![]() |
šta se točno dobije rootanjem tog moba?isplati li se za--bancija s tim?za čovika koji je dosta toga čačka ali nije u zadnje vrime na ti sa elektronikom..model je onaj jadniji 40..
postoji li kakav programčić koji bi to sve odradija da se netriba ništa čačkat i pisat? postoji li teorija da viber radi na tom mobu,možda neka starija inačica i kako do nje doć, jer su mi u zadnje vrime neki ljudi oko mene nabavili taj viber, pa i moja žena,a često smo u prostorima pokrivenim wifi,jem.. svima mukte samo ja zvrckam za kune.. jel upotrebljiv i za šta taj mob, ja sam dosad ima gsm mob i najbitnije bi mi bilo da ga ne moram punit često i da ima 7 dana baterije.. sad se malo igram s ovim,eto da ga ne bacim,ima mrvu ciknut i ekran, ali radi ok.. |
u medjuvremenu je mob rootan.
pokvarija se gugl play,-market, i izgleda da nema šanse da se popravi ikako.. android mi neda kreirat gugl račun, samo počet kreirat nekakav???? exchange račun, a neda ni njega kreirat do kraja jer kaže da ga uredjaj ne podržava.. i ni jedne aplikacije nema za pristupanje bilo kojem marketu, da se zaobidje guglov.. ima ali se svaki instalira iz guglovog koji ne radi..bar ja drugačije nisam uspija nać surfajuć zadnjih 3-4 dana.. probajte ljudi izbjeć mobitele u kojima ima traga guglu, jer se isti neda izbrisat iz androida, a kad ode (market) na kvasinu skoro pa možeš bacit mob..postane nesmartphone.. doduše internet mi još radi,pa se eto da surfat i priko pc-ja ponešto instalirat..ali malo šta sam vidija za skinit u takvom obliku da se da instalirat.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:53. |