PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Project: The White Pirate (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=245787)

Volume 07.05.2013. 21:52

Ajmo ljudi jedan brzinski savjet/ideju ako ima tko. Ovaj prednji pleksi je u izradi, logo i natpis ostaju isti i na istom mjestu kao i šta je bilo na malom komadu.
Stvar je šta tribam napraviti još kakav otvor u nastavku pleksija tako da dva venta iza njega mogu uvlačiti zrak izvana.
Išao bih na nešto vrlo jednostavno bez pretjeranih detalja pa sam mislio izvesti nešto na šemu murderboxa s ove tri crte. Šta vi mislite o tome, ima tko kakav bolji prijedlog
http://www.pcper.com/files/imagecach...kII%20Case.jpg

O9g1 08.05.2013. 14:01

Prije svega :care: i veliki lajk za trud i rad!
'ajmo reći da sam i sam potrošio dosta noći uz oriđiđi pirate na komodorcu i pred 3-4 godine i uz Sid Meir's pirates PC verziju iste igre, znači fan sam cijelog tog žanra i prvo što mi pada na pamet je lubanja s prekriženim kostima. Vidim da ti takvo nešto ne predstavlja problem, jer imaš mogućnost CNC rezanja, a osobno bi mi bilo precool vidjeti negdje na kejsu. Nemora biti na front panelu, jer je tamo cors logo, ali jedan decentni skull... pa nekakav prigušeni led light kroz njega - supadupakul!!! ;)

Primjer:
http://www.elizabethan-era.org.uk/im...pirate-fla.jpg

P.S. Ponovo prevrtio cijelu temu i nekako mi se ovi meshovi čine idealni za takvo nešto, a ionako ni sam nisi bio na čistu kako ih ofarbati, pa eto idejice... LOL

Volume 08.05.2013. 20:27

@O9g1 da ti budem iskren više ni sam nisam pametan šta i kako izvesti, višak ideja se konstantno mota po glavi :D

Hvala ti na prijedlogu ali ne bih išao s lubanjama, htio bih što čišći izgled kućišta bez puno detalja. Naziv white pirate sam izvukao iz imena corsair, nije mi bila namjera ići na nekakve gusarske detalje.
Također imam namjeru kompletno izbaciti mesh s kućišta, zamjena za onaj gornji je u izradi

Samo se mislim kako da izvedem ovaj prednji pleksi da imam barem kakve takve otvore za ventilaciju, a opet da ne bude prenapadno s nepotrebnim detaljima

Kako vam se nešto ovako čini
http://www.pohrani.com/f/17/Re/18nDbUUy/capture.png

fanATIk 12.05.2013. 12:49

Meni bolje izgleda kad su slova normalno, vodoravno.

Volume 12.05.2013. 14:15

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2393662)
Meni bolje izgleda kad su slova normalno, vodoravno.

Ma to je bila samo jedna od ideja, bilo ih je milijun ovih dana :D

Evo šta sam na kraju napravio, sutra ću bacit koju sliku kako izgleda montirano na masku
http://www.pohrani.com/f/9/Ty/4hPOIpXe/capture.png

Volume 13.05.2013. 21:04

Evo jedan update :D

Izgleda da odustajem od projekta kako sad stvari stoje... Ukratko, prije par mjeseci sam se prijavio za posa u Njemačkoj i danas popodne sam primio odličnu vijest - PRIMLJEN SAM :goood:

Krajem mjeseca se selim gore, a s obzirom da do tad imam riješiti poprilično toga čisto sumnjam da će ostati vremena za završiti ovaj projekt. Uglavnom sad sljedi vraćanje kućišta na stock koliko je to god moguće i prodaja cijelog kompa.

Eto, sve u svemu ža mi je šta je ovako ispalo ali ovo je za mene i više nego dobar završetak :chears:

QuidZz 13.05.2013. 22:32

Citiraj:

Autor Volume (Post 2394496)
Evo jedan update :D

Izgleda da odustajem od projekta kako sad stvari stoje... Ukratko, prije par mjeseci sam se prijavio za posa u Njemačkoj i danas popodne sam primio odličnu vijest - PRIMLJEN SAM :goood:

Krajem mjeseca se selim gore, a s obzirom da do tad imam riješiti poprilično toga čisto sumnjam da će ostati vremena za završiti ovaj projekt. Uglavnom sad sljedi vraćanje kućišta na stock koliko je to god moguće i prodaja cijelog kompa.

Eto, sve u svemu ža mi je šta je ovako ispalo ali ovo je za mene i više nego dobar završetak :chears:

Steta sto necemo vidjet kraj sjajnog projekta :( . Posao je na prvom mjestu i zelim ti srecu.

Tko zna, kad se smjestis gore mozda i padne neki novi ( i bolji ) projekt :D

Bilo kako bilo, sretno :)

:chears:

Volume 14.05.2013. 09:13

A šta da ti kažem kolega... Meni je isto ža šta neću završiti projekt, al jednostavno sam prisiljen otići jer ode mi je svaki dan sve teže osigurati ugodan život ženi i sinu. A to mi je ispred svega ostalog...

Ajde gori ću barem radit za normalnu plaću pa neće biti problem krenuti i s kakvim novim projektom :D

fanATIk 14.05.2013. 11:31

Sretno s novim poslom, ima vremena za ovo.

D1viry 14.05.2013. 11:55

Čestitke na zaposlenju. Kad imaš posao, uvijek možeš raditi projekte pa makar i polagano.

Volume 14.05.2013. 13:03

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2394813)
Sretno s novim poslom, ima vremena za ovo.

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2394864)
Čestitke na zaposlenju. Kad imaš posao, uvijek možeš raditi projekte pa makar i polagano.

Hvala ljudi!

I ja kažem, bit će vrimena za neke nove projekte

Interpol 14.05.2013. 14:06

Pratio sam i ja projekt, ali neću reć "šteta" jer je super da si dobio posao. Sretno :chears:

Mommistake 14.05.2013. 14:24

Tek sam sad vidio projekt.

Svaka čast, kučište je prejako, obožavam bijele stvari, nekak mi djeluje budućnost/moderno/đeksonski :D :D :D

Grafa je za :care::care::care:

Projekt je predobar, ali nemože se to usporediti s životaranjem i stanjem u RH. Zato idi, zaradi, uživaj i ŽIVI!

Sretno ;)

Volume 14.05.2013. 17:38

Citiraj:

Autor Interpol (Post 2394961)
Pratio sam i ja projekt, ali neću reć "šteta" jer je super da si dobio posao. Sretno :chears:

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2394975)
Tek sam sad vidio projekt.

Svaka čast, kučište je prejako, obožavam bijele stvari, nekak mi djeluje budućnost/moderno/đeksonski :D :D :D

Grafa je za :care::care::care:

Projekt je predobar, ali nemože se to usporediti s životaranjem i stanjem u RH. Zato idi, zaradi, uživaj i ŽIVI!

Sretno ;)

Ljudi VELIKO HVALA na podršci :chears:

:respekt:

Volume 14.05.2013. 19:38

Još samo za kraj da stavim sliku prednjeg pleksija kako je ispao. Obećao sam još jučer ali sam skroz zaboravio...

http://www.pohrani.com/f/1O/t5/3RNO9...3051419323.jpg

SetH 14.05.2013. 20:57

Odlično!

Mommistake 14.05.2013. 22:28

Zašto ne prodaješ tak složenu konfu, nego da ju vračaš na stock? :)

Volume 14.05.2013. 22:57

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2395267)
Zašto ne prodaješ tak složenu konfu, nego da ju vračaš na stock? :)

Za komponente već imam kupca u Šibeniku, ali njemu ne treba ovako skupo kućište pa je jedino ono ostalo za prodaju.

Ne znači da ću sve vratiti na stock, sve ovisi o željama kupca. Već sam otvorio oglas u kojem sam sve opisao. :goood:

Stvarno bi volio da se nađe netko tko bi kupio kućište ovakvo kakvo je trenutno i da dovrši posao koji sam počeo pa da svi skupa i vidimo kraj projekta.
Zato ga i dajem po dobroj cijeni i potencialnom kupcu sve iz ovog projekta ide na poklon - sav pleksi, sleeva šta mi je ostalo, ledice i sve ostalo šta je napravljeno za ovaj projekt.

Godfather0501 15.05.2013. 23:20

Evo sad tek gledam tvoje remek djelo kad sam čitao oglas za prodaju,čestitke na poslu!
Ako i na poslu ulažeš ovoliko truda eto tebe brzo nazad iz Švabije sa milijunom barem... :goood:
Šteta šta si ga prodao,ja bi ga osobno uzeo sa sobom u tuđinu. :D
Sretno!

Drvoje 15.05.2013. 23:40

Neka se pošteni kupac javi u ovaj thread i pokuša nastaviti započeto, pa makar uz rizik da sve zabrljavi :D

Volume 16.05.2013. 00:03

Citiraj:

Autor Godfather0501 (Post 2396054)
Evo sad tek gledam tvoje remek djelo kad sam čitao oglas za prodaju,čestitke na poslu!
Ako i na poslu ulažeš ovoliko truda eto tebe brzo nazad iz Švabije sa milijunom barem... :goood:
Šteta šta si ga prodao,ja bi ga osobno uzeo sa sobom u tuđinu. :D
Sretno!

Hvala kolega na lijepim riječima :chears:. Treba skupiti koju kunu za život gore dok ne stigne prva plaća, pa sam riješavam stvari bez kojih mogu
Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2396072)
Neka se pošteni kupac javi u ovaj thread i pokuša nastaviti započeto, pa makar uz rizik da sve zabrljavi :D

Bilo bi mi i više nego drago da završi posao. Nadam se da hoće jer želi da mu pošaljem sve ovako kakvo je trenutno. Neke stvari ću mu i pokloniti da mu olakšam posao ako bude imao volje za daljnji rad

Sneaky 27.01.2014. 15:30

Remek dijelo !

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04.