![]() |
A ima,sad sam skontao u onm Smartdoctoru:)
A koji molex moram modati,onaj na grafi ili onaj što se utakne u nju? |
Onaj kaj se utakne u nju, nađes neki produzni recimo onaj kakav imaju ventovi kaj se spajaju na molex i spilis gornji dio da silencer moze gore nasjest
Ak ti ocitanja prikazuje u smartdoctoru onda mora i u everestu |
Citiraj:
Aha,a jel imaš neku skicu il nešto jer baš ne kužim točno kako i što rezati? |
Citiraj:
|
Jel ima ta Asusica HSI heatsink?
|
Citiraj:
|
imam jedno pitanje....
Da li se da asusica upalit ako nije vent spojen na nju. Znači da stavim zalaman vf700cu spojenog na potenciometar vanjski :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zahavaljujem se na odgovorima na pitanje o napajanju...inače preferiram Chieftec tak da sam uzel navedeni 410W :beer:
Stigla mi je asusica i uspio sam odključati na 12,6 :clap: - performanse su za 5 s obzirom na uloženu lovu :D Minus je buka njezinog hladnjaka - užas, od svih ventova u kanti jedino se to čuje :fuming: Kaj da stavim gore da bude tiše? VF700Cu? |
Citiraj:
|
V700 koji je bolji izbor s obzirom da ga poslje možeš koristit i na drugim grafama ili NVsilencer5.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al Mrkonju da pa se vec nekak bumo slozili |
OK. Dogovoreno.
BTW kolko mogu dobit za svoju leicu? |
Citiraj:
950-1000kn |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo odi na http://www.doomedpc.com/drupal-4.5.2/?q=/node/9
pun ih je net samo što ima malo uputa na engleskom većinom su neki francuski i tako dalje. |
Evo i ja si namjeravam već neko vrijeme uzet 6800le a pošto se nisam susreto do sada sa otvaranjem pipeova na kartica zanima me da li bi mi ko mogo ukratko objasnit kako se to otključavaju pipeovi :confused: :D
|
glupi buraz kupio, fuj nvida, fuj to, al evo otkljuco sam mu 16,6 i gledam nema artefakta u aplikacijama koje ne koriste pixel shadere ispod 2.0 al nazalost preko 2.0 se vide plave tocke, sad radi 12,6 na 380/870. nije losa karta za 1000 kn. al radje imama x300 nego nvidiju :P
|
ak os dodem ti modat bios i karticu i klokam ju na kojih 440-450?:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a kaj bi ti i ovce i novce |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |