![]() |
Ovo je nešto nenormalno, kakav next-gen, pa ovo izgleda kao mw3. Ne znam jel do moje konfe ili čega, moram igrati sa svim efektima i kerefekama pogašenim jer inače imam konstantno framedropove.
Uglavnom velika pljuska, ovome se nisam nadao, igram cod zbog sp-a prvenstveno ali ovaj put su stvarno zasrali. |
Pogledati ako ste već odigrali igru ili ju ne namjeravate ni igrati:D
Recikliranje opet na djelu! |
Pa ja ne znam jesam ja lud, meni igra super izgleda (maxed out + 2xMSAA), a igrivost je tipican Call of Duty. Vrti se super, oko 55-60 fps, u nekim guzvama se spusti do 30-ak.
Zanimljvo mi je da igra pojede skoro svih 3gb video memorije, mora da je do tih superkul detaljnih tekstura :D |
I meni izgleda dosta dobro za jedan CoD i solidan napredak u grafici. Isto ide ok sa 4xmsaa, HBAO+ i ostalo max. Ima dropova ali sam kod jakih ekspolozija i sl. ali obicno ostane iznad 40 fps tu i tamo malo nize ugl. nist strasno. Moze se jos uvijek nac koja losa tekstura ali puno manje nego prije kaj je znalo bit katastroficno po tom piranju. SP mi je u svakom sl. bolji od onog u BF4.
Frames: 10983 - Time: 147623ms - Avg: 74.399 - Min: 42 - Max: 131 http://www.pcgameshardware.de/Call-o...marks-1095801/ HBAO+, TXAA, uskoro i Physx. Debeli potpis Nvidije na igri. |
dobra igra.. zabavan multi. neuobicajeno velike mape za CoD i dobra grafika.. Zadovoljan sam.. Samo jos da legnu perkovi i upgradeovi oruzja.. Zasada odlican nastavak.
|
Tko bi rekao da će se skupit i par pozitivnih komentara :D
Ne znam, ja sam samo zasad odigrao sat vremena SP-a(pola igre vjerojatno :D ), i ono, nije loše mislim si, izgleda zaista dobro igra :) I pitanje samo jedno, živcira me onaj nagli framedrop kad se radi aiming down the sight sa sniperima, koju opciju treba smanjiti/isključiti pa to nestane? Ne mogu sad provjeriti, ali možda je samo depth of field? :S |
ma naravno da je igra vrhunska. A ovaj "trend pljuvanja po COD"..što reći...
...ja neću ni komentirati |
Citiraj:
|
Ako je vrhunska igra zasto onda ne podrzis developere i kupis ju za €60? :) Ocito da ti nije dovoljno dobra da za nju das €60, pa onda trazis nacine kako da ju kupis u pola cijene. €30 bi bila realna cijena te igre na Steamu, za €30 mozda bi i razmislio da kupim. Osobno ne zelim kupovati takve kljuceve, jeftine iz drugih zemalja, pa se onda zezati sa raznim VPN-ovima ili skidanjem engleskog jezika, pa problemi kad izadje patch, pa opet skidanje eng jezika...
Evo jedan zanimljiv review iz perspektive PC igraca Istina, napravio je par pogreski ali sve sto je rekao i dalje stoji. IW vec dugo vremena zanemaruje PC igrace a COD samo reciklira jedno te isto. |
Predobar video..
I mogu samo reći, preskačem i zaobilazim igru:banned: |
|
Citiraj:
|
Šta reći, COD se prestao proizvoditi I poceo klonirati vec odavno. Mislim naravno da ima posebnih slucajeva koji ce nastaviti financirati ovakav model posla I onda se zapitati zasto vise nitko u industriji ne inovira.
Iskreno jedino sta mene iz godine u godinu cini veselim kad COD izlazi, je to sto mogu otici na PCekspert i malo se nasmijat uz salicu caja i Ivanove komentare. |
Ljudi vide da igra ne valja, puna problema i rušenja ali i dalje se kupuje. Nevjerojatno.
Bravo za Activision kad uspiju zaraditi s lošim proizvodom nad takvim ljudima. U prvom danu Ghost zaradio milijardu dolara. |
A gle, danas nešto prodati je dosta jednostavno, pogotovo ako iza tebe stoji tolika kompanija, koja je daleko poznata po dobrim igrama...
TOP-SHOP svi poseru pa prodaje masu stvari... Kako nebi jedan Activision. |
Citiraj:
Citiraj:
|
..zasada ide polako. Radi kombinacija SMG + extra spremnici
i juranjava ko muha bez glave :D Što je najbolje, to sve ide glatko na srednjim detaljima na 3 godine starim komponentama:D |
ivane jel ti to igras na 1080p? meni sve iznad 720p ubija preformanse igre u temeljima (bez obzira na detalje).
|
ja sam stavio na 1920x1080, e sad čekam da nabavim engleski jezik za ovu igru da vidim kako sam postavio opcije grafike,
jer zasada nabadam po opcijama na poljskom, ali mislim da je između "visoki" i "niski" valjda medium. |
o bogte. ja ne mogu nikako. sada je jos pocelo laggat i prisutan je stalan microstuttering koji me ubija + fov 65 od kojeg mi slabo dode.
|
Odigrao single, its fun, al nista novina, par noteworthy misija i ostalo sve ko u svakom cod
btw je primjetio netko da je enemy ai i animacije isti ko u prvom codu :D |
jel još neko ima problem sa Random Freezom i Fatal Error D3D? Čitao sam na netu da ih puno ljudi ima bez obzira na jačinu konfe...?
|
potvrđujem da poljska igra sa engleskim jeziko (cca. 1.2 gb download)
radi odlično! |
|
Citiraj:
A budući da su se zabavili, kupit će i iduće godine. I opet će se ljudi ovdje i ostalim "expert forumima" čuditi kako to da se igra opet prodaje "sve u šesnaest". |
Citiraj:
|
Citiraj:
I za to odlično dođe, bezglavi run & gun u Crancked modu ili ako imam više vremena koji S&D. Zapravo mi je teško reći što sam točno trebao očekivati od ovakve igre. No, pljuvanja koja igra dobiva su često besmislena. Nema igra koja nema neke svoje probleme. |
Citiraj:
|
Pošto mi je iz ne znam kojeg razloga nestao post ponavljam pitanje - jel probao netko pokrenuti Ghosts na 4 gige RAMa?
|
Citiraj:
i prije toga je bilo moguce pokrenuti igru na 4gb, ali samo pomocu fixa |
Po novom zadnji patch ponistava limit od 6GB RAMa, sada je stavljen limit na 4GB.
edit: Preduhitrio me The Comedian. Inace da pitam ako je netko isprobao. Taj limit sada vrijedi samo za MP ili i za SP? Radi SP. :) edit #2: Igra se rusi odmah na pocetku nakon loadanja... zasteka, pojavi se crni screen i baci me van na desktop |
Citiraj:
Recimo na svojoj 580GTX sa 1025 na 1100. |
Ovo je vjerovatno najbolja camping igra/nastavak svih vremena. Mape su prevelike, mjesta za postavljanje šatora posvuda. Ukoliko se ekipa ne miče nemoguće ih je vidjet.. :)
|
Citiraj:
ma to:lol2: najbolje je fino zavalit se na HC u onoj mapi sa onim dvorce sa prigušivačem i samo čekat ove koji jurcaju:goood: |
jel valja single player kampanja?
|
Citiraj:
|
SP odigran i zaboravljen, igra deinstalirana i image izbrisan.
Dao sam šansu Ghostovima i igra nije loša koliko je, u nedostatku bolje riječi, konfekcijska. Jednostavno nema wow! faktor, nema osjećaja postignuća. Da ne govorim o neobjašnjivim trzanjima na konfi u sigu ili o činjenici da sam nekoliko puta provjeravao da li igram u pravoj rezoluciji jer su mi se vojnici na 30ak metara činili prezrnati. Inače ne podržavam piratluk (kvragu, samo na Steamu imam 200-tinjak igara), ali u ovom slučaju mi je solidnu lovu zadržao u džepu. Da igra košta 5 ili 10$, možda bi i razmislio da je kupim, ovako presuda je - uninstall i delete. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dajte malo recite kako vam radi ova igra?
Meni npr bf4 sa svime na high, 2xmsaa, vsync on, SSAO, singleplayer 45-60 FPS-a, a ovo govno moram posikljucivat sve zivo i vuce se ko krepana kokos, cak sam skuzio da ako texture stavis na medium igra vise uopce nije u nativnoj rezoluciji :( Ima li neka caka? Konfa iz potpisa. (reza monitora je 1280x1024) 332.21 nvidia driveri, apdejtani winsi i sama igra ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |