PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Meč svih mečeva II (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24321)

Chuby 29.08.2005. 19:36

a kaj mu to vrijedi kad je popusio :rolleyes:
cijeli fight je bjezao od njega i jos izgubio, a kad ga je i pogodio svojom slavnom nogom ovaj jedva da je trepnuo. IMHO nije bio ni blizu pobjede :(

LordNitro 29.08.2005. 22:53

To što je Mirko izdržao u parteru sa Fjodorom (koji je najbolji u tome) je za svaku pohvalu.Odlična borba dvaju odličnih boraca.Naravno da sam htio da Mirko pobjedi, ali i isitna je da je Fjodor klasa za sebe.

LightForce1308 30.08.2005. 02:59

as citam vase komentare, i naletim na jednoj drugoj stranici na ovo:

Citiraj:

Na poceku 2. runde Mirkov trener mu vice :" Nemoj da vidi da ne mozes!" Sta je to trebalo znaciti? Mirkova iscrpljenost nakon prve runde ili povreda Mirkove potkoljenice nakon pokusaja middle kicka koji je Fedor izblokirao nogom (na pocetku 1. runde).Ako pogledate Mirkovu lijevu potkoljenicu,vidjet cete da je natecena s hematomom. Nije mi jasna Mirokova defenzivnost, posebno u boksackim tehnikama koje je prikazao u najslabijem izdanju do sada.Uglavnom nakon prve runde nesto s Mirkom nije bilo u redu, ali to cemo uskoro saznati...

Mailman 30.08.2005. 12:52

Citiraj:

Originally posted by LightForce1308
as citam vase komentare, i naletim na jednoj drugoj stranici na ovo:
Fedorov blok je bio odličan....dobro da Mirku kost nije pukla....

Mailman 30.08.2005. 22:57

23.10. Mirko vs. Josh Barnett
31.12. Mirko vs. Minotaur

junkieee 30.08.2005. 23:21

Citiraj:

Originally posted by Mailman
23.10. Mirko vs. Josh Barnett
31.12. Mirko vs. Minotaur

Ovog prvog mora dobit, e sad sa Minotaurom je upitno. Treba se samo bolje pripremit, a ne kao sad.

Tooma 31.08.2005. 01:10

Citiraj:

Originally posted by Sp@wN
Ovog prvog mora dobit, e sad sa Minotaurom je upitno. Treba se samo bolje pripremit, a ne kao sad.
zasto svi misle da nije bija pripremljen
pa sta ste vi ocekivali da ce nakon 10 minuta prve runde sa fedorom plesat akrobatski rock n roll po ringu

probaj se malo hrvat s nekim tko je slabiji od tebe pa ces vidit kako ce ti za 2-3 min doc crno prid ocima kad ostanes bez zraka
onda probaj 10 min s nekim tko je jaci od tebe i za to vrime neka te pukne par puta po faci svom forcom

BladeRunner 31.08.2005. 13:05

Imam neki osjećaj da će Mirko zgazit ovu trojicu šta će s njima tuć da dođe ponovo do Fedora,pogotovo Minotaura,ubit će ga,a onda ni Fedor neće imati šanse.

LordNitro 31.08.2005. 13:25

Mirko je izjavio za novine kako je sam kriv što nije mogao dulje izdržati...Nije mogao spavati prije meča, nego je kartao cijelu noć.Isto kaže da ga je pogodilo kada je pogledao najavnu prije borbe, njegovu majku kako plače na očevom grobu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:18.