.08.2014. 21:48

Citiraj:

Autor donbon (Post 2642688)
Odjednom se stvore dvojica do zuba naoružani likovi.stisnem F1 da ih pozdravim, umjesto pozdrava dobijem metak.

Povjerenje je zaje**** stvar. :goood:

Tvrdi 11.08.2014. 14:45

Citiraj:

Autor donbon (Post 2642688)

Imaš i takvih kretena ali ima i ok ekipe. Najčešće ekipa koja godinama igra tu igru ne dira fresh spawnere. Naravno, treba biti oprezan i sa spawnerima jer sam imao pra slučajeva di me htio zakačit vilama itd. Samo oprezno. Ta igra je najzabavnija kada se igra u teamu ali je najveći izazov igrati sam. I najteže.

PointDexter 12.08.2014. 23:43

"DayZ is coming to PS4 in under 3 years"
http://dayzintel.com/dayz-standalone...ayz-coming-ps4

Mirkopoter 28.10.2014. 03:29

Ima netko volje da mi objasni kako i sta, koji su ciljevi, serveri i neki 1h ili 2h restarti itd uglavnom sve jer sam tek kupio igru i nista ne kuzim.

Tvrdi 28.10.2014. 08:57

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2683144)
Ima netko volje da mi objasni kako i sta, koji su ciljevi, serveri i neki 1h ili 2h restarti itd uglavnom sve jer sam tek kupio igru i nista ne kuzim.

1) cilj je što dulje preživjeti
2) biraj server koji ti paše (imaš i hardcore bez 3 lica)...biraj s liste, ali za početak biraj one s manje ljudi da se lakše gearaš....kasnije s iskustvom možeš krenuti odmah na one napučene
3) restart servera kako kod kojeg ali nije tako često kako si napisao
4) možeš igrati sam ali je puno lakše u grupi...i zabavnije
5) ne vjeruj nikom osim frendu
6) sjekira je naučinkovitija protiv zombija

ovdje dole na linku je mapa sa rasporedom loota...po kategorijama

LINK

Mirkopoter 28.10.2014. 11:19

Znaci kad je restart servera gubim sve sto sam skupio do tad i onda ispocetka i šta se događa kad izađem iz servera, gubim sav loot ili?

Slika mi je nekako mutna kad malo dalje gledam ingame, jeli to tako napravljeno ili?

Može li se imat više profila tj. igrali bi buraz i ja ali ne želimo jedan drugome igrat charactere?

Tvrdi 28.10.2014. 13:10

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2683241)
Znaci kad je restart servera gubim sve sto sam skupio do tad i onda ispocetka i šta se događa kad izađem iz servera, gubim sav loot ili?

Kad izađeš sa servera sve ostaje. KAd se spojiš na drugi server krećeš s tog istog mjesta. Ali kad stisneš disconnect moraš čekati malo (10 sekundi?) jel je to zaštita protiv combat logginga...Ako te netko ubije ostaješ bez svega i opet krećeš iz početka. U tome je dio čara ove igre, što si bolje opremljen to si više nervozan za svoj život hehe

Citiraj:

Slika mi je nekako mutna kad malo dalje gledam ingame, jeli to tako napravljeno ili?

U video setingsima isključi postprocessing, bloom, motion blur ili kaj već ima tamo...sad se ne sjećam točnih naziva...

Citiraj:

Može li se imat više profila tj. igrali bi buraz i ja ali ne želimo jedan drugome igrat charactere?

To ti kažem kad dođem doma. U armi se može imati više profila ali za DayZ SA nisam ziher...sumnjam

Mirkopoter 28.10.2014. 22:01

Hvala :)

A reci mi, odjednom nista ne mogu pokupit, mislio sam da trebam ruksak i napokon ga nađem i nemogu ga pokupit niti ista vise, hranu, pusku nista

Jeli to bug ili?

Tvrdi 28.10.2014. 22:30

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2683597)
Hvala :)

A reci mi, odjednom nista ne mogu pokupit, mislio sam da trebam ruksak i napokon ga nađem i nemogu ga pokupit niti ista vise, hranu, pusku nista

Jeli to bug ili?

možeš uzeti ruksak pa u njega trpaš hranu itd...puška ne stane u ruksak..ide na rame...kad dođeš do puške otvoriš inventory i drag drop pušku na tijelo pa ide na rame ili u ruke..
pogledaj si malo tutoriale na yubito

Mirkopoter 28.10.2014. 22:55

Ahaaaa, ma ja sam s onom točkicom dolazio preko itema i onda stiskao F.

Jesi možda provjerio jeli se može imat više profila?

Edit: ne može se imat više profila nažalost, ok je to jer bi ljudi iskorištavali na razne načine ali ovako buraz i ja moramo dijelit istog lika :/

Tvrdi 29.10.2014. 00:33

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2683616)
Ahaaaa, ma ja sam s onom točkicom dolazio preko itema i onda stiskao F.

Jesi možda provjerio jeli se može imat više profila?

Edit: ne može se imat više profila nažalost, ok je to jer bi ljudi iskorištavali na razne načine ali ovako buraz i ja moramo dijelit istog lika :/

Neće ići. Moraš kupit još jednu kopiju igre.

Mirkopoter 29.10.2014. 01:07

A i kad kupim opet mislim da nije samo click and play nego se treba s tim zezat.

Dodaj me na steam: DawnTerror pa možemo nekad zaigrat

Mirkopoter 29.10.2014. 18:38

Danas nikako nemam servera, ne znam šta se događa ili imam neke experimental na koje se ne mogu spojit ?

Edit: sry na double

Edit2: update rade pa nema servera...

ibme74 03.05.2018. 16:42

Ajmo malo oživiti temu, Beta (konačno) dolazi a sa njom i velike promjene :)

https://youtu.be/bzHvz-mY-Vc

bigAdvance 28.04.2020. 15:39

Igra tko?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:02.