![]() |
a kaj mu to vrijedi kad je popusio :rolleyes:
cijeli fight je bjezao od njega i jos izgubio, a kad ga je i pogodio svojom slavnom nogom ovaj jedva da je trepnuo. IMHO nije bio ni blizu pobjede :( |
To što je Mirko izdržao u parteru sa Fjodorom (koji je najbolji u tome) je za svaku pohvalu.Odlična borba dvaju odličnih boraca.Naravno da sam htio da Mirko pobjedi, ali i isitna je da je Fjodor klasa za sebe.
|
as citam vase komentare, i naletim na jednoj drugoj stranici na ovo:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
23.10. Mirko vs. Josh Barnett
31.12. Mirko vs. Minotaur |
Citiraj:
Ovog prvog mora dobit, e sad sa Minotaurom je upitno. Treba se samo bolje pripremit, a ne kao sad. |
Citiraj:
pa sta ste vi ocekivali da ce nakon 10 minuta prve runde sa fedorom plesat akrobatski rock n roll po ringu probaj se malo hrvat s nekim tko je slabiji od tebe pa ces vidit kako ce ti za 2-3 min doc crno prid ocima kad ostanes bez zraka onda probaj 10 min s nekim tko je jaci od tebe i za to vrime neka te pukne par puta po faci svom forcom |
Imam neki osjećaj da će Mirko zgazit ovu trojicu šta će s njima tuć da dođe ponovo do Fedora,pogotovo Minotaura,ubit će ga,a onda ni Fedor neće imati šanse.
|
Mirko je izjavio za novine kako je sam kriv što nije mogao dulje izdržati...Nije mogao spavati prije meča, nego je kartao cijelu noć.Isto kaže da ga je pogodilo kada je pogledao najavnu prije borbe, njegovu majku kako plače na očevom grobu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:18. |