![]() |
Izgleda kao neki open world nastavak Deus Exa
Da se razumijemo siguran sam da će biti vrhunska igra, ali ništa ja tu neviđeno nisam vidio |
Citiraj:
Čitaš mi misli :care: |
Za starije igrače koji su odigrali na tisuće sati u razno raznim naslovima teško da će se naići na nešto skroz "neviđeno", tu i tamo ima neki novitet ali kako vrijeme odmiče bit će toga sve manje i manje pa se moraju žvakati stare stvari umotane u novi omot, jer jednostavno nema toliko novih tema koliko ima novih igara. Možda kod mlađih populacija koji tek ulaze u svijet gejminga može se još izazvati nekakav WOOW efekt, ali za nas stare krkane malo teže.:D
Ali da će igra biti mrak, bit će. |
Skup poznatih ideja i gameplay mehanika ali sve razrađenije, veče i uz vrhunsku atmosferu. SF kakav dugo čekamo s obzirom da je Deus Ex postao samo prosjek a Star Citizen urbana legenda.
|
Na zadnjoj težini bit ce ludilo...
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Ovo što kaže Groowix.... Kad imaš koju godinu u guzici malo toga ti je novog i neviđenog... Nažalost...
|
Ona opcija kad se ušlagira pa se kreces brzo dok je sve u slow motionu :D Suza krene za Max Payneom :D
|
Citiraj:
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
Naučili su kako se diže hype od Chris Robertsa i njegovog SC...
Nisam neki ljubitelj RPG-a, ali ovaj SF open world svijet kao FPS stvarno fino izgleda |
Volim RPG, volim FPS, volim SF, volim CDPR, volim sve što vole mladi a mlad nisam :D
ovo nesmije ispast loše. Jedino kad gledam ovaj gameplay video nekako mi tužno pogled bježi na gtx970 u kanti... |
Citiraj:
CIG i CDPR su dijametralno suprotne kategorije, suprotnije od crno-bijelo, ako je to ikako moguće. :) |
CIG je posramio i EA
|
Inače ne volim RPG-ove, ali radi ovog ću držat ovu igru na oku i možda uzet:
|
Ne sumnjam u CDPR, ovo ce biti novo remek djelo.
|
Bit će na E3 ove godine. Nadam se barem nekom datumu...
|
Ova igra ce biti hit. Siguran sam. Samo se nadam da ce si uzeti dovoljno vremena da naprave igru kako treba. Cisto sumnjam da ce igra izaci prije 2020-te.
|
Lako moguće da će biti odgađanja. Mislim da su rekli nešto tipa "da su naučili lekciju" sa witcher 3, da ne izlazi dok ne bude full popeglana, a mislim da samim time neće overhypeat (kao npr. redukcija grafike u W3 naspram najava)
|
Saznali se specsi na kojima vrtili 4k demo (link), držim fige da će mi kanta moći to gutati na FullHDu, s vremenom će još to optimizirati oni
|
previše će vremena proći od prezentacije do finalnog izlaska, tako da nije mjerodavno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A nije nam baš previše RPGova ostalo, Bethesda se glupira s Falloutom 76, Bioware nula bodova već duže, ostao CDprojekt i da još vidimo što bude iz Obsidiana došlo 🤔 |
|
dofurali su keanu reevesa na stage da vodi riječ :D release 16.04.2020. |
Cdpr ubio, Keanu ubio, moze odma kraj konfe xD
|
Ajme tko će dočekati 16.4.
|
Ajme ova smeca nakon cyberpunka LoL xD
|
Želite mi reci da je svo ovo vrijeme Keanu bio radio sa njima? ajajaj. Ali da, di je 4 mjesec od sada :D
|
Citiraj:
|
Jel može biti išta bolje od ovoga?! Nema te igre, te najave koja može ovo sada pobiti :D
|
Citiraj:
|
?? Staje izasla igra vec ili sta?
Hajpajte hajpajte pa ce bit kad izade a ono sve vec videno u drugom svijetlu.(ka i sta oce) Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
On topic: zar ne bi trebao i neki gameplay video na ovom E3 ili je to to zasad? |
|
Ne triba kristalna kugla sve i je vec videno pogotvo u ovih zadnjih 15 g.
A trejler hajp je nesto najgore sta postoji u danasnjem gejming svijet uz bok sa loot krejtovima i early acess gofnima. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
evo ovo nije trejler hajp, isjekli gameplay, valjda ne lažu, ko još nije pogledao nek se prisjeti
|
Citiraj:
|
Upravo mi mail stigao od Steama. Budući imate CDPR igru već (Witcher 3) evo mozete prepurčesat igru za 59.99 eura. Fala ko da jesam :)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
A imaju dobru foru.
Svima je 60EUR. :) |
|
Keanu Reeves? Neo u igri?? Kupujem :D
____________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |